Ben sabah yıkadım 2 makine öğlen serdim kurudu akşamda hepsini ütüledim katladım yerleştirdim 1 günümü aldı sadece bende anlamadım 3 4 günüKizlar ne aldiniz bu kadar ya bende mi bi problem var uc dort gun surmez benim yikamam cidden o kadar sey almadim galiba diycem de ama yoo baya da gerekli gereksiz doldu aslinda bilmiyom
Hepsini kendimi utuledin canim annenle mi bi kisi halledebilir mi korktum ben bunlarin kucuk olmasindanBen sabah yıkadım 2 makine öğlen serdim kurudu akşamda hepsini ütüledim katladım yerleştirdim 1 günümü aldı sadece bende anlamadım 3 4 günü
Ben bunu kullandım canım zaten kıyafetler yeni olduğu için leke yoktu lekelerde nasıldır bilmiyorum onuda bebiş doğunca anlarız :)Kızlar bebeğin kıyafetleri için deterjan ne aldınız? Birde etimadenin boron diye bir deterjanı var onu düşünüyorum aslında ama bilemedim. Fikirlerinize ihtiyaçım var.
Ben tüm işlerimi kendim hallettim canım odasının duvarını beşiğini dolabını kendim sildim temizledim ben oruç tutamadım onlarda oruç olduğu için kıyamadım onlardan gizlice hallettim :)Hepsini kendimi utuledin canim annenle mi bi kisi halledebilir mi korktum ben bunlarin kucuk olmasindan
Ellerine saglik canim gule gule kullan iyi etmissinBen tüm işlerimi kendim hallettim canım odasının duvarını beşiğini dolabını kendim sildim temizledim ben oruç tutamadım onlarda oruç olduğu için kıyamadım onlardan gizlice hallettim :)
kuzenim 3 gece hastanede yattiktan sonra taburcu oldu ama bebegi hala kuvezde kaliyor, ne zaman cikacak bilmiyoruz, annesi süt sağıp veriyormus gecen gun kendisi kucağına alip emzirmiş ve koynuna yatirmis anne bebek bagi gelişimi icin yapiliyormus bu uygulama. lansinohun gogus kremini şimdiden kullan dedi cunku makine yara yapmis sute kan bulasabiliyormus, o zaman süt çöpe gidiyor dedi. biz bebegi goremedik daha foto yasakmis. Sadece anne ve baba gorebiliyor hatta baba haftada 1 gun sadece.sinemist57 kuzenin nasıl oldu?
Amin canım benim benim hamileliğim binlerce kez şükür biraz rahat geçiyo birazda hamileliğinizin nasıl geçtiğine bağlı kötü geçse bende tabi ki iki annemdende yardım alırdım :)Ellerine saglik canim gule gule kullan iyi etmissin
Ben oglumda dalin kullandim herseyi ni kokusu guzel bunda da oyle aldim..ne kadar katkı maddesi yok organik de deseler hepsinde bi kimyasallık varKızlar bebeğin kıyafetleri için deterjan ne aldınız? Birde etimadenin boron diye bir deterjanı var onu düşünüyorum aslında ama bilemedim. Fikirlerinize ihtiyaçım var.
Valla isim konusunda ben galip geldim ve poyraz da karar kıldık başka bir isim içime sinmez isebunlardan ben de almak istiyorum ama ismi hala belli olmadığı için alamıyorum
Pamuklu urunler oldugu icin bebek kiyafetleri kurutmak mesele oluyor uzun surenler muhtemelen havalar daha isinmadan yikamistir o yuzden gec kurumustur..bende oglumdan kalanlari yikadigimda 1 ay onceydi gec kurudular..simdi balkona assan bi saatte kurur..kisin 2 gunde anca kuruyor..yada kalorifer ustundeBen sabah yıkadım 2 makine öğlen serdim kurudu akşamda hepsini ütüledim katladım yerleştirdim 1 günümü aldı sadece bende anlamadım 3 4 günü
Ustteki iki taneye ben de bakmistim ama pahali gelmisti bana.Eki Görüntüle 2276480 Eki Görüntüle 2276480 Eki Görüntüle 2276481 simcik oğluma yeni doğan bisey alayim diyorum ihtiyaçtan değil sadece yeni bisey olsun diye..ama hangisini alsam bilemedim model.olarak onlar değil tabi örnek olarak yolladim onları...yeni doğan alsam çok da kullanamıcam en fazla 2.3 ay nevresim uzunca bi sure kullanilir...siz ne dersiniz
Boyle duydukca cok uzuluyorum..sağlıklı olsun önemli olan o tabi ama anne baba perişan lardir tabikuzenim 3 gece hastanede yattiktan sonra taburcu oldu ama bebegi hala kuvezde kaliyor, ne zaman cikacak bilmiyoruz, annesi süt sağıp veriyormus gecen gun kendisi kucağına alip emzirmiş ve koynuna yatirmis anne bebek bagi gelişimi icin yapiliyormus bu uygulama. lansinohun gogus kremini şimdiden kullan dedi cunku makine yara yapmis sute kan bulasabiliyormus, o zaman süt çöpe gidiyor dedi. biz bebegi goremedik daha foto yasakmis. Sadece anne ve baba gorebiliyor hatta baba haftada 1 gun sadece.
Aynen canım o gün hava çok sıcaktı şansıma :)Pamuklu urunler oldugu icin bebek kiyafetleri kurutmak mesele oluyor uzun surenler muhtemelen havalar daha isinmadan yikamistir o yuzden gec kurumustur..bende oglumdan kalanlari yikadigimda 1 ay onceydi gec kurudular..simdi balkona assan bi saatte kurur..kisin 2 gunde anca kuruyor..yada kalorifer ustunde
Ya aslında nevresim olarak pahalı değil biliyormusun..oğluma.aldim.iki tane tek kişilik birisi taç tan birisi lcw dan ikiside 130 lira..hayat genel.olarak.pahali zaten..O zaman sen nevresim diyorsun dimi..en azından 3.5 sene kullanır yenidogani 2.3 ay anca kullanacakUstteki iki taneye ben de bakmistim ama pahali gelmisti bana.
Erinmezsem kumas alip diktirecegim (erindi)
Maşallahı diyelim.o zaman isimsizeee.bizim ne kadar oldu acaba meraktayım dr bana su gün gel demedi şeker yüklemesi girdi araya kaynadı.. sonucu da telefon la bildirince haberleşmedik.. bende haftaya giderim heralde en son 20 mayısda gitmistim
Git haftaya canim bende pazartesi kan vercem saglik.ocaginda tsh baktiralim onemli.sende.baktirMaşallahı diyelim.o zaman isimsizeee.bizim ne kadar oldu acaba meraktayım dr bana su gün gel demedi şeker yüklemesi girdi araya kaynadı.. sonucu da telefon la bildirince haberleşmedik.. bende haftaya giderim heralde en son 20 mayısda gitmistim
Evet ona son bi kez daha baktiricam bende..ilk başta yüksek çıkmıştı çünkü arada batırıyorum allahtan düşük çıkıyor.. hatta bak pazartesi gidim bende yada haftaya..ya şu kan verme.olayina çok gıcık oluyorum..nedense erkende kalksam sabah erken den yollara düşmeyi hiç sevmiyorumGit haftaya canim bende pazartesi kan vercem saglik.ocaginda tsh baktiralim onemli.sende.baktir
Ben de hastane cikisi isimli istiyorum hala karar veremedim simdi dalga gececeksiniz ben galiba biraz daha satafatli olsun istiyorum ama erkek cocuguna gitmiyo isteEki Görüntüle 2276480 Eki Görüntüle 2276480 Eki Görüntüle 2276481 simcik oğluma yeni doğan bisey alayim diyorum ihtiyaçtan değil sadece yeni bisey olsun diye..ama hangisini alsam bilemedim model.olarak onlar değil tabi örnek olarak yolladim onları...yeni doğan alsam çok da kullanamıcam en fazla 2.3 ay nevresim uzunca bi sure kullanilir...siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?