2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu kizdan.korkulur dünyayı fetiheder kacin
ahah ama pasi o atti canim, gol kolaydi!

elaide elaide once badana, sonra esyalar kurulacak kokusu çıkacak, sonra yikama yerlestirme. Simdi yikasan nereye koyacaksin? Sen sirayla yap bence
ozaman yildizlara bugun aksamdan bile baslatabilirim kocayi (badana yapmiicaz duvarimiz beyaz ve temiz zaten, sadece yildizlari boyayacak). yarin sabah devam eder. nekadar zaman alacagini da bilmiyoruz ki anacim. yildizlari carsambaya biter ve kurumus olursa carsamba mobilyalar gelir. ya haftaya yada sonraki haftasina da bebek esyalarini yikarim. perdeyi de sikistiririm araya oldu bitti galiba.

kayinvalideyle kayinpederin gelmemeleri kesinlesti gibi bisey, yatagida kaldiririm bodruma koyarim dedi esim.

dogum iznime biraz is birakayim diyodum da sizin verdiginiz gazla ben bir aya kalmaz herseyi tastamam yaparim! haliyi da buldum sayilir. tek sorun lamba, secemedim bisey henuz. ay dur az sonra yazlik yorgan icin mobilya magazasina gidicem onlarin lamba bolumleri muazzam buyuk. insallah bulurum bisi alir koyarim onuda.

babyloading87 4 aydir bekarim bosver alyansi kalbimizde.alyansimiz
I ikuayko yeminlen mantik abidesi diyorum sana baska da bisey demiyorum poku yedik tamam farkındayız lakin yumusatarak hazmetmek var.direkt dalmak var
I ikuayko poku yedik kısmını "çok eğleneceğiz" şklinde yumuşatalım mı?
bu ara slogan olarak ağzımda sürekli huni takım çok eğleneceğiz diye ortalardayım:)

Çok güzelmiş güle güle kullan

gercekten cok guzelmis gule gule kullanin canim!

Kizlar ne aldiniz bu kadar ya bende mi bi problem var uc dort gun surmez benim yikamam cidden o kadar sey almadim galiba diycem de ama yoo baya da gerekli gereksiz doldu aslinda bilmiyom
Bende oğlumdan kalmaları çıkarayım ne var ne yok dediğim de bi sepete koyarım durur yıkama zamanına dek dedim ve 3 sepete sigmadio da sadece 0.3 3.6 ve 6.9 ayları cikardim

simcik oğluma yeni doğan bisey alayim diyorum ihtiyaçtan değil sadece yeni bisey olsun diye..ama hangisini alsam bilemedim model.olarak onlar değil tabi örnek olarak yolladim onları...yeni doğan alsam çok da kullanamıcam en fazla 2.3 ay nevresim uzunca bi sure kullanilir...siz ne dersiniz

bunlardan ben de almak istiyorum ama ismi hala belli olmadığı için alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…