2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yine ceneler dusmus 20 sayfa okudum yahu insafsizlar

canim cok gecmis olsun. Benim de basima geldi gecen hafta cok yorulunca oluyor. Kalkma sakin. Esin masaj filan yapsin. Bir de azcik dinlendikten sonra ilik dus al. Burada onermislerdi bana cok iyi geliyor. Umarim cabuk gecer.

offf deli oluyorum insanlara. Herseye bir laf... Hamile kadindan manken gibi olmasini mi bekliyorlarmis... Bir de guya empati yapar givi benim gebeligim soyledi, bir tanidigin basina su geldi diye baaliyorlar dukkani kapatip gidesim geliyor. Benin basimda da "ayy ikizlere tek.basina nasil bakacaksin" ve "cok uykusuz kalacaksin"cilar toplandi. Konusurken azicik duaunseler keske. Belki bakacak buyugumuZ yok....

Sen kendini kapatma cik gez. Hatta inadina gobegini gostere gostere gez

o agrilar ara ara bende de oluyor canim. Sanirim artik doguma hazirlik. Doktora soyledim normal dedi. Ama siddetliyse doktorunla.gorus sen de. Nst filan yaparlar belki. Pit pit atma olayini da burda hickirik diye konustular. Midesi filan gelisince oluyomus.

hohooo kilolari dert etmeyi birak artik. Son haftalarda cok normal. Kilo alman daha saglikli hicccc dusunme.

Dedigin tip arabalar icin hersey uymaz. Oncelikle arabayi aldigin markanin musteri.hizmetlerini ara bence. Onlara sor.boyle bir klips vs var mi diye. Yoksa universal klipsler oluyo onlardan arayacaksin. Bir arkadas demis bence de en mantiklisi arabayi alip magazaya goturmek.

valla ben hic yatamiyorum sola. Yatsam da 10 Dk sonra saga donuveriyorum. Cunku rahatsiz oluyorum. Zaten memnun olmayinca durtuyolar.benimkiler. Bosver sagi solu. Sen vucudunu dinle. Nereye rahatsan oraya.

ayyyy ne buyuk heyecan benim de cocuklar dogduktan sonra olacak. Allah kolaylik versib. Senin adina ben heyecanlandim valla. Sonuctan haberdar et.

I ikuayko evet gerçekten ebebekte çok güzel şeyler var da çok komik bişey söylicem ben hala ne giydireceğim konusunda bilgi sahibi değilim evet tek kat ama kısa mı uzun mu bilmiyorum şu zıbını çok beğendim ama ihtiyacım var mı yok mu tecrübesizlik sürekli aklımı karıştırıyo

Eklentiler

• 76C2702B-863D-4038-A747-8F3BDA52E8A1.webp
    34 KB · Görüntüleme: 47
guzel canim eger yasadigim yer cok sicak degilse gereksiz
ama mesela haziranda dogsaydi bebisler temmuz agistos iyi olurdu benim kizim haziranda dogsu agusros da giydirmistum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…