- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Helal olsun vaahi ne guzel olmus neler kaynattiniz kimbilir
Dedikodular dedikodularHelal olsun vaahi ne guzel olmus neler kaynattiniz kimbilir
Aa ne zaman buluştunuz çok iyi ya
canim cok gecmis olsun. Benim de basima geldi gecen hafta cok yorulunca oluyor. Kalkma sakin. Esin masaj filan yapsin. Bir de azcik dinlendikten sonra ilik dus al. Burada onermislerdi bana cok iyi geliyor. Umarim cabuk gecer.gunaydin ama bana gun ayamadi. berbat 1 gece gecirdim ama suan iyi gibiyim. 2 den beri ayaktayim. ayaklarimin yanmasi bir yandan, sancilar bir yandan, vajina agrisi bur yandan, kasik agrim da fenaydi. asiri yorgunluktan oldu sanirim. canim cok yandi uyutmadi beni ;(
offf deli oluyorum insanlara. Herseye bir laf... Hamile kadindan manken gibi olmasini mi bekliyorlarmis... Bir de guya empati yapar givi benim gebeligim soyledi, bir tanidigin basina su geldi diye baaliyorlar dukkani kapatip gidesim geliyor. Benin basimda da "ayy ikizlere tek.basina nasil bakacaksin" ve "cok uykusuz kalacaksin"cilar toplandi. Konusurken azicik duaunseler keske. Belki bakacak buyugumuZ yok....Hayir bisey de diyemiyorum anneme ablama filan, ‘ilk cocugunda ne tuhaf seyler bunlar. Bende hic olmadi ablanda olmadi iki gelin yeni dogum yapti boyle bisey duymadim’ filan diyecek. Canimi sikmak istemese de sikacak. Hafiften artik karnimin buyuklugune yapilan yorumlar beni germeye basladi. Resmen eve kapanip biyere cikmayayim diyorum valla. Ay sacmalama elaide, dur instaya bi koca gobek koyam.bukadar da dengesizim valla.
o agrilar ara ara bende de oluyor canim. Sanirim artik doguma hazirlik. Doktora soyledim normal dedi. Ama siddetliyse doktorunla.gorus sen de. Nst filan yaparlar belki. Pit pit atma olayini da burda hickirik diye konustular. Midesi filan gelisince oluyomus.Kızlar karnımın özellikle alt kısımlarına dokununca agiriyor dokunmak derken basınç fln uygulamıyorum hafif dokununca bike ağrı hissediyorum normal mi bu durum birde bu aralar sik olmaya başladı pit pit atıyor bebeğin biri kalp gibi hıçkırık mi başka birşey mi bilmiyorum
hohooo kilolari dert etmeyi birak artik. Son haftalarda cok normal. Kilo alman daha saglikli hicccc dusunme.Herkese mutlu hafta sonları diliyorum ve soruma geçiyorum 1 hafta da 2 kilo almışım bu nasıl oluyo ya aradaki rakamı hiç görmedim bile aşırı moralim bozuldu herkes tombik falan diye takılmaya başladı hamileyim şişman değilim diyorum bazen ama alınmamaya çalışıyorum
Ve bize birinden bebek arabası geldi fakat anakucağı yok bizde gidip alacağız arabayla bağlantı sağlayan bir adaptör vs türevi alet var mı almışken onu da alalım nerelerde bulunur ama her ana kucağı her travelle uyum sağlar mı helppp
valla ben hic yatamiyorum sola. Yatsam da 10 Dk sonra saga donuveriyorum. Cunku rahatsiz oluyorum. Zaten memnun olmayinca durtuyolar.benimkiler. Bosver sagi solu. Sen vucudunu dinle. Nereye rahatsan oraya.Ya bide kizlar devamli sol tarafa yatin deniyo iyi yatiyorum tamamda bi saat iki saat yani ondan sonra saga donmem gerekiyo ister istemez nasil yatim sadece solla oksijen azaliyo deniyo da bu bence insanin fizyolojisine ters tamam sirtustu zaten yatamiyorum nefes alamiyorum ama saga donmem lazim bunu nasil halledicez ben anlamadim gecende bi yerde okudum kadin hep sola yatiyorum uyaninca sagda kalkmis oluyorum cocuk tekme atmiyosa bisey mi oldu diye uyuyamiyorum psikolojim bozuldu yazmis
Kızlar salı günü doktora tez savunmam var bu sıcakta ders çalışıyorum cok heyecanliyim karnıma ağrılar şimdiden girmeye basladi dua edin bana nolur dogumdan önce çıkışımı alıp öyle Evime döneyim insallah.
Suratlari kapamayi iyi ki yapmissin ama dedikodu dondurduk burda sagli sollu sayfalardirDedikodular dedikodular
yaaaaaa ne guzel olmuusss
Vavvv süpersiniz valla bizim istanbullular kuluçkaya yatsın
Ne kaynatacaklar arkamizdan bizi eleştirmislerdirHelal olsun vaahi ne guzel olmus neler kaynattiniz kimbilir
hahaha malZeme.veermeyelim.dedik.yahuSuratlari kapamayi iyi ki yapmissin ama dedikodu dondurduk burda sagli sollu sayfalardir
ask.olsun.biz o niyetli insanlarmiyiz kırdın bizi kv varkenNe kaynatacaklar arkamizdan bizi eleştirmislerdir
Kız orda da mi kv...Onlar sizi bu kadar konuşmuyordur bırakın şunları boşuna kendinizi günaha sokmayınhahaha malZeme.veermeyelim.dedik.yahu
ask.olsun.biz o niyetli insanlarmiyiz kırdın bizi kv varkenforuma.sıra gelmedi be yavrum
Aaa bulustunuz mu ya ne kadar güzel maşallah size özendim
Ben kullanyrm canım gayet de güzel hem kendimze hem de bebise kullncz nasipseHerkese merhaba :)
Eti boron çamaşır deterjanı kullanan var mı memnun musunuz ? Once kendimize bi süre sonra da bebek kıyafetleri icinde kullanmak istiyorum
guzel canim eger yasadigim yer cok sicak degilse gereksiz
İlkeciğim bunlar fit hep. Ben çok yalnızlık çektimVay koca gobekler sizi siziiii
❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?