Herkese mutlu hafta sonları diliyorum ve soruma geçiyorum 1 hafta da 2 kilo almışım bu nasıl oluyo ya aradaki rakamı hiç görmedim bile aşırı moralim bozuldu herkes tombik falan diye takılmaya başladı hamileyim şişman değilim diyorum bazen ama alınmamaya çalışıyorum
Ve bize birinden bebek arabası geldi fakat anakucağı yok bizde gidip alacağız arabayla bağlantı sağlayan bir adaptör vs türevi alet var mı almışken onu da alalım nerelerde bulunur ama her ana kucağı her travelle uyum sağlar mı helppp
Ya bide kizlar devamli sol tarafa yatin deniyo iyi yatiyorum tamamda bi saat iki saat yani ondan sonra saga donmem gerekiyo ister istemez nasil yatim sadece solla oksijen azaliyo deniyo da bu bence insanin fizyolojisine ters tamam sirtustu zaten yatamiyorum nefes alamiyorum ama saga donmem lazim bunu nasil halledicez ben anlamadim gecende bi yerde okudum kadin hep sola yatiyorum uyaninca sagda kalkmis oluyorum cocuk tekme atmiyosa bisey mi oldu diye uyuyamiyorum psikolojim bozuldu yazmis
Sertliği hiç sorma valla nefes almakta zorlanmaya başladım ayakta 10 dk dursam resmen göbeğinin altına ağırlık baglanmista asagi cekiyorlar gibi hissediyorum iyice agirlastik artık
Yavru bencede sıkıntı etme kendine bebek rahatsız olsa bizi uyarır bir şekilde sen rahat ediyorsan sağ tarafa yatınca emin ol bebişinde rahat ediyordur.
ilk oğlumda düşmesini bekledik 2.de yıkadık Havalar sıcak yıkarım ben
ilk oğlumun kıyafetleri 1 yasa dek ütülerdim 2. 6 ay anca 3. Ne olur bilmiyorum ama ilk zamanlar kesin ütü yaparim
Kolay gelsin tatlı telaş bunlar
sıklığı nasil normal gibi
bencede testi tekrarlat korkma doğru tedavi ,kontrolle bisey olmaz
Ben hast çantamı hazırlamaya başladım kızlar...Ütülerimi dün yaptım...Bugunden itibaren de yerleştiririm... Daha eksiğim var...Mesela depend kilot aldım tek kullanımlık onu bekliyorum kargo da...
bebeğe yanınıza müslin bez de koyun (mermerşahi de olur bende ikiside var) yaz sıcağı şimdiden yanıyor ortalık uzerine örtülebilir hast de...
depend kulotlar şok marketlerde var canim, bazi hastanelerde veriyormus ben hastane verirse almayacagim salı gunu kontrolum var gittigimde hemsirelerle konusacagim hastane cantasi ile ilgili
maşallah canım daha hiç birşeye başlamadım çantamızı bile daha yeni sipariş verdim. deterjanda öyle. temmuz ortası izne ayrılmayı düşünüyorum tabi ben düşünüyorum bakalım doktor ne diyecek bu duruma . ondan sonra yıkar ütüler çantayı hazırlarım dedim ama :S bu hastane çantasına hastane çıkışı almıştım tüm parçalarını koymak lazım mı acaba :s
bence basla hazirliklara cok geçe birakma, aldiklarin varsa yika ütüle hazir olsun, agirlasinca zorlanirsin. Hem ne demiş buyuklerimiz misafirle cocugun ne zaman gelecegi belli olmaz. Ayrica ben hastane cikisinin tum parcalarini koyacagim 2 takim vardi ikiside yikandi utulendi sadece cantasina yerlestirmedim.
depend kulotlar şok marketlerde var canim, bazi hastanelerde veriyormus ben hastane verirse almayacagim salı gunu kontrolum var gittigimde hemsirelerle konusacagim hastane cantasi ile ilgili
bence basla hazirliklara cok geçe birakma, aldiklarin varsa yika ütüle hazir olsun, agirlasinca zorlanirsin. Hem ne demiş buyuklerimiz misafirle cocugun ne zaman gelecegi belli olmaz. Ayrica ben hastane cikisinin tum parcalarini koyacagim 2 takim vardi ikiside yikandi utulendi sadece cantasina yerlestirmedim.