2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bebek arabasini alip magazaya gidip bakardim ben olsam
Ben uyumadan once normalde de soluma yatarim ama gece hem sırt üstü hem sagima yatiyormusum, beyim diyor. Sırt üstü uyurken horlama videolarim var
O

Sertliği hiç sorma valla nefes almakta zorlanmaya başladım ayakta 10 dk dursam resmen göbeğinin altına ağırlık baglanmista asagi cekiyorlar gibi hissediyorum iyice agirlastik artık
Bende bi tane 1.5kg senin işin iyice zor

Valla ikiz analari, her gun igne yapanlar bir de hala istifra edenler eli opulesi analar benim gozumde.

Bende kukruyorum adeta aslan burcuna yakisan bir anne gbj

Canyon ben onlar kendinden adaptörle sanıyordum bakarım ebebeğe saol canım

Tekratlattım yine aynı şabaratuvarda bu sefer düşük çıktı haftaya bi de devlet hastanesindr yaptırıcam umarım orda da sorun çıkmaz

depend kulotlar şok marketlerde var canim, bazi hastanelerde veriyormus ben hastane verirse almayacagim salı gunu kontrolum var gittigimde hemsirelerle konusacagim hastane cantasi ile ilgili

bence basla hazirliklara cok geçe birakma, aldiklarin varsa yika ütüle hazir olsun, agirlasinca zorlanirsin. Hem ne demiş buyuklerimiz misafirle cocugun ne zaman gelecegi belli olmaz. Ayrica ben hastane cikisinin tum parcalarini koyacagim 2 takim vardi ikiside yikandi utulendi sadece cantasina yerlestirmedim.

depend kulotlar şok marketlerde var canim, bazi hastanelerde veriyormus ben hastane verirse almayacagim salı gunu kontrolum var gittigimde hemsirelerle konusacagim hastane cantasi ile ilgili
Profilindeki sensen ozge ozberke asiri benziyosun diyorum birine benzetiyorum ama simdi cikardim

aaa bak bilsem almazdım intetnetten bende 22 haziranda çalışabilir raporumu almaya gittiğimde sorarım teşekkür ederim canım

Doğru diyorsun canım deterjan gelsinde yavaştan halledeyim bari az da kaldı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…