cok sicak canim benim bukundigum yer ama yeni doggan usuyorSanırım orada nem gibi bi korkunç basınç yok İstanbul hem sıcak hem yapış yapış ama söz konusu bebek olunca aklım karışıyor
Artik herkesi zaten gormesekte tanıyor gibiyiz masallah kisiligine kadar aile.olduk ❤Amin inşallah durdururlardemekki baya tanımışız canm.)
Çok fena kıskandım amaaaa..Dedikodular dedikodular
Toplasın anamm birlesin ankara baskent biz baslattik akımı sıra sizlerdeÇok fena kıskandım amaaaa..hey Bursa ahalisi hemen bizde toplanıyoruz olmuyo böyle
Canım ya sen çok güçlüsün bebeğin de öyle inşallah bunu da atlatırsınız sakin kal dualarımız seninle canımlutfen bana dua edin..
ritmik dogum kasilmalarim basladi. hastaneye yatirdilar. durdurmaya calisiyirlar. 1650 g minigim.daha.. berbat haldeyim. 30+0 daha.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah durdururlar bebeğinde sağlıkla zamanını bekler.lutfen bana dua edin..
ritmik dogum kasilmalarim basladi. hastaneye yatirdilar. durdurmaya calisiyirlar. 1650 g minigim.daha.. berbat haldeyim. 30+0 daha.
lutfen bana dua edin..
Durdururlar büyük ihtimalle ama durduramasalar bile riskli haftalar geride kaldı, 1800 gr doğup küveze girmeyip ertesi gün hastaneden çıkan bebek biliyorum. İçinizi ferah tutun.lutfen bana dua edin..
Gittim bugün doktora cnm nts ye bağladılar şükür birşey çıkmadı ama enfeksiyon çıktı ona ila c verdiYine ceneler dusmus 20 sayfa okudum yahu insafsizlar
canim cok gecmis olsun. Benim de basima geldi gecen hafta cok yorulunca oluyor. Kalkma sakin. Esin masaj filan yapsin. Bir de azcik dinlendikten sonra ilik dus al. Burada onermislerdi bana cok iyi geliyor. Umarim cabuk gecer.
offf deli oluyorum insanlara. Herseye bir laf... Hamile kadindan manken gibi olmasini mi bekliyorlarmis... Bir de guya empati yapar givi benim gebeligim soyledi, bir tanidigin basina su geldi diye baaliyorlar dukkani kapatip gidesim geliyor. Benin basimda da "ayy ikizlere tek.basina nasil bakacaksin" ve "cok uykusuz kalacaksin"cilar toplandi. Konusurken azicik duaunseler keske. Belki bakacak buyugumuZ yok....
Sen kendini kapatma cik gez. Hatta inadina gobegini gostere gostere gez
o agrilar ara ara bende de oluyor canim. Sanirim artik doguma hazirlik. Doktora soyledim normal dedi. Ama siddetliyse doktorunla.gorus sen de. Nst filan yaparlar belki. Pit pit atma olayini da burda hickirik diye konustular. Midesi filan gelisince oluyomus.
hohooo kilolari dert etmeyi birak artik. Son haftalarda cok normal. Kilo alman daha saglikli hicccc dusunme.
Dedigin tip arabalar icin hersey uymaz. Oncelikle arabayi aldigin markanin musteri.hizmetlerini ara bence. Onlara sor.boyle bir klips vs var mi diye. Yoksa universal klipsler oluyo onlardan arayacaksin. Bir arkadas demis bence de en mantiklisi arabayi alip magazaya goturmek.
valla ben hic yatamiyorum sola. Yatsam da 10 Dk sonra saga donuveriyorum. Cunku rahatsiz oluyorum. Zaten memnun olmayinca durtuyolar.benimkiler. Bosver sagi solu. Sen vucudunu dinle. Nereye rahatsan oraya.
ayyyy ne buyuk heyecan benim de cocuklar dogduktan sonra olacak. Allah kolaylik versib. Senin adina ben heyecanlandim valla. Sonuctan haberdar et.
Rabbim yardımcınız olsun bebeğine sağlıkla kavuşmanı nasip eylesin.lutfen bana dua edin..
Sağlıcakla inşallah dualarmz seninle ve bebeğinle.lutfen bana dua edin..
lutfen bana dua edin..
Geçmiş olsn cnm ya ne diyor doktorlar ☹lutfen bana dua edin..
Ayarlayalım bizde biriniz organize etsin buluşalım bizde imrendim valla :)Çok fena kıskandım amaaaa..hey Bursa ahalisi hemen bizde toplanıyoruz olmuyo böyle
Aynen vlla bna uyar buluşalım tabiiÇok fena kıskandım amaaaa..hey Bursa ahalisi hemen bizde toplanıyoruz olmuyo böyle
Annesi emin ol her şey iyi olacak moralini yüksek tut. Kendini iyi hissdnce yaz bize de meraktyz.sabah yazmistim. gece 2 deb beri kotuym diye. belden gelen karin ve kasiklarima inen agrim vardi. karnim surekli kasiliyordu. 10dan daha fazla kasilmam olmustu sabaha kadar. vajinamda da agri coktu. surekli buyuk tuvaletim var gibiydi ama bisi cikmiyordu. gaz da yoktu. yatamiyordum da kalkamuyordum da. dinlenmekle gecmedi. dusta aldim fayda etmedi. bir tuhafim diyordum ama konduramadim. kizlarla bulusayim da bakarim duruma diyrdum. 14u idi randevun aslinda. dr.ada yazdim o da gelsen iyi olur dedi.
kizlarla otururken arka arkaya 3 sefer kasilmalar da oldu. bakin kasildi dedim hep. kizlarla guzeldi zamanimiz. ayrilinca dr.a gectim. muayenede rahim agzi kapali. bebek iyi. 3 gun onde gelisimi. muhtemelen ya yorgunluktan ya da idrar yolu enf.undan olmustur dedi. kan idrar ver dedi. yine de nst ye gir ama sorun cikacagini sanmiyorum dedi. ters de donmus. nst cekilirken 10dk olmamisti daha dr.a geldi. 10dk da 3 sanxi cikmis. ritmik kasilmalar yani. bakin kasildi dedigim an hem cihazda cikti hem dr eliyle bakti. yatirmak zorundayim erken dogum sebebiyle dedi.
simdi bos serum veriyorlar. 2 tane progestan igne yaptilar. 4 sefer nidalat ilac vereceklermis. sonra nst. duruma gore baska bisiler dediler. ciger gelsitirici ilaci gerekirse sonraki asama dedi. suan daha sakinim. duanizda lufen unutmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?