ben sola yatamıyorum valla sola yatınca cok acıyo. hatta bazen göğsum daralıyo nefes alamıyorum. en fazla 10 15dk yatabiliyorum. genel de sağa yatıyorum. geceyi hiç bilmiyorum bile :) ve bebişim de çok hareketli kontrollerimiz de sorunsuz. takılma sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat. kağan kocatepe diye bir doktor var onun videosunda da söylüyor anne nasıl rahat ediyorsa diye.Ya bide kizlar devamli sol tarafa yatin deniyo iyi yatiyorum tamamda bi saat iki saat yani ondan sonra saga donmem gerekiyo ister istemez nasil yatim sadece solla oksijen azaliyo deniyo da bu bence insanin fizyolojisine ters tamam sirtustu zaten yatamiyorum nefes alamiyorum ama saga donmem lazim bunu nasil halledicez ben anlamadim gecende bi yerde okudum kadin hep sola yatiyorum uyaninca sagda kalkmis oluyorum cocuk tekme atmiyosa bisey mi oldu diye uyuyamiyorum psikolojim bozuldu yazmis
Ewet o adami da surekli dinliyorum kendi doktorumda ister saga ister sola dedi ama iste insanin icinde hata mi yapiyorum acaba oluyo ya o skinti veriyo bana maalesefben sola yatamıyorum valla sola yatınca cok acıyo. hatta bazen göğsum daralıyo nefes alamıyorum. en fazla 10 15dk yatabiliyorum. genel de sağa yatıyorum. geceyi hiç bilmiyorum bile :) ve bebişim de çok hareketli kontrollerimiz de sorunsuz. takılma sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat. kağan kocatepe diye bir doktor var onun videosunda da söylüyor anne nasıl rahat ediyorsa diye.
canım doktor bana dediki sola yada sağa farketmez istediğine yat ama sadece sırtüstü yatma dedi. ben bazen kalktığımda sırtüstü yatarken buluyorum ama yapçak bir şey yok.Ya bide kizlar devamli sol tarafa yatin deniyo iyi yatiyorum tamamda bi saat iki saat yani ondan sonra saga donmem gerekiyo ister istemez nasil yatim sadece solla oksijen azaliyo deniyo da bu bence insanin fizyolojisine ters tamam sirtustu zaten yatamiyorum nefes alamiyorum ama saga donmem lazim bunu nasil halledicez ben anlamadim gecende bi yerde okudum kadin hep sola yatiyorum uyaninca sagda kalkmis oluyorum cocuk tekme atmiyosa bisey mi oldu diye uyuyamiyorum psikolojim bozuldu yazmis
Ya aslında ben anlamıyorum normal şartlarda sola doğru yatmak çok sağlıklı değil organlar kalbe baskı yaptığı için sağa yatmak daha sağlıklı derler. Hamilelikte sola yat diyollaarr garip geliyor bana. Bende sola yatınca hiç rahat edemiyorum. Sağ taraf daha iyi geliyor.ben sola yatamıyorum valla sola yatınca cok acıyo. hatta bazen göğsum daralıyo nefes alamıyorum. en fazla 10 15dk yatabiliyorum. genel de sağa yatıyorum. geceyi hiç bilmiyorum bile :) ve bebişim de çok hareketli kontrollerimiz de sorunsuz. takılma sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat. kağan kocatepe diye bir doktor var onun videosunda da söylüyor anne nasıl rahat ediyorsa diye.
Anladim canim fazla internet okimim ben ya benim kafami karistiriyocanım doktor bana dediki sola yada sağa farketmez istediğine yat ama sadece sırtüstü yatma dedi. ben bazen kalktığımda sırtüstü yatarken buluyorum ama yapçak bir şey yok.
yok kuzum ya boşuna üzme kendini. bir sorun olsa senin doktorun da demez mi yani? zaten derdimiz büyük bi de bunu ekleme :))Ewet o adami da surekli dinliyorum kendi doktorumda ister saga ister sola dedi ama iste insanin icinde hata mi yapiyorum acaba oluyo ya o skinti veriyo bana maalesef
Ben de solda hic rahat edemiyorumYa aslında ben anlamıyorum normal şartlarda sola doğru yatmak çok sağlıklı değil organlar kalbe baskı yaptığı için sağa yatmak daha sağlıklı derler. Hamilelikte sola yat diyollaarr garip geliyor bana. Bende sola yatınca hiç rahat edemiyorum. Sağ taraf daha iyi geliyor.
Off ewet sagi solu eksik kalsin amanyok kuzum ya boşuna üzme kendini. bir sorun olsa senin doktorun da demez mi yani? zaten derdimiz büyük bi de bunu ekleme :))
Ya aslında ben anlamıyorum normal şartlarda sola doğru yatmak çok sağlıklı değil organlar kalbe baskı yaptığı için sağa yatmak daha sağlıklı derler. Hamilelikte sola yat diyollaarr garip geliyor bana. Bende sola yatınca hiç rahat edemiyorum. Sağ taraf daha iyi geliyor.
ooo benim eşime söylesen sakın okuma diyor :) kızıyor hatta :) arada bakıyor insan işte .Anladim canim fazla internet okimim ben ya benim kafami karistiriyo
Yavru bencede sıkıntı etme kendine bebek rahatsız olsa bizi uyarır bir şekilde sen rahat ediyorsan sağ tarafa yatınca emin ol bebişinde rahat ediyordur.Ben de solda hic rahat edemiyorum
Sertliği hiç sorma valla nefes almakta zorlanmaya başladım ayakta 10 dk dursam resmen göbeğinin altına ağırlık baglanmista asagi cekiyorlar gibi hissediyorum iyice agirlastik artıkYikayan biri olarak bildiriyorum; o kadar minikler ki, bi tisortumuz kadar yer turmaz cantada, koy gitsin
Artik yer kalmadi icerde. Benimki de yumusak degil artık, yaglardan eser yok, taş. Alt kismi hele, yer cekimi oraya topluyor herhalde.
Kesinlikle öyle bende doğru düzgün sola yatamıyorum nefes almak daha zor oluyor. Herşeyi çok dert etmemek lazım yüzüstü yok sırtüstü yok sağa yatma e nereye yatakkk ahahahah :) Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.bence de zaten sola yatınca kalbim sıkışıyorben ilk aylardan bu yana doğru düzgün sola yatamadım. bir sorun yaratsa bana yaratırdı diye düşünüyorum.
Canım makat catlagım rahıme dogru oldugu ıcın sorun cıkabılır aradakı mesafe az oldugu ıcın ve kesı atarlarsa araya sorun olur yıne doktorum karar verır. Hakkımızda hayırlısı bende normal ısterım ama saglık sorunu olusursa benım ıcın en ıyısını tercıh ederım.
maşallah canım daha hiç birşeye başlamadım çantamızı bile daha yeni sipariş verdim. deterjanda öyle. temmuz ortası izne ayrılmayı düşünüyorum tabi ben düşünüyorum bakalım doktor ne diyecek bu duruma . ondan sonra yıkar ütüler çantayı hazırlarım dedim ama :S bu hastane çantasına hastane çıkışı almıştım tüm parçalarını koymak lazım mı acaba :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?