2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben sola yatamıyorum valla sola yatınca cok acıyo. hatta bazen göğsum daralıyo nefes alamıyorum. en fazla 10 15dk yatabiliyorum. genel de sağa yatıyorum. geceyi hiç bilmiyorum bile :) ve bebişim de çok hareketli kontrollerimiz de sorunsuz. takılma sen nasıl rahat ediyorsan öyle yat. kağan kocatepe diye bir doktor var onun videosunda da söylüyor anne nasıl rahat ediyorsa diye.

Kızlar merhaba, bissürü sayfa birikmiş köyde internet çekmiyor doğru düzgün okuyamıyorum yazılanları. Çarşıya geldik hemen yazayım dedim :) herkes iyidir umarım. Pazartesiye kadar çin işkencesine devam. Sonra evime dönüyorum Allah izin verirse. Sizleri özledim vallahi giremiyorum buraya büyük eksiklik hissediyorum :)
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum kendinize dikkat edin temizliğe kaptırıp kendinizi yormayın havalar sıcak bol su için he bide beni unutmayın ahahah

Ewet o adami da surekli dinliyorum kendi doktorumda ister saga ister sola dedi ama iste insanin icinde hata mi yapiyorum acaba oluyo ya o skinti veriyo bana maalesef

canım doktor bana dediki sola yada sağa farketmez istediğine yat ama sadece sırtüstü yatma dedi. ben bazen kalktığımda sırtüstü yatarken buluyorum ama yapçak bir şey yok.

Ya aslında ben anlamıyorum normal şartlarda sola doğru yatmak çok sağlıklı değil organlar kalbe baskı yaptığı için sağa yatmak daha sağlıklı derler. Hamilelikte sola yat diyollaarr garip geliyor bana. Bende sola yatınca hiç rahat edemiyorum. Sağ taraf daha iyi geliyor.

Ewet o adami da surekli dinliyorum kendi doktorumda ister saga ister sola dedi ama iste insanin icinde hata mi yapiyorum acaba oluyo ya o skinti veriyo bana maalesef
yok kuzum ya boşuna üzme kendini. bir sorun olsa senin doktorun da demez mi yani? zaten derdimiz büyük bi de bunu ekleme :))

Ben de solda hic rahat edemiyorum

bence de zaten sola yatınca kalbim sıkışıyor ben ilk aylardan bu yana doğru düzgün sola yatamadım. bir sorun yaratsa bana yaratırdı diye düşünüyorum.

O
Yikayan biri olarak bildiriyorum; o kadar minikler ki, bi tisortumuz kadar yer turmaz cantada, koy gitsin

Artik yer kalmadi icerde. Benimki de yumusak degil artık, yaglardan eser yok, taş. Alt kismi hele, yer cekimi oraya topluyor herhalde.
Sertliği hiç sorma valla nefes almakta zorlanmaya başladım ayakta 10 dk dursam resmen göbeğinin altına ağırlık baglanmista asagi cekiyorlar gibi hissediyorum iyice agirlastik artık

bence de zaten sola yatınca kalbim sıkışıyor ben ilk aylardan bu yana doğru düzgün sola yatamadım. bir sorun yaratsa bana yaratırdı diye düşünüyorum.
Kesinlikle öyle bende doğru düzgün sola yatamıyorum nefes almak daha zor oluyor. Herşeyi çok dert etmemek lazım yüzüstü yok sırtüstü yok sağa yatma e nereye yatakkk ahahahah :) Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.

Canım cok geçmiş olsun ama doktoruna mutlaka bildir bu durumu...inşallah sağlkla atlatırısın bu süreci ama saf zeytinyağı cok iyi geliyor aklında olsun. Son dönemde de baskıdan agrı olabiliyor çünkü

canım ben biraz pimpirikli bir tipim dıgum yaptıgımda da yaşım 41 oldugu için erken dogum vs korkumdan hazrlamaya basladım birde 34. haftada dan sonra iyice ağırlaşacağız (ilk dogumda bir arkadasım uyarmısıtı çok haklıymış) o yuzden hazırlamak istedim.
ben hepsini değilde 3 takım alt ust yada tulum
4-5 tane çıtçıtlı body 8-10 adet bez,
agız bezi
battaniye 2 çorap
ıslak mendil
alt acma bezi (hazır olandan )
pişik kremi
emzik (önermiyorlar ama hayat kurtarıyor)

internette çok liste var bakarız yine

acıkcası hiç uzun kıollu çıtçıtlı body almadım yeni doğduğunda giymesi için ya kısa ya da kolsuz uzerine zaten uzun kollu giyecek ama gecen gördüm delikli jakarlı kumas denilen setler var bebeklere baktım cok sıcak onlardan alacağım son ay

mesela biraz da kişisel bu çanta hazırlama işi temel ihtiyaclar dısında , ilk kızımda makyaj malz koydum hiç içimden gelmedi makyaj yapmak, kendime çalıştım bu bebekte acıkcası gecelikler, taç, vs. önce kendimizi düşünün tecrubelendim once kendimizi rahatlatırsak bebeği ve diğer çocugu da rahat ettiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…