Iikuayko
evet gerçekten ebebekte çok güzel şeyler var da çok komik bişey söylicem ben hala ne giydireceğim konusunda bilgi sahibi değilim evet tek kat ama kısa mı uzun mu bilmiyorum şu zıbını çok beğendim ama ihtiyacım var mı yok mu tecrübesizlik sürekli aklımı karıştırıyo
Gececek, durduracaklar. Durmasa bile bugun 7 aylik dogan arkadasimla konusmustum, 1.800 dogup 1.500e inmis, hem de 87 Bulgaristan teknolojisiyle.
Sakin olmaya çalış.
Bu tip şeylerde var da vallahi bilmiyorum zafiyet teorisi bile daha kolaydır herhalde neyse deneyeceğiz ve göreceğiz İstanbul’un havası bebelere nasıl gelecek
guzel canim eger yasadigim yer cok sicak degilse gereksiz
ama mesela haziranda dogsaydi bebisler temmuz agistos iyi olurdu benim kizim haziranda dogsu agusros da giydirmistum
Bu tip şeylerde var da vallahi bilmiyorum zafiyet teorisi bile daha kolaydır herhalde neyse deneyeceğiz ve göreceğiz İstanbul’un havası bebelere nasıl gelecek
Şaşırdım birden böyle söyleyince şimdiye kadar bisey yoktu cnm..sakin ol ama illaki dr lar engeller merak etme...hem doğsa bile hiç bisey olmaz allahın izniyle..dualarimiz seninle