2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu zaten bilmem kac yas herhalde.
Diyorlar ki alta citcitli kisa kol uste uzun kol en basta. Agustosta isilik dokturmesek bari

lutfen bana dua edin..
ritmik dogum kasilmalarim basladi. hastaneye yatirdilar. durdurmaya calisiyirlar. 1650 g minigim.daha.. berbat haldeyim. 30+0 daha.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah gününü bekler kızın erken ama sağlıkla gelsin inşallah

lutfen bana dua edin..
ritmik dogum kasilmalarim basladi. hastaneye yatirdilar. durdurmaya calisiyirlar. 1650 g minigim.daha.. berbat haldeyim. 30+0 daha.
Gececek, durduracaklar. Durmasa bile bugun 7 aylik dogan arkadasimla konusmustum, 1.800 dogup 1.500e inmis, hem de 87 Bulgaristan teknolojisiyle.
Sakin olmaya çalış.

Kız orda da mi kv...Onlar sizi bu kadar konuşmuyordur bırakın şunları boşuna kendinizi günaha sokmayın
olann oldu Allah affetsin
lutfen bana dua edin..
kuzum Allah yardımcın olsun insallah durucak.sen iyi dusun hepimiz yanindayiz duayla
İlkeciğim bunlar fit hep. Ben çok yalnızlık çektim
yalannnn o da fit

lutfen bana dua edin..
Şaşırdım birden böyle söyleyince şimdiye kadar bisey yoktu cnm..sakin ol ama illaki dr lar engeller merak etme...hem doğsa bile hiç bisey olmaz allahın izniyle..dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…