sabah yazmistim. gece 2 deb beri kotuym diye. belden gelen karin ve kasiklarima inen agrim vardi. karnim surekli kasiliyordu. 10dan daha fazla kasilmam olmustu sabaha kadar. vajinamda da agri coktu. surekli buyuk tuvaletim var gibiydi ama bisi cikmiyordu. gaz da yoktu. yatamiyordum da kalkamuyordum da. dinlenmekle gecmedi. dusta aldim fayda etmedi. bir tuhafim diyordum ama konduramadim. kizlarla bulusayim da bakarim duruma diyrdum. 14u idi randevun aslinda. dr.ada yazdim o da gelsen iyi olur dedi.
kizlarla otururken arka arkaya 3 sefer kasilmalar da oldu. bakin kasildi dedim hep. kizlarla guzeldi zamanimiz. ayrilinca dr.a gectim. muayenede rahim agzi kapali. bebek iyi. 3 gun onde gelisimi. muhtemelen ya yorgunluktan ya da idrar yolu enf.undan olmustur dedi. kan idrar ver dedi. yine de nst ye gir ama sorun cikacagini sanmiyorum dedi. ters de donmus. nst cekilirken 10dk olmamisti daha dr.a geldi. 10dk da 3 sanxi cikmis. ritmik kasilmalar yani. bakin kasildi dedigim an hem cihazda cikti hem dr eliyle bakti. yatirmak zorundayim erken dogum sebebiyle dedi.
simdi bos serum veriyorlar. 2 tane progestan igne yaptilar. 4 sefer nidalat ilac vereceklermis. sonra nst. duruma gore baska bisiler dediler. ciger gelsitirici ilaci gerekirse sonraki asama dedi. suan daha sakinim. duanizda lufen unutmayin.
Rabbim şifa versin inşallah cnm bak rahim ağzında kapalıymış hastaneye yatirmasi iyi olmuş kasılmaları durdururlar inşallah haber ver bizede. idrar yolu enfeksiyonu bendede var ya onun içind e mudahele etmiyorlar mi hastanedesabah yazmistim. gece 2 deb beri kotuym diye. belden gelen karin ve kasiklarima inen agrim vardi. karnim surekli kasiliyordu. 10dan daha fazla kasilmam olmustu sabaha kadar. vajinamda da agri coktu. surekli buyuk tuvaletim var gibiydi ama bisi cikmiyordu. gaz da yoktu. yatamiyordum da kalkamuyordum da. dinlenmekle gecmedi. dusta aldim fayda etmedi. bir tuhafim diyordum ama konduramadim. kizlarla bulusayim da bakarim duruma diyrdum. 14u idi randevun aslinda. dr.ada yazdim o da gelsen iyi olur dedi.
kizlarla otururken arka arkaya 3 sefer kasilmalar da oldu. bakin kasildi dedim hep. kizlarla guzeldi zamanimiz. ayrilinca dr.a gectim. muayenede rahim agzi kapali. bebek iyi. 3 gun onde gelisimi. muhtemelen ya yorgunluktan ya da idrar yolu enf.undan olmustur dedi. kan idrar ver dedi. yine de nst ye gir ama sorun cikacagini sanmiyorum dedi. ters de donmus. nst cekilirken 10dk olmamisti daha dr.a geldi. 10dk da 3 sanxi cikmis. ritmik kasilmalar yani. bakin kasildi dedigim an hem cihazda cikti hem dr eliyle bakti. yatirmak zorundayim erken dogum sebebiyle dedi.
simdi bos serum veriyorlar. 2 tane progestan igne yaptilar. 4 sefer nidalat ilac vereceklermis. sonra nst. duruma gore baska bisiler dediler. ciger gelsitirici ilaci gerekirse sonraki asama dedi. suan daha sakinim. duanizda lufen unutmayin.
Allah yardımcın olsun canım.Allah in izniyle bişey olmaz.sabah yazmistim. gece 2 deb beri kotuym diye. belden gelen karin ve kasiklarima inen agrim vardi. karnim surekli kasiliyordu. 10dan daha fazla kasilmam olmustu sabaha kadar. vajinamda da agri coktu. surekli buyuk tuvaletim var gibiydi ama bisi cikmiyordu. gaz da yoktu. yatamiyordum da kalkamuyordum da. dinlenmekle gecmedi. dusta aldim fayda etmedi. bir tuhafim diyordum ama konduramadim. kizlarla bulusayim da bakarim duruma diyrdum. 14u idi randevun aslinda. dr.ada yazdim o da gelsen iyi olur dedi.
dualarimiz seninle canim iyi haberlerini bekliyoruzlutfen bana dua edin..
ritmik dogum kasilmalarim basladi. hastaneye yatirdilar. durdurmaya calisiyirlar. 1650 g minigim.daha.. berbat haldeyim. 30+0 daha.
Ayy rabbim sağlıkla annesine babasına bağışlasın.. Hemen toparlar inşallahkuzenim 3 gece hastanede yattiktan sonra taburcu oldu ama bebegi hala kuvezde kaliyor, ne zaman cikacak bilmiyoruz, annesi süt sağıp veriyormus gecen gun kendisi kucağına alip emzirmiş ve koynuna yatirmis anne bebek bagi gelişimi icin yapiliyormus bu uygulama. lansinohun gogus kremini şimdiden kullan dedi cunku makine yara yapmis sute kan bulasabiliyormus, o zaman süt çöpe gidiyor dedi. biz bebegi goremedik daha foto yasakmis. Sadece anne ve baba gorebiliyor hatta baba haftada 1 gun sadece.
Harikasınız kızlar maşallah size
ya sagima ya soluma yatiyrm cm.Ya bide kizlar devamli sol tarafa yatin deniyo iyi yatiyorum tamamda bi saat iki saat yani ondan sonra saga donmem gerekiyo ister istemez nasil yatim sadece solla oksijen azaliyo deniyo da bu bence insanin fizyolojisine ters tamam sirtustu zaten yatamiyorum nefes alamiyorum ama saga donmem lazim bunu nasil halledicez ben anlamadim gecende bi yerde okudum kadin hep sola yatiyorum uyaninca sagda kalkmis oluyorum cocuk tekme atmiyosa bisey mi oldu diye uyuyamiyorum psikolojim bozuldu yazmis
gecmis olsun cnm uzulme.Heyy byr
Gittim bugün doktora cnm nts ye bağladılar şükür birşey çıkmadı ama enfeksiyon çıktı ona ila c verdi
cnm ilk 16 haftam idrar enf ile mucadeleyle gecti. dilerim tekrar olmaz.Rabbim şifa versin inşallah cnm bak rahim ağzında kapalıymış hastaneye yatirmasi iyi olmuş kasılmaları durdururlar inşallah haber ver bizede. idrar yolu enfeksiyonu bendede var ya onun içind e mudahele etmiyorlar mi hastanede
Gözün aydın canım güzel haberlerle her daim inşallah.. ❤
Iyi haberlerini bekliyoruz kuzumya sagima ya soluma yatiyrm cm.
gecmis olsun cnm uzulme.
cnm ilk 16 haftam idrar enf ile mucadeleyle gecti. dilerim tekrar olmaz.
Insallah olmaz cnm.Bu idrar yolu enf cok uyuz bisey ya hemen tekrarliyo benimde ilaç kullanmıştım ama gene cıktı .ya sagima ya soluma yatiyrm cm.
gecmis olsun cnm uzulme.
cnm ilk 16 haftam idrar enf ile mucadeleyle gecti. dilerim tekrar olmaz.
Yolculuk zor ya ben 2 saat yolu zor çektim ayy.. Allaha emanetBenım kv bu kez cok sakındı torun dogumu yaklasıyor ondan mı anlayamadmyarın yola cıkıyoruz on saat bana kolay gelsın
Geçmiş olsun ya enfeksiyon da hamilelikte insanı tedirgin ediyordur.. Allah bebişlerimizi korusun inşallahInsallah olmaz cnm.Bu idrar yolu enf cok uyuz bisey ya hemen tekrarliyo benimde ilaç kullanmıştım ama gene cıktı .
Iyı geldım canım normal zaman gıbı oldu. Sadece azcıl ayaklarl sıstı o da normaldede sıserdı.Yolculuk zor ya ben 2 saat yolu zor çektim ayy.. Allaha emanet
Yorgunluğa gelemiyoruz ya artık kabullenmeliyiz ben de mutfağı temizlerken yatamadım gece sabaha kadar ağrıdan sızıdangunaydin ama bana gun ayamadi. berbat 1 gece gecirdim ama suan iyi gibiyim. 2 den beri ayaktayim. ayaklarimin yanmasi bir yandan, sancilar bir yandan, vajina agrisi bur yandan, kasik agrim da fenaydi. asiri yorgunluktan oldu sanirim. canim cok yandi uyutmadi beni ;(
Dinlenmeyi öğrenemediniz toplucaYorgunluğa gelemiyoruz ya artık kabullenmeliyiz ben de mutfağı temizlerken yatamadım gece sabaha kadar ağrıdan sızıdan
Vala herkeste farklı şeyler oluyor rahatsızlık olarak bebiş taşımak kolay değil allahtan geçici birşey hiç sıkma canını minnoş doğunca hiç bişey gelmez aklına. Sağlıklı olsunlar yeter ki.. Göbeğini de rahat bırak kim ne diyorsa desin orda senin canın var en güzel şeyi onlar hayatımızınGunaydin hanimlar, benim eller sabahlari etkisiz eleman olmaya devam. Karpal tünel sendromundan eminim. Haftaya cuma randevumuzda doktorumuz ne diyecek acaba. Uyanali bi saat olacak, hala yumruk yapamiyorum elleri, parmaklarim takir takir yapiyo
Sol elimin orta parmagi gun boyu karincali, uyusukluktan cikinca elimiz ayagimiz karincalanir ya, devamli 24/7 oyle. Allaha cok sukur bana engel olmuyo o yuzden aldirmiyorum.
Hayir bisey de diyemiyorum anneme ablama filan, ‘ilk cocugunda ne tuhaf seyler bunlar. Bende hic olmadi ablanda olmadi iki gelin yeni dogum yapti boyle bisey duymadim’ filan diyecek. Canimi sikmak istemese de sikacak. Hafiften artik karnimin buyuklugune yapilan yorumlar beni germeye basladi. Resmen eve kapanip biyere cikmayayim diyorum valla. Ay sacmalama elaide, dur instaya bi koca gobek koyam.bukadar da dengesizim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?