2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Çok çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider gelecek olana engel olunmaz inşallah geçici bir süreçtir dikkat et kendine haberdar et bizleri

Rabbim şifa versin inşallah cnm bak rahim ağzında kapalıymış hastaneye yatirmasi iyi olmuş kasılmaları durdururlar inşallah haber ver bizede. idrar yolu enfeksiyonu bendede var ya onun içind e mudahele etmiyorlar mi hastanede

Allah yardımcın olsun canım.Allah in izniyle bişey olmaz.

Ayy rabbim sağlıkla annesine babasına bağışlasın.. Hemen toparlar inşallah

ya sagima ya soluma yatiyrm cm.
Heyy byr

Gittim bugün doktora cnm nts ye bağladılar şükür birşey çıkmadı ama enfeksiyon çıktı ona ila c verdi
gecmis olsun cnm uzulme.
cnm ilk 16 haftam idrar enf ile mucadeleyle gecti. dilerim tekrar olmaz.

Gözün aydın canım güzel haberlerle her daim inşallah.. ❤

Yorgunluğa gelemiyoruz ya artık kabullenmeliyiz ben de mutfağı temizlerken yatamadım gece sabaha kadar ağrıdan sızıdan

Vala herkeste farklı şeyler oluyor rahatsızlık olarak bebiş taşımak kolay değil allahtan geçici birşey hiç sıkma canını minnoş doğunca hiç bişey gelmez aklına. Sağlıklı olsunlar yeter ki.. Göbeğini de rahat bırak kim ne diyorsa desin orda senin canın var en güzel şeyi onlar hayatımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…