Dayaklığız da işte dövenimiz yok ben de annemlerden döndüm hemen çamaşır ortalık toparladım çocukları yedirdim sayfaya saldırdım bir bir okuyorum özlüyom yaa
Ya bide kizlar devamli sol tarafa yatin deniyo iyi yatiyorum tamamda bi saat iki saat yani ondan sonra saga donmem gerekiyo ister istemez nasil yatim sadece solla oksijen azaliyo deniyo da bu bence insanin fizyolojisine ters tamam sirtustu zaten yatamiyorum nefes alamiyorum ama saga donmem lazim bunu nasil halledicez ben anlamadim gecende bi yerde okudum kadin hep sola yatiyorum uyaninca sagda kalkmis oluyorum cocuk tekme atmiyosa bisey mi oldu diye uyuyamiyorum psikolojim bozuldu yazmis
Artık ağırşaltık uyuşuyor yattığım taraf ben tek tarafa yatamam yaa yan kalkıp oturup sonra öbür tarafa dönüp öyle yatıyorum yani bol uyanmalı dönmeli bölük pörçük uyku işte
Artık ağırşaltık uyuşuyor yattığım taraf ben tek tarafa yatamam yaa yan kalkıp oturup sonra öbür tarafa dönüp öyle yatıyorum yani bol uyanmalı dönmeli bölük pörçük uyku işte
Bisey diyxem ben bu kasilmanin ne zaman tehlilekeli oldugunu dogurana kadar anlamicam muhtemelen bkiyom karnim hep toplaniyo zaten ritmik mitmik ben onu da tam takip edemiyorum bebek kafasini cikarana kadar sanirim anlamicam ... Ne diim Allah sag salim hepimize dogurmayi nasip etsin
Herkese merhaba :)
Eti boron çamaşır deterjanı kullanan var mı memnun musunuz ? Once kendimize bi süre sonra da bebek kıyafetleri icinde kullanmak istiyorum
Mysonismysun
o oyle belli ediyor ki bugun elledim.toplanıyor bir yerde.gobege yakin sonra biraz bekliyor saliyor ritmik 15 dk.geliyor gunde 10 normal sayılıyor belden.vajina heryerini vuruyor
Mysonismysun
o oyle belli ediyor ki bugun elledim.toplanıyor bir yerde.gobege yakin sonra biraz bekliyor saliyor ritmik 15 dk.geliyor gunde 10 normal sayılıyor belden.vajina heryerini vuruyor