2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Artk çok iş yapma bırak kalsın cnm sonra pişman oluyorz fazla yormayalım kendimizi
Ewet gercekten artik domatesi biberi bile oturarak dogruyorum utuyu esime ayarlatip oturarak ayni sekilde agir is zaten yapmiyorum esime diyorum sen camasiri ver ben asayim artik akillandim egil kalk egil kalk yapmicam yok anam bizden gecmis artik

ya sagima ya soluma yatiyrm cm.
gecmis olsun cnm uzulme.

cnm ilk 16 haftam idrar enf ile mucadeleyle gecti. dilerim tekrar olmaz.
Ay canım benin çok üzüldüm ya rabbim yardımcın olsun inşallah herşey düzelecek merak etme doğsada allahın izniyle iyi olacak maşallah kilosuda iyi bebişin bugün buse terimin doğumunu okudum 750 gram doğmuş şimdi maşallah çok tatlı olmuş gönlünü ferah tut

benimde ikinci gebelik ama hic kasilma faln anlamayacam bu gidisle kizmda hic sanci faln olmadi zaten suniyle dogdu
bunda nasil olack bilmiyorum
Allah büyük yaa endişe etme Bi şekilde gelicekler kasılma sıvı gelmesi şeklinde belli eder Bi şekilde Vala benim sancılar dan anam ağlıyordu anlamamak mümkün değildi ona rağmen suni sancı da verdiler.. Ayy sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri allahım...

ayyyy ne buyuk heyecan benim de cocuklar dogduktan sonra olacak. Allah kolaylik versib. Senin adina ben heyecanlandim valla. Sonuctan haberdar et.
Allah razı olsun tabiki yazarım insallah hayırlı bir sonuç alırım da. Simdiden sanada başarılar dilerim canım. Çok zor bir süreç gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…