2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu arada herşey ateş pahası kızlar yaa eskiden böyle değildi yaw iyi ki araba yatak vs var dünya para istiyorlar Bi bebek arabası için.. Ben sadece tekstil ürünü aldım biraz o da hepsi de tamam değil 600 havada gitti elimde 2 poşet ben şok Bi de hemencecik küçülecek hepsi yaa ihtiyacı olana veririm ben de sonra böyle işe yarar en azından

He ya bez desen ayni ıslak mendil sampuan hic bisey almasan 3 aylik.kiyafetleri minumum 500 tl tutcak Allah yardımcımız olsun illaki Allah Rızkını vercektir ama işimiz zor kriz kapida

He ya bez desen ayni ıslak mendil sampuan hic bisey almasan 3 aylik.kiyafetleri minumum 500 tl tutcak Allah yardımcımız olsun illaki Allah Rızkını vercektir ama işimiz zor kriz kapida
Allah yardımcımız olsun valla bu ne pahalılık diyebiliyorum sadece elden de bişey gelmiyor olmazsa olmaz hep aldığımız şeyler Allah rızkımızı genişletsin bereketlendirsin inşallah

Allah yardımcımız olsun valla bu ne pahalılık diyebiliyorum sadece elden de bişey gelmiyor olmazsa olmaz hep aldığımız şeyler Allah rızkımızı genişletsin bereketlendirsin inşallah
Amin insallah insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…