2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Resmen aydinlandim, aramizda o kadar okumus etmis kadın var, birimiz yazmamisiz bunu yahu. Ufkum genisledi, hatta o kadar genisledi ki gozlerimi kapatamiyorum öyle kaldi kocaman açık
Ya onu biliyorum ben de son ay da yazarım diyodum daha erken diye zeytinyağı çok yumuşatıyor gerçekten eski Bi yöntem aslında annemden biliyorum ben haha ama işte izlemek iyi fikir değil el yordamıyla bişeyler yapsak yeter

lutfen bana dua edin..
ritmik dogum kasilmalarim basladi. hastaneye yatirdilar. durdurmaya calisiyirlar. 1650 g minigim.daha.. berbat haldeyim. 30+0 daha.
Çok çok geçmiş olsun Rabbim korktuklarımızı yaşatmasın illa olacaksa sağlıkla sıhhatle olsun dualarım seninle

hepsini okudum ama alinti yapmadim.
hepinize tesekkur ederim.
4sefer hap verdiler. kasilmalar durmus. serumla baska ilac veriyorlar. sanci durdurucu hapida sabaha kadar yine ara ara vereceklermis. sabah ola hayrola diyorum...
en zoruda oglumdn ayrilmak oldu. aglayarak gitti yavrum. ilk kez gece ayrildik.

Canım aklım sende allahım yardımcın olsun inşallah stres yapma stres çok riskli bebiş herşeyi hissediyo şuan hakkımızda hayırlısı olsun kuzum

Temmuz annelerini okudum biraz. Perine masaji diye bir sey varmis, daha Google a bakmadim. Bir de sevismek dogumu kolaylastiriyormus, baya da aktif olan arkadaşlar var. Abi ben doguramicim demek ki

Ben de ben de !
Ay biliyorum o perine masajini ama bizim yapabileceğimiz gibi degl yahu o kimine eşi yapiyomus amaaa

İnşallah yolunda herşey rabbim korusun.. Sağlıkla gelsin siz iyi olun da annesi merak etme oğluşu özlem giderirsinz eve gidince..

Kiyamam ben size ama gececek canim Allah tan musahade altindasin suan insallah gececek orda her turlu riske karsi yanindalar

Canım annem bile seni sordu bak bisey yazmış mi ne yapmış dedi. Dua etti o da. Saglicakla

Herkese merhaba :)
Eti boron çamaşır deterjanı kullanan var mı memnun musunuz ? Once kendimize bi süre sonra da bebek kıyafetleri icinde kullanmak istiyorum

ben yıllardır kullanıyorum buyuk kızım atopik cilde sahip sayesinde rahat ettik ...bebeğin çamalsırlarınıda onunla yıkadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…