2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın canım saç bantlarıni benim arkadasim yapıyor uygun fiyatlı istersen sana bikac tane resim atarim ben ondan aldım çeşit çeşit ama corap konusunda haklisin

son üç dört gündür bende de bir iştahsızlık başladı. Hiç acıkmıyorum. Öncesinde habire acıkıyordum. Şimdi günde iki öğün yemeye başladım.

Kızlar benim bebişe aldığım saç bantları bunlar almak isteyen olursa satan kişinin telefonunu veririm tanesi 7.5 tl :)

Eklentiler

• IMG-20190515-WA0000.webp
    16 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20190515-WA0001.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20190515-WA0002.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG-20190515-WA0003.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG-20190515-WA0004.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG-20190515-WA0005.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG-20190515-WA0006.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 20
son üç dört gündür bende de bir iştahsızlık başladı. Hiç acıkmıyorum. Öncesinde habire acıkıyordum. Şimdi günde iki öğün yemeye başladım.
Bebiş büyüdükçe mideye baskı yapıyo dolu gibi hissediyor insan az az sık sık yemek lazım ama bende işe yaramıyor yine de çok yiyorum

cnm ne oldugunu okuyamadim oncesini bilemiyorum. cok gecmis olsun Allah sifa versin.

Bebiş büyüdükçe mideye baskı yapıyo dolu gibi hissediyor insan az az sık sık yemek lazım ama bende işe yaramıyor yine de çok yiyorum
Gidem de yemek yiyim costurdunuz beni yine utuye ara isyannnnnnnn

Ayy ye kız şifa olsun inşallah bebişlerimize yarasın bize de güç kuvvet olsun ama ütü işi çok fena dün akşam eşimin kıyafetlerini ütüledim fenalık bastı yaa.. Dinlene dinlene yap Vala
Onlar duruyor dag oldu bebek.öncelik ciksin.aradan icim.rahat etsin havalar duzelince uyku setlerini.yikicam.iki.makinem.kaldi iki set bitiyor sonunda yikama.fasli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…