Çok saol canım ben örgü falan bilmiyorum o işleri annem yapıyor ama asistan olduğum için poster dizaynı falan anlıyorum :))anne var anne var masallah cok guzel olmus tatlimm sağlıkla kullanin ❤
Bende aliexpresten bazı şeyler sipariş vereceğim ama inşallah gelirler :)Saç bandı aliexpreste buldum canım toplu satıyorlar ama çorap kanayan yaram şuanda
Eğer tuluma yada kapı süsüne yazdıracaksan bir isim lazım öncedenAyyy o degil de hala çocuğumun adi yok arkadaşesim erken deyip duruyor cinnet geçircem
Zaten pisliği çıkaran kendisi Sagolsun zaten oma diyecem bisey bulamıyorum. Daha dune kadar sunuma baktık herşey tamdı bugün böyle yaptı Allah bildiği gibi yapsın.
Kapı susu yastik icin arkadaslar bekliyor sagolsunlar hediye yaptircaklar ama.tık yokEğer tuluma yada kapı süsüne yazdıracaksan bir isim lazım önceden
Erken doğumu tetiklemesin diye 32. Hafta civarından sonra önermiyorlar, 38den sonra falan da doğumu kolaylaştırması için öneriyorlar diye biliyorum. Bizimki daha hiçbişi söylemedi ama bakalım ne diyecekAslında doğumu falan kolaylaştırıyodu niye yasak ki onuda anlamadım
son üç dört gündür bende de bir iştahsızlık başladı. Hiç acıkmıyorum. Öncesinde habire acıkıyordum. Şimdi günde iki öğün yemeye başladım.
Olması gereken oda işte ne diyim Allaha havale ediyorum bide gıcık veriri gibi nasıl olsa yasin genç niye canını sıkıyorsun diyor utanmadan.ömurumun sonuna kadar doktora yapcam ya.Çok üzüldüm ben savunmaya soktuğum öğrenciyi sonuna kadar savunurum ...
Neyse ne kaldı şunun şurasında az kaldı.. hep bebise biseyler alacağınıza birazda lohusalık sonrası kocanızı düşününde ona da değişik biseyler alın birazAyy bende sizdenim hahaha bana yasagi esim koydu
Ya bunları yapmak çok basit aslında..orgu için yun ip kurdele falan satılan yerler varya tuhafiye gibi..orda cesit cesit ne ararsaniz var kendiniz yapabilirsiniz aslinda çeşit cesit cok basit..Kızlar benim bebişe aldığım saç bantları bunlar almak isteyen olursa satan kişinin telefonunu veririm tanesi 7.5 tl :)
Yoğurda taktım ben bu ara soğuk soğuk iyi gidiyor :)canım doğum yaklaştıkca azalıyor yememiz... Sorun değil hemde birden sıcak bastırdı of ki ne of
Bende doktora yapıyorum canım mart ayında düşünüyorum bende savunmayı zor süreç ama herşeyin hazır ek olarak verdikleri uzatmadaki işleri de insallah kolaylıkla bebekten önce halledersinOlması gereken oda işte ne diyim Allaha havale ediyorum bide gıcık veriri gibi nasıl olsa yasin genç niye canını sıkıyorsun diyor utanmadan.ömurumun sonuna kadar doktora yapcam ya.
aşk kadını konuştu:) lohusalıktan sonra kafamızda huni ne kadar hoş oluruz bilemiyorum artık:)Neyse ne kaldı şunun şurasında az kaldı.. hep bebise biseyler alacağınıza birazda lohusalık sonrası kocanızı düşününde ona da değişik biseyler alın biraz(kendi üzeriniz için yani )
nekadar guzel! unutmusum bak ben bunu yahu! kapi susumuz tamam (oyle abarti bisii degil), oda icinde boyle bisii hazirayayim. zaten mavili mavili sekerler filan koyacagim kavanozlara, ufak bi kose yapicam odamizda.Bir de flama yaptım hastane odası için onu da size göstereyim :)
sen karar ver, o isimle cagira cagira alistirirsin esinide. kafanizda bir iki isim vardir ama tabi dimi?Ayyy o degil de hala çocuğumun adi yok arkadaşesim erken deyip duruyor cinnet geçircem
Cok gecmis olsun, inşallah atlatir.kızlar günaydın;
valla dünden beri 200 sayfayı okuyayım yedim gücüm sabrım yetmedi :)
yarıda bıraktım son sayfaya geldim :) bayramda bakamadım hiç sonra bayram sonu kaynım büyük bir kaza geçirdi. hala yoğun bakımda dua edin nolur. iyi olsun inşlh. eşimi de 10 gündür görmüyorumtekirdağ da kaynımın yanında doktorlar müsaade ederse buraya sevkini yapacaklar. kayınvalideyle beraber kaldık biz burda onunla takılıyoruz. geçmiş olsuna gelenler eksik olmuyor gündüz iş akşam misafir bayramdan sonra eksikleri alır yıkar ütüler hazırlanırdım doğuma diyordum. ama evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef. kaynım iyi olsun bebişte ona göre akıllı uslu gelir üzmez bizi diyorum inşlh :) sizlerde iyisinizdir inşlh. kocamı çok özledim annemlerde burada değil doldum ama eşime de belli etmemeye herşeyin yolunda olduğunu özlemediğimi diyorum ama. ayaklarım davul stresten üzüntüden kasılmalarım arttı. dua edin cuma sevkinin olup olmayacağı belli olacak. kafanızı şişirdim baya :) ama olsun bayadır yazmıyordum :)))
Ben pek yeni kiyafet almadim biliyorsunuz, kiyafetlerini de azalttim cogu acik renk oldu, rengine gore degil ayina göre yikadim.gunaydin hanimlar ve bebisleri nasilsiniz bakalim:))
biz iyiyiz sukur. calismak gittikce zorlasmaya basladi, yarim saat arabayla git bide ayni yolu gel. ofiste stresli konular, yogun isler. bu hafta son 7/24 ulasim haftam, insallah sakin gecer. Allah’tan carsambalari evden calisiyorum, hem daha sakin geciyo vucudum icin hemde evde ufak tefek islerimi yapabiliyorum.
Ediz bu aralar cok hareketli. dun yatay pozisyona gecti korktum, insallah donup basi yukarida degildir su an. karnim buyumeye son gaz devam ediyor. Dun tartildim, +14 kilodayim. ben asla +16 ile bitiremiicem hamileligi orasi kesin. +18 ile biter insallah napayim20 olmasinda! gidigim cikmadi, yuzum cok sismedi sukur ona seviniyorum. esim hala gayet derli toplu hamilesin penguenlesmedin diyo, ki sagolsun asiri durusttur farkli olsa hic affetmez der
ellerim hala kotu sabahlari, artik gun icindede agriyor. ozellikle sag elim dun fenalardaydi. dun doktoru aradim bugun 2de gel dedi. gelmem mumkun olmayabilir 12 ile 3 arasi bebegimizin yatak odasi gelcek dedim. 2ye kadar gelip gitmis olurlarsa doktora gidicem bakalim ne diyecek. bu arada yatak odamiz gelecek diye seviniyodum, sadece dolabimiz ve singerimiz gelecekmis, kizdik ama napalim. onumuzdeki haftalarda yatagi ve alt degistirme dolabi.
yediklerime yeniden daha dikkat etmeye basladim. baligi cok azaltmistim simdi yeniden yuklendim. cok susuyorum yani asiri cok su icmeye basladim, e buda demek oluyoki sabaha kadar en az 3 kez tuvalete kalkiyorum.
ev duzene girdi bu arada, o yuzden rahatladim:) bebegin camasirlarini yikiyorum hazir evdeyken, arkadaslar ne zormus yahu! renkler birbirine karismasin dogru ayirayim herseyi diye epey ugrastim sabah sabahayrica herseyi beyaz alsaymisim nolurmus sanki, neyi neyle yikiicam sasirdim valla! neyse herhalde tamam renk ayirimi. beyazlar yikanmakta bakalim:) havalar serin kuruma islemi biraz surecek galiba, balkonda kurur mu emin olamadim evde daha mi cabuk kurur.
Eki Görüntüle 2277935
Biz cocugu yaptik, el sıkışıp hayatimiza devam ettikDaha fenaları varrr...ikuayko ve ben en son cocuk denemesi olmuştubize yasak demedi dr ama.psikolojik olarak cixxx.dogum.sonrasi ni bekliyoruz artikin
Cinsellik neydi? AhahahSağdan sola.zor.donuyorum.yattigim yerden ayağa kalkarken sırtından iteliyor herifyada bi yerden destek.alarak.kalkiyorum...kaldiki cinsellik
Aynisini dedim gecenDaha güzel iste dogum sonrasu tekrar balayi yasariz
Yok ya, öyle bir magazadan almamis. Camasirci gibi bir yerden almış herhalde.Değisim kartı yok mu
İnternette var ama oranlar aynı degil ne yazik ki.bu hm indirimleri neden internette yok yamanisa da mağazası yok ki
Benim de arkadasim hediye edecek.Kapı susu yastik icin arkadaslar bekliyor sagolsunlar hediye yaptircaklar ama.tık yok
O bile yok.desem baslicam arastirmayanekadar guzel! unutmusum bak ben bunu yahu! kapi susumuz tamam (oyle abarti bisii degil), oda icinde boyle bisii hazirayayim. zaten mavili mavili sekerler filan koyacagim kavanozlara, ufak bi kose yapicam odamizda.
haftaya pazartesi aksami esimle hastaneye gidip bilgilendirme aksamina katilacagiz. ilk kez gorecegim hastaneyi, odalar konusunda bi fikrim olusur ona gore hazirlik yaparim diye dusunuyorum.
sen karar ver, o isimle cagira cagira alistirirsin esinide. kafanizda bir iki isim vardir ama tabi dimi?
Heyyy yavrummmm zombi.gibi.gezmicez mi canim en az.uc.ayNeyse ne kaldı şunun şurasında az kaldı.. hep bebise biseyler alacağınıza birazda lohusalık sonrası kocanızı düşününde ona da değişik biseyler alın biraz(kendi üzeriniz için yani )
aslan olsun, profline aslan koya koya çocuğa aslan diye seveceğim ben:)O bile yok.desem baslicam arastirmaya
ya tatlim bende o niyetle basladim, baktim ki yenidoganlarim bile rengarenk, makinem 8 kiloluk yani yarisinin yarisi anca dolardi hem ayina hem rengine gore ayirsaydim. butun kiyafetleri ativerdim gitti :)Ben pek yeni kiyafet almadim biliyorsunuz, kiyafetlerini de azalttim cogu acik renk oldu, rengine gore degil ayina göre yikadim.
Amin inşallah sanada şimdiden başarılarBende doktora yapıyorum canım mart ayında düşünüyorum bende savunmayı zor süreç ama herşeyin hazır ek olarak verdikleri uzatmadaki işleri de insallah kolaylıkla bebekten önce halledersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?