2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aslında doğumu falan kolaylaştırıyodu niye yasak ki onuda anlamadım
Erken doğumu tetiklemesin diye 32. Hafta civarından sonra önermiyorlar, 38den sonra falan da doğumu kolaylaştırması için öneriyorlar diye biliyorum. Bizimki daha hiçbişi söylemedi ama bakalım ne diyecek

Kızlar benim bebişe aldığım saç bantları bunlar almak isteyen olursa satan kişinin telefonunu veririm tanesi 7.5 tl :)
Ya bunları yapmak çok basit aslında..orgu için yun ip kurdele falan satılan yerler varya tuhafiye gibi..orda cesit cesit ne ararsaniz var kendiniz yapabilirsiniz aslinda çeşit cesit cok basit..

Olması gereken oda işte ne diyim Allaha havale ediyorum bide gıcık veriri gibi nasıl olsa yasin genç niye canını sıkıyorsun diyor utanmadan.ömurumun sonuna kadar doktora yapcam ya.
Bende doktora yapıyorum canım mart ayında düşünüyorum bende savunmayı zor süreç ama herşeyin hazır ek olarak verdikleri uzatmadaki işleri de insallah kolaylıkla bebekten önce halledersin

Neyse ne kaldı şunun şurasında az kaldı.. hep bebise biseyler alacağınıza birazda lohusalık sonrası kocanızı düşününde ona da değişik biseyler alın biraz(kendi üzeriniz için yani)
aşk kadını konuştu:) lohusalıktan sonra kafamızda huni ne kadar hoş oluruz bilemiyorum artık:)

Bir de flama yaptım hastane odası için onu da size göstereyim :)
nekadar guzel! unutmusum bak ben bunu yahu! kapi susumuz tamam (oyle abarti bisii degil), oda icinde boyle bisii hazirayayim. zaten mavili mavili sekerler filan koyacagim kavanozlara, ufak bi kose yapicam odamizda.
haftaya pazartesi aksami esimle hastaneye gidip bilgilendirme aksamina katilacagiz. ilk kez gorecegim hastaneyi, odalar konusunda bi fikrim olusur ona gore hazirlik yaparim diye dusunuyorum.

Ayyy o degil de hala çocuğumun adi yok arkadaş esim erken deyip duruyor cinnet geçircem
sen karar ver, o isimle cagira cagira alistirirsin esinide. kafanizda bir iki isim vardir ama tabi dimi?

Cok gecmis olsun, inşallah atlatir.
Ben pek yeni kiyafet almadim biliyorsunuz, kiyafetlerini de azalttim cogu acik renk oldu, rengine gore degil ayina göre yikadim.
Daha fenaları varrr...ikuayko ve ben en son cocuk denemesi olmuştu bize yasak demedi dr ama.psikolojik olarak cixxx.dogum.sonrasi ni bekliyoruz artikin
Biz cocugu yaptik, el sıkışıp hayatimiza devam ettik onun için zor oldu elbette ama benim mide bulantimdi vs aklima bile gelmedi. İstifra etsem daha mi kolaydi dedim hep. Sanirim hormonal bir de.
Sağdan sola.zor.donuyorum.yattigim yerden ayağa kalkarken sırtından iteliyor herifyada bi yerden destek.alarak.kalkiyorum...kaldiki cinsellik
Cinsellik neydi? Ahahah
Daha güzel iste dogum sonrasu tekrar balayi yasariz
Aynisini dedim gecen
Değisim kartı yok mu
Yok ya, öyle bir magazadan almamis. Camasirci gibi bir yerden almış herhalde.
Bana sorulmadan iş yapılması, işte sorun o.
bu hm indirimleri neden internette yok ya manisa da mağazası yok ki
İnternette var ama oranlar aynı degil ne yazik ki.
Kapı susu yastik icin arkadaslar bekliyor sagolsunlar hediye yaptircaklar ama.tık yok
Benim de arkadasim hediye edecek.

O bile yok.desem baslicam arastirmaya

Neyse ne kaldı şunun şurasında az kaldı.. hep bebise biseyler alacağınıza birazda lohusalık sonrası kocanızı düşününde ona da değişik biseyler alın biraz(kendi üzeriniz için yani)
Heyyy yavrummmm zombi.gibi.gezmicez mi canim en az.uc.ay ask kadınım.yaa

Ben pek yeni kiyafet almadim biliyorsunuz, kiyafetlerini de azalttim cogu acik renk oldu, rengine gore degil ayina göre yikadim.
ya tatlim bende o niyetle basladim, baktim ki yenidoganlarim bile rengarenk, makinem 8 kiloluk yani yarisinin yarisi anca dolardi hem ayina hem rengine gore ayirsaydim. butun kiyafetleri ativerdim gitti :)
yagmur kesildi hatta gunes hafiften gosteriyo kendini, camasir telimi hemen balkona tasidim. bizim mobilyacilar gelemedi hala, gozum yollarda kaldi. odayi tertemiz sildim (onlar ayakkabiyla girip kirletecekler ama neyse).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…