2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen canım

Bencede canım

Günaydın kızlar bişey duydum burada mı okumuştum hatırlayamadım anne karnındaki hareketlilik oranı ve uyku düzeni neyse doğduğunda da öyleymiş galiba ilk zamanlar için sanırım eğer ki böyleyse gerçekten benimkinin uyuduğu bir saat yok artı hiç durmuyor (kısacası ve kibarlaştı geçmiş olsun)

Hurma dogumumu hızlandırıyor?Benimde 29 agustos gibi dogum tarihi aslan olsun istiyorum bende hurmaya yüklebeyim bari
Ayy öyle bisey oluyorsa ben de hurmayı severim zaten aşırı aşırısı yerim kiii başak olmasın diye 24 ağustos görünüyor 22 olsa yeterdi aslan olsun cocugumm aşırı aminn

Gunaydin harika anneler. Artık Leon'un babasını duydgna eminim. Gece uyanıyor normalde ve beni sabaha kadar uyutmyrdu dün akşam babası konuştu onunla Özlem giderdiler akşam resmen meksika dalgasi yapti babasına o derece dedim simdi uyandıysa gece inşallah uyur ve gece 3 kere kalktm wcye ben uyudum hala inanmyrm.
Uyumak gece agridn aglamadn k.smadan uyanmak ne guzelmiss. Şuan o kadar mutluyum kiii darısı hepinize

Buna kesinlikle bende inanıyorum Kızım beni rahatsız ettiği zaman eşim konuşarak sanki sakinleştiriyor, hareketlerini babasının sesine göre ayarlıyor, ağrım sızım geçiyor belki de psikolojiktir bilmiyorum ama mutlu hissediyorum

canım çok geçmiş olsun.hayırlısıya sağlıkla kurtarırsınız ikinizde inşlh. minnoşu da sağ salim kucağın alırsın inşlh

Hakkınızda en hayırlısı olsun canm. Sen her zaman yaz niye çekiniyorsun ki? Artık 30lu haftalara geldik. Herkes herşeyin bilincinde, öyle böyle doğacaklar. İçini dök sık sık yaz. Hastane yatağında başka ne yapacaksın. Kim kalıyor yanında? Oğlun nasıl? Babanesinde mi kalıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…