2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şuan yatağın içinde bende o sekildeyim hem.karin ağrısı hem.bel.agrisi fenaaa...sanki heran regl olucam gibi
Artik ağrı rüyama girmiş rüyamda kanamam oluyordu hayırlısıyla şu 8 9 haftada bitseydi benim poncik iyice alt tarafa yerleşti kafası heran cikacak gibi hissediyorum simdiden böyleyse iyice kanala girinceki halimizi merak ediyorum

Daha 1 haftadan cok var kontrole bir keresinde çatı kemigi agrisindan aglayacak duruma geldim aradim ordan cocuk gelecek normal ağrıması genişliyor dayanamazsan parol ic dedi adam herseye normal diyor ama sunu farkettim benim bu ağrılarım bebis asagidaysa oluyor kafa yukaridaysa sorun yok ama aşağıya geçince aha diyorum adet oluyorum resmen o sanciyi çekiyorum

Sıpalar şimdiden babacilar yaaa ama olsun iyi ben doğurunca 9 ay uyuycam diye heveslnyrm bakalim ne olck

Günaydın güzellikler mutlu sağlıklı günler I ikuayko görümcende biseyler kaldıysa bana da sponsor olabilir
R Rzg14 canım nst 70 ten sonrası doğumu gösteriyomus sanırım doktor öyle biseyler anlatmıştı gebe okulunda. Kendine Fetih süresi mı okutsan acaba hastalık vs durumlarda çok faydasını gören var dağıtıcak olursan bende alırım. annem benim doğum için şimdiden başladı dağıtmaya
Z zhrazynep kaçıncı cuzdeyiz cnm ben alıym bi tane daha

kızlar günaydın kolay gelsin;
etrafında mali müşavir resmi muhasebe insan kaynakları konularında bilgisi olan var mı?
ben kendi resmi muhasebemle görüşemiyorum bunu çünkü patronu ayıktırırlar. :) şöyle bir sorum var;
doğum öncesi raporum 17/06/2019 tarihinde alıyorum ve 07/10/2019 tarihinde 16 haftalık raporum bitiyor. benim nikah tarihimde 10/10/2018 ve ben işten tazminatlı evlilik nedeniyle ayrılmak istiyorum. 08/10/2019 tarihinde ayrılabilir miyim?

Evlilik tarihi üzerinden 1yıl geçmeden alabiliyorsun canım. Ama 2gün kala değilde bence en az 1hafta önceden yapmanda fayda var. İşlemler vs 2güne yetişmezse hakkını kaybedebilirsin. Konuyu tam bilen kişi daha çok yardımcı olacaktır

9 cuz canim unsallh

udg06 canim sen bugun girdinmi foruma iyisin dimi ben mi gormedim
Kizlar udg06 den haber alan varmi dun de gormedim karne mi yaziyo?

Canım teşekkür ederim iyiyim çok naziksin. Malum son hafta ve toplantılar evraklar karneler derken giremedim. Yaklaşık 100 sayfa yazılmış maşallah onlara bakacağım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Tatil bitip iş koşturmacası başladı. Hamilelik de gün geçtikçe ağırlaşıyor. Hepimiz için allahtan kolaylık diliyorum. Çok öpüyorum hepinizi tatlı anneler

Günaydın kızlar, bakıyorum da herkes huzursuz uykular bölük bölük endişeler artmış, kafamızı uzak tutabilsek keşke biraz..
Almila çok hareketli resmen kasığımda hıçkırdığını hissediyorum..
babası Elini koyunca kesiyor hareketlerini sakinleşiyor herhalde diğer arkadaşın da dediği gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…