2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu ne yaa herkes korku filmi çekmiş bende farkli degildim.gerci kanama.kasilma.ruyasi gordum icim.sisti herkese günaydın Allah saglik versinnnnn G gujan rüyamda.senle.de.kavga ediyorduk bana.kiziyordun sen.neden gecmis olsun demedin diye vallahi yazdim diyordum inanmiyordun.bu arada tekrar yazıyorum Allah sifa versin kaynina tez.zamanda.toplar insallah

İyi bari canim iyiysen sorun yok cok cok kolay gelsin

Huzursuz bacak sendromu yasayaniniz var mi bilmiyorum doktora onh sordum yapilabilecek hicbi sey yokmus kafein hic almicam.... normalde parkinson hastalarina verilen bi ilac veriyodu norolojide o gebelikte tabii ki kullanilmkyo... yani uykusuzluga devam Kasilmayla ilgilide suan bizim yazdigimiz kasilmalar normalmis cocugun bi yerde toplanmasi gogus kafesine baski vs bunlar normal kasilma.. o kasilmalar ritmik olursa bele agri girerse rahime agri girerse o s..tin kasilmasiymis.. aradaki farki hissedersin zaten sormaya gerek kalmadan burada olursun dedi kendileri

Beni 3 haftada bir aliyo canim ama istersen devlete git randevu alip cok gitmek istersen

I ikuayko bende de iki canavar var boklarından ve tüylerinden yıldım valla ama yinede çook seviyomm manyaklık bizimkisi bir yerde
Büyüğe zaten aşığım bitanecik kızım o benim
Küçüğe de elwntrink hissediyorum
Gel yaveum gel, dün gece corbaciya gittik yine üstüme döktüm
Seninki kız miydi? Kiz esyalarinin neredeyse hepsini dagittik valla ama hallederiz kadir
Mantiken evet. İdari isler sorumlusuydum son isyerimde, 20 senedir de muhasebe/insan kaynaklari icindeyim. Yalniz dogum yapan personelim olmadi hic. Bu süt izni vs islerine hakim degilim, onunla çakışır mi diye düşünüyorum. Ben e ara bi smm yi netten telefon bulup, onlara danış. Ne kaybedersin?
Kafalar pırıl pırıl sakin ol şampiyon
Ben hep ayda 1 gittim, bayramın ertesi cuma gittim yine 1 ay sonra dedik, temmuz başı gidecegim.

Merhaba, Ben IKcıyım. 9/10/2019 tarihine kadar dilekçe verilmelidir. Haftasonuna denk geliyor ise süre uzamaz, en son iş gününde (Cuma) verilmelidir. Yasa 1 yıl içerisinde maddesi eklemektedir. Kalan yıllık izin ücretlerini öder ya da arada iyi niyet kapsamında anlaşma sağlanırsa kullandırabilr. İhbar yoktur,ödenmez ve kullandırılmaz.

Biraz güç gelse de işlere başlasam. Kahvaltı etmedim yine, kahve iciyorum. O kadar süt koyuyorum ki.. 14gr dayim hala

Dün eşim bir sürpriz yaptı. Baya enerjimi yukselttigini fark ettim. Minicik şeyler moral icin cok etkili oluyor.

Bir de sürekli hamilelik/lohusalik surecinden sikayet eden kocalar yerine karisinin yaninda, iş bölümü yapıp destekleyen insanlarla konusmak adamlara da iyi geliyor. Her soru bize geliyor diye sikayet ediyoruz ya, kocalara da kötü örnekler ve berbat gelecek kehanetleri soylene soylene adamlar mutsuzlasiyor. Dünkü musteriden sonra aksam arkadaslara ne guzel iş bölümü yapmislar diye anlatiyordu. Hic yardim ve destek beklemeyen ben bir umuy ışığı gördüm adamda

en erken o tarihte bitiyor raporum maalesef daha erkene almaya çalıştım ama anca 3-4 gün erken verebiiyor doktor raporu

Bursa yıldırım doruk cnm
Canım seninle günlerimiz aynı. Normal doğum mu olacak? Hangi doktora gidiyorsun?
Huzursuz bacak sendromunu gençliğimden beri ara ara çekiyorum. Oğlumda bu aylarda tavan yapmış çıldırmamak için zor duruyordum. Şuan o kadar yoğun yaşamıyorum. Ayaklarımı germek istediğim zaman kalkıp banyoda ayaklarıma önce soğuk su sonra sıcak su tutup şok etkisi yapıyordum iyi geliyordu. Kafeinden uzak dur. Maden suyu çok iyi geliyor. Özellikle A101 deki beypazarı markasının mineral değerleri oldukça iyi. Muz ye. Allah şifa versin çok zor gerçekten, çok iyi anlıyorum seni

ay canım :) rüyalar fora kimsenin geçmiş olsun deme zorunluluğu yok ki :) diyenlerden allah razı olsun. bu ara bizim dualarımız kabul olacağı için bu kadar anne adayından ne kadar çok dua alırsam diye yazdım içimi döktüm :) amin iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…