- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Ayy insallah dedigin donerErken canım henüz 40+ larda son anda dönen bebişler bile var
İyi bari canim iyiysen sorun yok cok cok kolay gelsin❤❤Canım teşekkür ederim iyiyim çok naziksin. ❤❤Malum son hafta ve toplantılar evraklar karneler derken giremedim. Yaklaşık 100 sayfa yazılmış maşallah onlara bakacağım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Tatil bitip iş koşturmacası başladı. Hamilelik de gün geçtikçe ağırlaşıyor. Hepimiz için allahtan kolaylık diliyorum. Çok öpüyorum hepinizi tatlı anneler ❤❤
benim de oyle canik insallah en yakin zamn donerlerGunaydin kizlar doktordan ciktim bebek dogum pozisyonh almamis makat gelisi seklinde duruyomus yani kafasi benim haftamda olup bu sekilde olan var mi 31. Hafta
Aaa peki kacinci haftaya kadar doktor dedi iste su haftalarda doner gibi bisey dedi mi canimb
benim de oyle canik insallah en yakin zamn donerler
Beni 3 haftada bir aliyo canim ama istersen devlete git randevu alip cok gitmek istersenGunaydin guzel anneler. Ya hepiniz bebislerinizi gormussunuz ne guzell. Ben en son 22 mayis da gittim ve 25 haziranda cagirdi doktor. Cok merak ediyorum bebegim nasil gelisimi iyi mi diyesebepsiz yere gitmekte istemiyorum ama gunlerde gecmiyor sanki. Siz ne kadar arayla gittiniz acaba?
Büyüğe zaten aşığım
Gel yaveum gel, dün gece corbaciya gittik yine üstüme döktümAlışverise ciktigim icin ayaklarim beni cezalandiriyoracayip sistiler aciyolar aksamdan beri krem surdurdum ovdurdum nafile suan bile hala ustune zor basiyorum ayy benden baya baya gecti gezmek dolasmak
disarda beni goren teyzeler surekli ay allah kurtarsinn fln diyo hahah. Rahatsizlandim diye babanem de geldi surekli sen temmuzda dogurursun cok sismissin bu 9 aylik karin nerdeyse ah bi dogursan bi kurtulsan diyo iyice uyuz oldum..
Bi de tutturdular böyle olmaz gelin biz de kalin diye.. Ulan daha 2 ay var doguma napicamm sizde ben off gelemem deyince bozuluyolar bi de deliriciim
Benim bebis de hickirmaya basladi sanirim. Iki gundur pit pit kalp atisi gibi biseyler oluyo icimde cok enteresan..
Dengem iyice bozuldu her an dusecek gibiyim.. Gobegimle hicbiyere sigamiyorum hep bi yere carpiyorum.. Elimde bisey tutamıyorum dusup duruyo.. Yine de dogurmak istemiyorum oyle bi psikopatlik
Of cok daraldim yaa iste boyleee
Seninki kız miydi? Kiz esyalarinin neredeyse hepsini dagittik vallaGünaydın güzellikler mutlu sağlıklı günlerI ikuayko görümcende biseyler kaldıysa bana da sponsor olabilir
R Rzg14 canım nst 70 ten sonrası doğumu gösteriyomus sanırım doktor öyle biseyler anlatmıştı gebe okulunda. Kendine Fetih süresi mı okutsan acaba hastalık vs durumlarda çok faydasını gören var dağıtıcak olursan bende alırım. annem benim doğum için şimdiden başladı dağıtmaya
Z zhrazynep kaçıncı cuzdeyiz cnm ben alıym bi tane daha
Mantiken evet. İdari isler sorumlusuydum son isyerimde, 20 senedir de muhasebe/insan kaynaklari icindeyim. Yalniz dogum yapan personelim olmadi hic. Bu süt izni vs islerine hakim degilim, onunla çakışır mi diye düşünüyorum. Ben e ara bi smm yi netten telefon bulup, onlara danış. Ne kaybedersin?kızlar günaydın kolay gelsin;
etrafında mali müşavir resmi muhasebe insan kaynakları konularında bilgisi olan var mı?
ben kendi resmi muhasebemle görüşemiyorum bunu çünkü patronu ayıktırırlar. :) şöyle bir sorum var;
doğum öncesi raporum 17/06/2019 tarihinde alıyorum ve 07/10/2019 tarihinde 16 haftalık raporum bitiyor. benim nikah tarihimde 10/10/2018 ve ben işten tazminatlı evlilik nedeniyle ayrılmak istiyorum. 08/10/2019 tarihinde ayrılabilir miyim?
Kafalar pırıl pırılBu ne yaa herkes korku filmi çekmiş bende farkli degildim.gerci kanama.kasilma.ruyasi gordum icim.sistiherkese günaydın Allah saglik versinnnnn G gujan rüyamda.senle.de.kavga ediyorduk bana.kiziyordun sen.neden gecmis olsun demedin diye vallahi yazdim diyordum inanmiyordun.bu arada tekrar yazıyorum Allah sifa versin kaynina tez.zamanda.toplar insallah
Ben hep ayda 1 gittim, bayramın ertesi cuma gittim yine 1 ay sonra dedik, temmuz başı gidecegim.Gunaydin guzel anneler. Ya hepiniz bebislerinizi gormussunuz ne guzell. Ben en son 22 mayis da gittim ve 25 haziranda cagirdi doktor. Cok merak ediyorum bebegim nasil gelisimi iyi mi diyesebepsiz yere gitmekte istemiyorum ama gunlerde gecmiyor sanki. Siz ne kadar arayla gittiniz acaba?
Merhaba, Ben IKcıyım. 9/10/2019 tarihine kadar dilekçe verilmelidir. Haftasonuna denk geliyor ise süre uzamaz, en son iş gününde (Cuma) verilmelidir. Yasa 1 yıl içerisinde maddesi eklemektedir. Kalan yıllık izin ücretlerini öder ya da arada iyi niyet kapsamında anlaşma sağlanırsa kullandırabilr. İhbar yoktur,ödenmez ve kullandırılmaz.kızlar günaydın kolay gelsin;
etrafında mali müşavir resmi muhasebe insan kaynakları konularında bilgisi olan var mı?
ben kendi resmi muhasebemle görüşemiyorum bunu çünkü patronu ayıktırırlar. :) şöyle bir sorum var;
doğum öncesi raporum 17/06/2019 tarihinde alıyorum ve 07/10/2019 tarihinde 16 haftalık raporum bitiyor. benim nikah tarihimde 10/10/2018 ve ben işten tazminatlı evlilik nedeniyle ayrılmak istiyorum. 08/10/2019 tarihinde ayrılabilir miyim?
Anladim.canim.bakalim neler olacak sagolasindemedi hic bisey ama gecen hastanede 38 .haftada dinen i duydum insallah doner
ilk bebisim 32 de bas asgiydiMysonismysun
Yok canım erkekSeninki kız miydi? Kiz esyalarinin neredeyse hepsini dagittik vallaama hallederiz kadir
en erken o tarihte bitiyor raporum maalesef daha erkene almaya çalıştım ama anca 3-4 gün erken verebiiyor doktor raporuEvlilik tarihi üzerinden 1yıl geçmeden alabiliyorsun canım. Ama 2gün kala değilde bence en az 1hafta önceden yapmanda fayda var. İşlemler vs 2güne yetişmezse hakkını kaybedebilirsin. Konuyu tam bilen kişi daha çok yardımcı olacaktır
İslemlerin yetismemesi diye bir şey yok. Evlilik nedeniyle kadin isci tek tarafli sozlesme feshi yapiyor, onemli olan fesih ettigi tarih.en erken o tarihte bitiyor raporum maalesef daha erkene almaya çalıştım ama anca 3-4 gün erken verebiiyor doktor raporu
Canım seninle günlerimiz aynı. Normal doğum mu olacak? Hangi doktora gidiyorsun?Bursa yıldırım doruk cnm
Huzursuz bacak sendromunu gençliğimden beri ara ara çekiyorum. Oğlumda bu aylarda tavan yapmış çıldırmamak için zor duruyordum. Şuan o kadar yoğun yaşamıyorum. Ayaklarımı germek istediğim zaman kalkıp banyoda ayaklarıma önce soğuk su sonra sıcak su tutup şok etkisi yapıyordum iyi geliyordu. Kafeinden uzak dur. Maden suyu çok iyi geliyor. Özellikle A101 deki beypazarı markasının mineral değerleri oldukça iyi. Muz ye. Allah şifa versin çok zor gerçekten, çok iyi anlıyorum seniHuzursuz bacak sendromu yasayaniniz var mi bilmiyorum doktora onh sordum yapilabilecek hicbi sey yokmus kafein hic almicam.... normalde parkinson hastalarina verilen bi ilac veriyodu norolojide o gebelikte tabii ki kullanilmkyo... yani uykusuzluga devamKasilmayla ilgilide suan bizim yazdigimiz kasilmalar normalmis cocugun bi yerde toplanmasi gogus kafesine baski vs bunlar normal kasilma.. o kasilmalar ritmik olursa bele agri girerse rahime agri girerse o s..tin kasilmasiymis.. aradaki farki hissedersin zaten sormaya gerek kalmadan burada olursun dedi kendileri
ay canım :) rüyalar fora kimsenin geçmiş olsun deme zorunluluğu yok ki :) diyenlerden allah razı olsun. bu ara bizim dualarımız kabul olacağı için bu kadar anne adayından ne kadar çok dua alırsam diye yazdım içimi döktüm :) amin iyi dileklerin içinBu ne yaa herkes korku filmi çekmiş bende farkli degildim.gerci kanama.kasilma.ruyasi gordum icim.sistiherkese günaydın Allah saglik versinnnnn G gujan rüyamda.senle.de.kavga ediyorduk bana.kiziyordun sen.neden gecmis olsun demedin diye vallahi yazdim diyordum inanmiyordun.bu arada tekrar yazıyorum Allah sifa versin kaynina tez.zamanda.toplar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?