2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bazı çocuklar çok hareketli oluyor gerçekten yapacak bişey yok

insallah canim amin! hmm oyle mi dersin? ben kendim cok usluymusum ama esim asiri aktif bi cocukmus. hafif korkuyorum o yuzden

ay evet dimi. Rabbim saglikli sihhatli akilli uslu nasip etsin evlatlarimizi insallah. yetistirme cok onemli ama hiperaktif/adhd olayi sonucta bi hastalik gibi bisey.

Geleneksel tatlı dağıtayım ben diyorum bir tepsi fıstıklı baklava gelene gidene şeker çikolata çok kibar kaçar bana
dogumda mi? bak onu hic dusunmemistim, esime soyleyeyim bi tepsi baklava alsin gelsin hakkaten

Kızlar günaydın;
umarım hepiniz iyisinizdir. kaynımla kayınbabam sabaha karşı ambulansla geldiler. eşimde yolda inşlh 3-4 gibi burada olacak. heyecandan uyuyamadım gece çok özledimmm
Durumu.nasil.canim Allah kavustursun hadi.gozun aydin

anne babasına baktım gayet rahatlar birde bize baktım hele eşim duman çıkıyordu kafadan niye ağlıyonuz diyor bağırmayın ahh ahh işimiz zor :)
Anne baba alışıyor çocuklarının her haline.. Ondan o rahatlık Bi de çocuk sahibi olanla olmayanın sabrı başka oluyo ilk çocuktan sonra herkese geliyor o rahatlama

Basta verdgmzi saymiyrz tabiii hamilelk başlangıç kilodan sayyr doktor demek ki bildgi var

anne karnimda harrketli cocuk dogunca ve buyuyuncede oyle oluyo bence
ilk cocugum asiri hareketliyfi ablaminda 6 ay buyuk kiizi var ablam anne karninda da normaldi doyo
simdid3 cocyk sakin benim kiz bi sqniye oturmaz
Anne karnında nasılsa öyle mi oluyorlar gerçekten.. Bizimkiler uslu akıllı minnoşlar olsun inşallah şimdiki de hareketli mi senin

Seni ne oldu ne olacak diye beklerkene beni yatıracaklar yan yatağına senin kız sayesinde...

benim oğlumda çok hareketliydi karnımda özellikle akşamları hiç durmazdı.
doğdu hala hareketli bir çocuk maşallah.
ama bizde şöyle bir karıştırma var maalesef.
hareketli çocukla yaramaz çocuğu ayırt edemiyorlar. mesela benim oğlum hareketlidir ama yaramaz değildir. orayı dökeyim kırayım derdinde değildir. zaten çocuk dediğin hareketli olur

Oğlumda kiralamıştım cnm bende süt kanalları açılsın diye..bu normal satılan pompalara gore hastane tipi olanlar daha iyi ve daha kuvvetli oluyor..memnun kalmıştım bende..şimdi inşallah tekrar kiralicam bi sureligine

Evet kuzuu kiraladim ben doğum yaptigim hastanede brosur vermislerdi bana yeri bakırköydeydi..tren istasyonu vardı bilirsin belki hemen onun az aşağısında karşısında kalıyor sevil kozmetik yanıydı sanırım...muhtemelen duruyordur heralde hala..olmadı hastane gene verir zaten broşür.. en kötü netten sana yakın biyerden adres alıp kiralarsin

durumu iyi şükür ama tekrar ameliyata girecek sağ kolunu hiç hareket ettiremiyor. iki bacağı komple kırık tel ve çivilerle sabitlemişler. ama geçirdiği kazaya göre çok şükür iyi yani.
Bir an önce eski sağlığına kavuşur inşallah hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…