2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim cok gecmienolsun insallah bebekle senin icin ne hayirlisiysa o olsun

Ben de aynı istekle dün optimuma gittim ikinci magazadan sonra pert oldum. Hatta bi ara depodan ürün getirmelerini beklerken oturdugum yerde içim geçmiş

Bizimki yataş tesla memnunuz canım
heheh bizde optimuma gitçez ama nasıl olcak bilmiyorum. eskiden nasıl geziyormuşuz öyle ya :S şimdi değin gibi 2. mağaza pert . eksikler olmazsa gitmem de iyice ağırlaşmadan alayım dedim

Güçlü anne, dualarımız seninle ve tüm sıkıntıda olan anne adaylarıyla biliyorsun doktorlar en kötü olasılıkları anlatmak zorunda..şanslısın ki tam teşekküllü bir ortamda, emin ellerde sıkı takiptesin..ben eminim kuzunu sağlıkla kucağına alacaksın ve bu sıkıntılı günler sadece bir anı olarak kalacak sen moralini yüksek tutmaya çalışmaya devam et yeterki ❤ kızın ve oğluna da kocaman birer maşallah

R Rzg14 maşallah sana ve inatçı kızına sağlıkla doğsun da hepimiz poposunu ısıralım bize yaşattığı heyecan için
Bu arada 8 sene önce aynı atletle fotoğrafım var 2.yi düşünmediğim için herşeyi dağıttım..şimdi sürekli bakıyorum ama lcw hala bu tarz çıkarmadı bu sene

U umut baki hosgelmis grubumuzun ilk kuzusu ❤ inşallah en kısa zamanda toparlar ve beraber evinize geçersiniz nasıl son durumunuz?

Kaynı yoğun bakımda olan bir arkadaş vardı, alıntı yapamamışım..umarım durumu daha iyidir, allah yardımcısı olsun

Herkese tek tek yazamıyorum sıkıntıda olan arkadaşlar hepinize en kısa zamanda iyi haberler diliyorum..korktuklarimizin hiçbirini yaşamadan bitireceğiz bu süreci inşallah sonra gelsin meme, kaka, mama, lohusa deliliği...muhabbetleri

Cilgin ya bu kiz meme.kaka hazirmiyizzzzz

O dediklerini ben de yaşadım canım ama bu defa emzirme önlüğüyle her yerde emziricem. Annenin tercihi tabiki ama mama vermeyi istemiyorum ben. Emzik ne marka aldın? Ben de alayım bulunsun diyorum
bebedor almış eşim canım onu almazsa başka markalar denerim inşallah alır.

kızlar bu çikolatadan almak istiyorum hastaneye nasipse etiketi güzel mi ? hacı şerif kardeşimin nişanı için almıştık çok güzel ve ertesi gün teslim düşünürseniz
Benim de karsima reklami cikiyor hep instagramda, ben de buradan sipariş verebilirim. Ama ne kadar dayanir vs onu bilemedigimden son haftalari beklerim herhalde.

kızlar bu çikolatadan almak istiyorum hastaneye nasipse etiketi güzel mi ? hacı şerif kardeşimin nişanı için almıştık çok güzel ve ertesi gün teslim düşünürseniz
Kiz erimez.mi simdiden.guzelmis gayet sirin ama.ne zaman almak.lazim.ki düşününce bilemedim

Benim de karsima reklami cikiyor hep instagramda, ben de buradan sipariş verebilirim. Ama ne kadar dayanir vs onu bilemedigimden son haftalari beklerim herhalde.
Zuhahaha baska burcu mu oldum sizi gore.gore artik bende planci bir adam.oldum arkadaş alt alta ayni yorum korle yatan sasi kalkar kir atin ya huyundan uzum.uzume

Ben cikolata falan yaptirmicam ama buzdolabina koymustu arkadasim hatirliyorum seti lohusa serbeti de ordaydi esi getirmisti sonradan

kizlar, ozellikle daha once bebegi olmus olanlar, bisey soracagim.
benim ufaklik cok hareketli, abartmiyorum gercekten cok hareketli. dun nst ye baglandigimda da saniye durmadi. doktor sonucu kontrol ederkende ‘asiri aktif bir bebegin var’ dedi. e biliyoz daa.
bu iyi biseymi, bu bebek dogunca da boyle mi olacak. takildi aklima bu durum. hiperaktif bi cocuk mu olacak Allah korusun? normal saglikli sakin bi cocuk olsun nasil ugrasayim onunla ben yahu. oyle bir bilimsel aciklama yokmus arastirdim.
bak bunlari yazarken karnimin sag tarafina toplandi simdide. ay bu cocuk hassaslasti karnim esim dokunurken ‘bastirma!’ diyorum korkuyorum.

E güçlendi çünki annesi hareketlerini şiddetli hissetmen normal ama son ayda yeri daralacağı için o kadar çok hareket edemeyecek.. Ve bence erkek çocukları kız çocuklardan daha hareketli tecrübeme göre inşallah akıllı uslu olsunlar..

benimkide bu ara ara ara öyle çok hareket ediyor maşallah :) hoşuma gidiyor onu öyle görünce bi yerde toplanıyor şişiriyor hopp :) ama hiperaktif çocuk zor ya . dün misafirliğie gittik 2 çocuğu var aman allahım eve zor attık kendimizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…