2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de karsima reklami cikiyor hep instagramda, ben de buradan sipariş verebilirim. Ama ne kadar dayanir vs onu bilemedigimden son haftalari beklerim herhalde.
Ben hacışerif’in bayisine sordum. 3 ay güneş görmeyen serin odada dayanır dedi.
Büyük ihtimalle ben de yaklaşınca alırım.

Ben hacışerif’in bayisine sordum. 3 ay güneş görmeyen serin odada dayanır dedi.
Büyük ihtimalle ben de yaklaşınca alırım.
Kizlar aklinizda hic soru isareti kalmasin cidden oranin cikolatalari hem cok iyi hem de buzdolabinda saklarsiniz en olmadi cokta lezzetli... Benim burada akrabam vs olmadigi icin almadim ama alsam hic dusunmem

Doğum yapanlar genelde aynı fikirde cnm..anne karninda nasılsa doğduğun da da öyle oluyor diye..benim oglumda hareketlidir ama yaramaz değildir kırıp dökme vurma huyu yoktur..hareketli olmalarida çok normal enerjileri çok yüksek..ama doğdukları anda evet dediğin gibi anne karnındaki gibi oluyor özellikle uyku duzenleri

Ya o değilde benim bebiş in hareketlerini ben az hissediyorum neden ki...hareket var evet ama ben burdayım diye arada bi oynama o kadar..

Anne baba alışıyor çocuklarının her haline.. Ondan o rahatlık Bi de çocuk sahibi olanla olmayanın sabrı başka oluyo ilk çocuktan sonra herkese geliyor o rahatlama
Ayy bize o kadar rahatlama gelmesin heheh :) şaka bir yana dediğin gibi dur yapma etme yok rahatlar ohh :)

Kizlar aklinizda hic soru isareti kalmasin cidden oranin cikolatalari hem cok iyi hem de buzdolabinda saklarsiniz en olmadi cokta lezzetli... Benim burada akrabam vs olmadigi icin almadim ama alsam hic dusunmem
Çikolataları buzdolabında saklamayı önermiyorlar canım. Üstlerinin beyazladığını söyledi. Üretici firma uyarısıymış.

Sabah kalktıgımda dinlenmiş ayaklar bile sis oluyor..bu kadar ödem de ne kadar sağlıklı tartışılır tabi
Geçen ay gittiğimde normal demişti doktor bakıp pazartesi kontrol var bakalım ne diyecek. ama hamile kalıpta ayağı şişmeyen görmediğim için banada normal geliyor birde yaz ayları diyorum :)

Bu ayacıklarımız ne çekti be neyse yaz sıcağından diyelim avutalım kendimizi sen hiç de kilolu değilsin gayet iyisin maşallah
Ben ayaklarimin ustune basamiyorum artik sanah kalktigimda once buz tutmam lazim anlayacaginiz isi bitti ayaklari

Geçen ay gittiğimde normal demişti doktor bakıp pazartesi kontrol var bakalım ne diyecek. ama hamile kalıpta ayağı şişmeyen görmediğim için banada normal geliyor birde yaz ayları diyorum :)
Sıcaktan olsun raziyim başka bo sorun çıkarmasın da..çünkü benim de cidden anormal şişiyor ayakkabıyı geçtim terlik bile bulamadım.kendime görümcenin bi terliği var ona el koydum onu giyiyorum..yandan ayarlı en son ayara getirdim de ayaklar girdi icine

Sabah kedim yastığımın yanından karnıma hopladı. Tabi tutmaya çalıştım refleks olarak. Ama bebişin bir tepişi var ki kediyi şok oldum.Sonrasında karnım bir sağa bir sola oynadı. Sanırım iki oğluşum ilk kavgalarını ettiler

Benim kedi geliyor onu dinliyor o da ona cakiyor anlıyorlar ya birbilerini kopekler yaliyor gobegimi enteresan en.merak ettiğim dogunca tepkileri
peridrol84 yanma.var mi bacim yaniyor ayaklarım sis yanma kizarma
G gujan masallah cok.guzelsiniz.siz ayaklar hepimizin ayni

Benim sislikten ziyade bide tabanlarım acıyor sabah kalktigimda sizinde oylemi..sanirsin dinlenmis ayak degil de ginlerce yurumus ayaklar
Aynen aynen hatta bikav hafta avuciclerimde aciyla uyandim hem ayak hem avcumunici... Asiri nem orani yuksek ve sicak kurtulus yok doktora da sordum yapilabilcek bisey yok dedi kendileri

Yok yok bende ne ararsan mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…