2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
O zaman hem ter hem de su gibi bir akıntıdır canım. Herhangi başka bir belirtin de yokmuş zaten, sorun yoktur içini ferah tut, bir terslik olsa sen onu anlardın
Umarim oyledir canim Allab in izniyle su cocuklar dogsa zaten cok mutlu olucam sagliklica bu suphelerle paranoid kisilik bozukluguna giris yapicaz

Bu yataktan kasit ney ben tam anlamadim besigi alirken bi tane yatak veriyolar zaten ben cilek mobilyadan almistim buyuyen besik yatagi verdiler ayri yatak mi alan var
bazi yerler besigin icinde yatak da veriyor benim alacagim yerde de yatak dahil, tabi yatağı kendim alacagim dersem fiyat degisiyor.

bazi yerler besigin icinde yatak da veriyor benim alacagim yerde de yatak dahil, tabi yatağı kendim alacagim dersem fiyat degisiyor.
Yatagi hediye vermediler aslinda toplami odedik ciktik canim yani ayrica yatak bi daha bakim diye bisey aklima da gelmedi valla sanirim ayri yatak bakanlar var

Brnce de degildir cunku aradan bi gun gecti ve herhangi bi akinti yok insallah degildir canim sagolasin bence sizinti olsa bugunde gelmeliydi umarim dogru dusunuyorumdur
Evet sıvı olsaydı sızma devam ederdi hem de kısa aralıklarla yani bildiğin ıslanırsın hem de durmadan bi anormal olduğu belli oluyo o zamn

Yaa vallahi artii doktora gitmekte istemiyorum hayir sizinti versiyonu danmi varmis bunun ya bi su gelince dogum basliyodu benim bildigim
su gelsede bebek hemen dogmayabiliyormus 3 gun sonra bile dogabilirmis.. doktor banu çiftci var youtube dan izlemistim aşama aşama anlatıyordu. icerdeki sivi bebegi disardan gelecek darbelere karsi falan koruyormus

su gelsede bebek hemen dogmayabiliyormus 3 gun sonra bile dogabilirmis.. doktor banu çiftci var youtube dan izlemistim aşama aşama anlatıyordu. icerdeki sivi bebegi disardan gelecek darbelere karsi falan koruyormus
Ewet canim onu biliuorumda bunu sizinti geldi efendim bitti falan gibi oldugunu bilmiyodum benim bdigim su geliyo tamamen bacaklarinda hissediyosun hatta cis gbi sonra dogumun basladigini yaastigini gosteriyo diye biliyodum.boyle sizinti geldi sivisi azaldi falan onlari bilmiyodum ama karnim falan da agrimadi insallah bisey yoktur

Umarim oyledir canim Allab in izniyle su cocuklar dogsa zaten cok mutlu olucam sagliklica bu suphelerle paranoid kisilik bozukluguna giris yapicaz
Sorma canım valla , dün sancım oldu dedim ya hani. Bi ara aşağıdan çıkıverecek sandım cidden korktum. Ben tuttum karnımı evde bebişe yalvarıyorum “hayır oğlum şimdi doğamazsın, ay burda evin koridorun da mı doğuracağım, doğum çantam da hazır değil..” diye. Ayyy bir görsen sonra aynayı aldım koydum bacaklarımın altına, bakıyorum alttan saçları filan görünüyor mu gelen giden var mı diye. Dinlenip her şey normalde döndüğünde de tertemiz delirdiğimi farkettim...

Kiz gormedim ben o yazdigini gecmis olsun Allah im.nasil.bi ruh haline girdik biz

Yesinler onun tüllü uyku setini ben 9 kg makinaya koskoca çift kişilik yorgan, battaniye filan sokuyorum, bebişin uyku seti 7 kg makinaya nasıl sığmadı ki?

Çok güldüm.. Bu bebeler korkutup duruyo analarını yaa

Bende de 4fıtık ve kuyruk sokumunda düzleşme var. Doktor bir keresinde fıtıktandır dinlen geçer dedi. Geçmiyor aylardır böyle işte. Bu fıtıklarla çocuğu normal de doğuramıycam kesin

Bende de 4fıtık ve kuyruk sokumunda düzleşme var. Doktor bir keresinde fıtıktandır dinlen geçer dedi. Geçmiyor aylardır böyle işte. Bu fıtıklarla çocuğu normal de doğuramıycam kesin
Fıtığı bilmiyorum canım ya onun ağrısı da ekleniyordur mutlaka doğum konusunda doktorun en iyisini söyler

Çok haklısın beyaz kullanmak lazım ben hep siyah kullanıyorum kanamam falan olduysada hiç fark etmedim. Arada benimde ıslak oluyor idrar veya akıntıdır diyorum ama dikkat etmek lazım

Ahahah hem de nasıl tertemiz delirdik
Yesinler onun tüllü uyku setini ben 9 kg makinaya koskoca çift kişilik yorgan, battaniye filan sokuyorum, bebişin uyku seti 7 kg makinaya nasıl sığmadı ki?
Kenar korumalari kalin bu yatakla birlikte gelenin. Paketi bile diğerinin iki kati zaten.
Digeri sigacak ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…