2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende de 4fıtık ve kuyruk sokumunda düzleşme var. Doktor bir keresinde fıtıktandır dinlen geçer dedi. Geçmiyor aylardır böyle işte. Bu fıtıklarla çocuğu normal de doğuramıycam kesin
Öyle hemen kötü düşünme canım, ona kadın Doğum doktorun karar verecektir ilerleyen kontrollerde
Olabilir cnm, hamilelikte olabiliyormuş bulanık görme.
Ben de beşiği çilekten aldım , içindeki yatağı da aldım ama ayrı olarak sattılar. Yatak güzele benziyor; cok kalın degil,cok yüksek degil. Beşikle beraber satılıyor olmasaydı yataş’a gidecektik ama çilekte beşiğin içinde görmüşken onu da aldık. Uyku setini de hepsini bir aldım çıktım.

benim kiz 40 haftada dogsu esim atandi memurluga evi topladik bi gun once asiri yoruldum dogurmasam bende gidecem
zaten yoruldugum gun nisanim gelmis sonra nisan oldugun fark edebikdim hafif bi pembembi akinti camasirda
gecede cok gec ve yorgun iyudum
gecen in 4 unde uyandim suyum geliyo hafifde bi sancim vardi ama ben cok yorgunum diye uyuyunca sanci falanda gitmis sababh 9 da hastaneye gittik sonra
aksma kizim oldu

Bak seninki de top gibi olmus. Benimki yayvan gobek gibiydi, artık buyumuyor diyorum ne zamandir ama öne dogru cikiyormus meğerse
arada cikarip bi kenara koyabilecegim bi top olsaydi keske. cok cok agirlastigimi hissediyorum artik, yinede aktifim hala sukur gun boyu. ogleden sonra cok sertlesiyo karnim. aksamlari yemekten sonra cayi koydum koydum, koymadim koltuga totom degdikten sonra kalkamiyorum bidaha.

Suyun gelirse sanciyi bekleme canim. Dedigin gibi bebek susuz kalabilir. Ilk doğumumda hic sancisiz suyum geldi. Suni sanciyla dogurdum.
tamam, beklemem canim.

Yaaa walla su yazdiklarina o kadar ozendimki ne guzel ilgilenmisler cok guzel olmus canim bu bilgilendirme senin adina sewindim
gercekten mi, ay nebilim, bana cok normal prosedur gibi geldi. okadar kalabalik bi gruptu ki bide, kendimi makine gibi hissettim hepimiz birer urunmusuz gibi. oyle asiri modern bi hastane filan degil, oldukca eski, koklu. klima sordum, kadin 'burasi bir otel degil, hastane' dedi. bes gram luksluge kacmaya odleri patliyo, hayatlari mutevazi olmaya dayali bu almanlarin. sanki sacma bi soru yazin ortasinda dogacak bebek ne var bu soruda. hamile kadinlarin

Ay ne güzel hamile göbeği monte etmişler gibi Sanki dışarı çıkarken aksesuar olarak takmış. Hiçte +15 değil bence. Maşallahın var canım.
haha gercektenmii, sagol canim. valla elbise aslinda biraz dar geldi ama napiim, ne giyecegimi sasiriyorum! esime sordum cok mu dar diye, elbisenin ici gorunuyo mu diye kontrol etti sonra ayakkabi kombini yapti bana ahaha.
zaten zayif degildim, yinede her yerimden belli kilolar tatlim valla. kilomun ciddi bi kismi odem bundan eminim. her tarafim et veya yag yumagi olmadi, ama bacaklarim ayaklarim kollarim bayagi bi su topladi. kalcalarim cok buyukmedi ondan cok korkmustum (zaten buyuktuler!!!). gerci daha 8 hafta var, daha nolcaz bakalim.
ay o aksesuari saglik sihhatle cikarabilsek artik yaa!

Şu nişan mevzusunu haziran annelerini okurken görmüştüm ilk. Nasıl bişey hiç bilmiyorum.Neye benziyor? O gelince ne kadar sonra doğum başlıyor. Doktorum ya da ebeler eğitimde de hiç söylemediler böyle bişey. çok cahil cüheyla hissediyorum kendimi. iyi yaptık bu çocuğu valla

Benim de ilk hamileliğimde nişan gelmişti böyle kanla karışık katı bi akıntı şefaflı bişey çok değişik hemen anlarsın yani ben peçeteye silince bu ne yaaa olmuştum.. Zaten Bi kaç saat sonra sancılarım başladı sancı 5 dk da bir gelmeye başlayınca da hastaneye gittim 3 saat sonra doğum gerçekleşti..

Maşallah çok güzelsiniz

Anammmm gobise bak.masallah masallah

Ama.cidden baya da sertlermis taviz vermiyolar neyse yine de cok iyi olmus

Eğer korkmam dersen Banu Çiftçi'nin youtube da normal doğum videosu var, bütün sorularinin cevabi orda. Ben aylar önce seyretmistim. Her hamilelik bir olmadığı gibi her doğum da aynı değil.

elaide agirlastim diyorsun da işe gidiyorsun yavrum, ben su anda çalıştığımı düşünemiyorum. En zoru vasita kullanmaya mecbur kalmak, ikincisi de ne giyicem derdi olurdu kesin.

Zeytinliii cok demek istemiyorum öyle olsun böyle olsun ama benim de hedefim evde dogumu bir yere kadar getirip hastanede strese girmeyecegim bir sürede kalıp dogurmak.

maslalah canim dogumun super olmus darisi bu bebislere

canim.anliyosun zaten anormal bisey oldugunu tabi benim cok kanli degildi hafif bi pembelik vardi o yuzd3n somra jeton dustu
ama Zeytinliii gini hafif kanli olursa daha iyi anlasirli

Yani ilk gittim hastaneye hemen zaten Bi telaş ile acemilik işte ebe sağolsun beni yönlendirdi açılman daha 1 cm o yüzden sana tavsiyem eve git sancını çek 5 dk da bir gelince geri gelirsin diye.. 5 dk da bire düşünce aldım çantayı gittim 5 cm açılma olmuş bi kaç saat de hastane de çektim son sancılar çok şiddetliydi hastanede olmak iyi geldi insan endişe ediyor ister istemez.. O yüzden inşallah hepimiz için herşey normal seyreder ve sağlıkla atlatırız bu durumu

maslalah canim dogumun super olmus darisi bu bebislere
Aynen ilk doğum örneklikti ama ikinci öyle mi sancı çektim evde yine sonra doktora gittim 3 cm açılma var bekle bekle açılma olmadı artık suni sancı verdiler 10 saat sancı dan sonra açılma oldu anca ve hiç dinlenmeden yürüyerek çok yorucuydu bacaklarım koptu bea

ee benim ikinci doogum olack normal.sancim gelcek de anlayacakmoyim diye dusunup duruyorum cunku iki saat uzakliga gidecem doguma
Seninki de uzakmış canım yaa.. Mutlaka bir belirti verir endişe etme dua ile.. Ve sen işini çok şansa bırakma uzak mesafe temkinli ol tuhaf bişeyler hisseder etmez git bence

ayni benimde oyle oldu gece bi.uyandim suyum geliyo sabhaa kadar uyumusum sonra 9 da hastaneye gittim aksma sekizde kizim dodu tamamen suniyle
Bu sefer nasil olacak acaba? Kendiliginden gelen sanciyla doguma gitme hissini bilmiyorumikinci cocuk daha kolay dogar diyorlar. Hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…