2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Suyun geldiginde baya diger goysiye gececek kadardi dimi canim sana da sorim H hepgenc
Normalde su direkt bosaliyomus ama benim sizinti seklindeydi. Once altim hafif islanmis gibi geldi. Ic camasirima baktim ter mi su mu anlayamadim. Camasiri degistirdim tekrar islandi ve tekrar degistirince de aynisi olunca su geldigini anladim. Banyomu yaptim. Esyalarimi topladim, oyalana oyalana hastaneye gittim. Bebek susuz kalmasin ve enfeksiyon kapmasin diye suni sanci verdiler. Kac cm acilmaydi hatırlamıyorum. Bir ara da doktor keseyi patlatti ve su direkt bir anda bosaldi. Altima kova koymuslar sagolsunlar

Heeee yani camasirini degistirdin ve hala su geliyodu anladim simdi canim kesilmedi yani kafama daha iyi oturdu simdi o zaman ben kesin kanaat getirdim benimki terdi cunku eve geldim degistirdim daha da gelmedi bisey bak simdi yemek yaptim atesin alninda tuvalete gittim bu sefer kesin ter cunku biliyorum onu hissediyorum.... Ben bu isleri anlayana kadar sanirim dogurmus olucam ikinci cocukta ancak daha rahat olurum bu kadar bilinmezliklenimkansiz ben devamli diken ustu olucam Anlasildi

Seninki de uzakmış canım yaa.. Mutlaka bir belirti verir endişe etme dua ile.. Ve sen işini çok şansa bırakma uzak mesafe temkinli ol tuhaf bişeyler hisseder etmez git bence
inslalh canim tabi oyle inslalh zaten bayrama kaadr dogurmazsam ankqradan gelmeyecem bi daha

Tekrarlamadiysa terdir aynen canim. Zaman cok hizli geciyor kiz. Bir bakmisiz dogurmusuz. Hepimiz bambaska hikayeler anlaticaz.

hareketlerind3 problem yoksa bisey olmamamistir insallah canim

Bu sefer nasil olacak acaba? Kendiliginden gelen sanciyla doguma gitme hissini bilmiyorumikinci cocuk daha kolay dogar diyorlar. Hadi hayirlisi
Evet inşallah herşey yolunda giderse daha kolay oluyor gerçekten ilki gibi şok yaşamıyor hem daha hazırlıklı oluyorsun hem de sancılar gelince nefesle atlatabiliyorsun inş.

Maşallah çok güzelsiniz
sagol tatlimm!
Anammmm gobise bak.masallah masallah
haha, sagol tatlimm, e sizide gorelim amaaa!

elaide elaide agirlastim diyorsun da işe gidiyorsun yavrum, ben su anda çalıştığımı düşünemiyorum. En zoru vasita kullanmaya mecbur kalmak, ikincisi de ne giyicem derdi olurdu kesin.
mecburiyet canim napabilirim..ellerin yapisida gavurlarin kapisi diye bi lafi vardir annemin ehehe. patronum beni aramiyo korkusundan mizmizlancam diye eheheh..
bu hafta haricinde 3 hafta kaldi. azaliyor gunler sukur artik. trene binmiyorum o dert bitti sukur.. araba hala kullaniyorum, ofise ulasmam mumkun degil baska turlu. inip binerken hafif zorlansamda idare ediyorum. bunada sukur napalim. vakit geciyo diyelim hehe..

Bişey olmaz inşallah ya endişe etme korku da doğal bişey bizim için bebişleri etkileyecek bir durum yok

bebisi bas asagi duranlar ayaklari nerde hissedoyorsunuz simdi
benim bebos makat gelisliydi ayaklar hep sol tarftaydi ama dund3n beri ayaklari orda hissetmiyorum
sizin bebislerin ayaklri.ne tarafta tam olarak

Ya belki iyi niyetledir ama hercekten cok kotu bincumle hani cok kotu bindurumun icindeyiz bundan kurtul gbi oluyo ve daha da telasa surukleniyosun
aynen öyle canım

benim bebos makat gelisliydi ayaklar hep sol tarftaydi ama dund3n beri ayaklari orda hissetmiyorum
Benim baş aşağı canm. Ayakları sağımda üst tarafta gibi hissediyorum. Bazen de göbek deliğimin çevresinde hissediyorum.

Basi asagida sirti sol tarafa dayali, gobek deligimin ustune poposu sagda da ayaklari vardi usgde. Bende sag ustte hissediyorum cekip ittiriyo orda

tatlim benimkide bas asagi yatiyor sukur. ellerini hafif hafif asagida hissederken dizini poposunu gobek deligimin cevresinde hissediyorum, ayaklarini uzattiginda ise hep sagimda belime dogru.

Alemsin Bi daha da uzmanligina Allah bisey katmasin insallah
amin cnm.
birsey oldugunu sanmam cnm.
cnm ilk hastaneye geldigimde dr basi asagida demisti. sol kasigimdaydi. poposu sag ustte ayaklar ve kollarda sol ustteydi. ama artik hanim yer degistiriyor. kafasi tam ozel bolge kemigimde. sirtini surekli bir saga bir sola cevirdigi icin ayaklarda bir sag ustte bir sol ustte oluyor. yanlara dogru iyice sokuyor.

Allah yardim etsin canim oglunum yil sonu gosterisi hangi gun doktr ne dedi

Mahvolacaksın kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…