2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sanmiyorum canim olsa bana oluedu kardesim falan cok korkutuyo bazen aniden sakasina

ya ne güzel yazmışsın canım oldu da bitti maşallah bizimde böyle olur inşallah

Bebeklerin hareketleri normalse sancı fln yoksa Allahın izniyle birşey olmaz ins cnm

Allahim fesat insanlardan uzak tut Yarabbiiim amiiin.

snapchatte bu bu sabah sizinlede paylastigim foto'm var. yakin bi arkadasim 'omg, bu mu 15 kilo, 30 kilo almissin gibi duruyosun' dedi yaa. saka gibi valla oyle dedi. kan beynime sicradi ama sustum, ahaha sagol cnm dedim.

kendisi dorduncu ayinda hamileliginin. yani o yapmicakta kim yapicak bana empati. vallahi beynime sicradi kan.

Patavatsız insan ne olacak

Allahım ne lüzumsuz insanlar var ya! Engelle gitsin, bu tarz insanların hayatında varlığı daha büyük zarar!

R Rzg14 Canım sana bişey soracağım. Enfeksiyonla çok uzun süre mücadele ettin en iyi sen bilirsin. İdrar tahlilinde lökosit 46 çıkmış (ref.0-10) arası, yarın doktora sonuç göstermeye gideceğim ama yine de endişe ettim, sence çok yüksek mi?

Kızlar bnm sağdaki sıpa sürekli hıçkırıyor ya korkmaya başladım sık olmaya başladı perşembe randevum sorucam doktora bakalım birde bn korkunca stres yapınca yada Kasilinca direk başlıyor tık tık atmaya 2 3 dk sürüyor bitiyor

Çok hoş görünce seni ne diyeceğini bilememiş bence.. Çatlasın kendi de hamile Bi de

Benimki de çok hıçkırıyor bu aralar kalp gibi atıyor tık tık tık çok komikler ya bişey olduğunu sanmıyorum egzersiz bunlar da onun için

Benimki de çok hıçkırıyor bu aralar kalp gibi atıyor tık tık tık çok komikler ya bişey olduğunu sanmıyorum egzersiz bunlar da onun için
Birinde sadece 1 kez olup diğerinde sürekli olunca birde biraz küçük demişti doktor hıçkırana o yüzden endiselenmiyim diye deli sorular geliyor aklıma :)

I ikuayko sivenolarda da indirim var bugun.pazarlamacı gibi oldum ha almasam cok sampuan alcaktim da iki yasa kadar yeter aldim
Gördüm gördüm de almayacağım. Önce eksiklerimi bi tamamlasam rahat edicem.
Ya bi ..tirsin gitsin (ban geliyo). 105kg aldim yaz altına gönlü olsun. Benim de sehir dışındaki akrabam hic yazmiyor, ben yazinca kac kilo aldin foto gonder diyor. La ben kendime cekip saklamiyorum bu halimi. Hayir 40 kilo alsam ne olacak?
Çok hoş görünce seni ne diyeceğini bilememiş bence.. Çatlasın kendi de hamile Bi de
4.ayda konusmak kolay tabi, tostla yaşadım kac ay, kilo mu aliyorsun peynir ekmekle. Midem bulanmasin da yine ben raziyim kiloya.
kizlar bu sayfada cok guzel dogum hikayeleri var okumanizi tavsiye ederim.
Sen dedin diye takip ediyordum da ben o kadini hic sevemedim ya Türkçe' si çok bozuk, bir oneri bie tavsiye ise yarar bir sey soylemek yerine kim nasıl dogurmus onu aktariyor.
Birinde sadece 1 kez olup diğerinde sürekli olunca birde biraz küçük demişti doktor hıçkırana o yüzden endiselenmiyim diye deli sorular geliyor aklıma :)
O kipir kipirlar hıçkırık mi? Emin miyiz? Ben de sıkışıp tepiniyo saniyorum. Cocugun neresi neresi cozemiyorum ki. Cahil anne.

Sen dedin diye takip ediyordum da ben o kadini hic sevemedim ya Türkçe' si çok bozuk, bir oneri bie tavsiye ise yarar bir sey soylemek yerine kim nasıl dogurmus onu aktariyor.
+1 Geçen hikayesinde bir kadına yazdığı cevapları paylaşmış şok oldum. Hesap sahibi bir kadına "Facebook'taki sayfamı takip et" diyor, kadın da Facebook hesabım yok deyince cevap, "Aç, o zaman". Bir de bunu kendi çok haklıymış gibi paylaşmış! Hikayeyi görür görmez takibi bıraktım vallahi.

senin gozler 20 numara hipermetrop sanirim diye yazsaydin

cnm benim idrar temizdi. kulturde ureme oluyordu. o yuzden bilemedim ama basit birsey gibi geldi bana. bi şaşe ilac vardi. veriyrlar onu iciyrsun hemen temizliyrdu
Kızlar bebeğin nerde oldgunu basi kolu surda hickiriyor diyrsnz ya nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamlndrmyrm.
dr usg de dedigi icin biliyrm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…