- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Sanmiyorum canim olsa bana oluedu kardesim falan cok korkutuyo bazen aniden sakasinaKizlar, dun gece uykudan uyandigimda oda cok karanlikti esimi gormedim. O da meger uyanikmis karsimdaki koltukta oturuyormus. Tam ben uyaninca onun da ayaga kalkip yataga dogrusu gelesi tutunca, ben korkudan ciglik cigliga.....
Neredeyse dusup bayilacaktim. Sizce bebeklere bisey olur mu?
ya ne güzel yazmışsın canım oldu da bitti maşallah bizimde böyle olur inşallahBenim de ilk hamileliğimde nişan gelmişti böyle kanla karışık katı bi akıntı şefaflı bişey çok değişik hemen anlarsın yani ben peçeteye silince bu ne yaaa olmuştum.. Zaten Bi kaç saat sonra sancılarım başladı sancı 5 dk da bir gelmeye başlayınca da hastaneye gittim 3 saat sonra doğum gerçekleşti..
amin cnm.Allah yardim etsin canim oglunum yil sonu gosterisi hangi gun doktr ne dedi
Bebeklerin hareketleri normalse sancı fln yoksa Allahın izniyle birşey olmaz ins cnmKizlar, dun gece uykudan uyandigimda oda cok karanlikti esimi gormedim. O da meger uyanikmis karsimdaki koltukta oturuyormus. Tam ben uyaninca onun da ayaga kalkip yataga dogrusu gelesi tutunca, ben korkudan ciglik cigliga.....
Neredeyse dusup bayilacaktim. Sizce bebeklere bisey olur mu?
Patavatsız insan ne olacakAllahim fesat insanlardan uzak tut Yarabbiiim amiiin.
snapchatte bu bu sabah sizinlede paylastigim foto'm var. yakin bi arkadasim 'omg, bu mu 15 kilo, 30 kilo almissin gibi duruyosun' dedi yaa. saka gibi valla oyle dedi. kan beynime sicradi ama sustum, ahaha sagol cnm dedim.
kendisi dorduncu ayinda hamileliginin. yani o yapmicakta kim yapicak bana empati. vallahi beynime sicradi kan.
Allahım ne lüzumsuz insanlar var ya! Engelle gitsin, bu tarz insanların hayatında varlığı daha büyük zarar!Allahim fesat insanlardan uzak tut Yarabbiiim amiiin.
snapchatte bu bu sabah sizinlede paylastigim foto'm var. yakin bi arkadasim 'omg, bu mu 15 kilo, 30 kilo almissin gibi duruyosun' dedi yaa. saka gibi valla oyle dedi. kan beynime sicradi ama sustum, ahaha sagol cnm dedim.
kendisi dorduncu ayinda hamileliginin. yani o yapmicakta kim yapicak bana empati. vallahi beynime sicradi kan.
Çok hoş görünce seniAllahim fesat insanlardan uzak tut Yarabbiiim amiiin.
Benimki de çok hıçkırıyor bu aralar kalp gibi atıyor tık tık tık çok komikler yaKızlar bnm sağdaki sıpa sürekli hıçkırıyor ya korkmaya başladım sık olmaya başladı perşembe randevum sorucam doktora bakalım birde bn korkunca stres yapınca yada Kasilinca direk başlıyor tık tık atmaya 2 3 dk sürüyor bitiyor
Birinde sadece 1 kez olup diğerinde sürekli olunca birde biraz küçük demişti doktor hıçkırana o yüzden endiselenmiyim diye deli sorular geliyor aklıma :)Benimki de çok hıçkırıyor bu aralar kalp gibi atıyor tık tık tık çok komikler yabişey olduğunu sanmıyorum egzersiz bunlar da onun için
inslalh canim hayırlısıamin cnm.
bu cumartesi. daha dr bisi demedi. bakalim o gun 32 haftamda bitiyor kismetse. belki birakir artik beni.
O da büyücek inşallah annesi belki o daha fazla su yutuyordurBirinde sadece 1 kez olup diğerinde sürekli olunca birde biraz küçük demişti doktor hıçkırana o yüzden endiselenmiyim diye deli sorular geliyor aklıma :)
Gördüm gördüm de almayacağım. Önce eksiklerimi bi tamamlasam rahat edicem.
Ya bi ..tirsin gitsin (ban geliyo). 105kg aldim yaz altına gönlü olsun. Benim de sehir dışındaki akrabam hic yazmiyor, ben yazinca kac kilo aldin foto gonder diyor. La ben kendime cekip saklamiyorum bu halimi. Hayir 40 kilo alsam ne olacak?Allahim fesat insanlardan uzak tut Yarabbiiim amiiin.
4.ayda konusmak kolay tabi, tostla yaşadım kac ay, kilo mu aliyorsun peynir ekmekle. Midem bulanmasin da yine ben raziyim kiloya.Çok hoş görünce senine diyeceğini bilememiş bence.. Çatlasın kendi de hamile Bi de
Sen dedin diye takip ediyordum da ben o kadini hic sevemedim yakizlar bu sayfada cok guzel dogum hikayeleri var okumanizi tavsiye ederim.
O kipir kipirlar hıçkırık mi? Emin miyiz? Ben de sıkışıp tepiniyo saniyorum. Cocugun neresi neresi cozemiyorum ki. Cahil anne.Birinde sadece 1 kez olup diğerinde sürekli olunca birde biraz küçük demişti doktor hıçkırana o yüzden endiselenmiyim diye deli sorular geliyor aklıma :)
+1 Geçen hikayesinde bir kadına yazdığı cevapları paylaşmış şok oldum. Hesap sahibi bir kadına "Facebook'taki sayfamı takip et" diyor, kadın da Facebook hesabım yok deyince cevap, "Aç, o zaman". Bir de bunu kendi çok haklıymış gibi paylaşmış! Hikayeyi görür görmez takibi bıraktım vallahi.Sen dedin diye takip ediyordum da ben o kadini hic sevemedim yaTürkçe' si çok bozuk, bir oneri bie tavsiye ise yarar bir sey soylemek yerine kim nasıl dogurmus onu aktariyor.
senin gozler 20 numara hipermetrop sanirim diyeAllahim fesat insanlardan uzak tut Yarabbiiim amiiin.
cnm benim idrar temizdi. kulturde ureme oluyordu. o yuzden bilemedim ama basit birsey gibi geldi bana. bi şaşe ilac vardi. veriyrlar onu iciyrsun hemen temizliyrduAllahım ne lüzumsuz insanlar var ya! Engelle gitsin, bu tarz insanların hayatında varlığı daha büyük zarar!
R Rzg14 Canım sana bişey soracağım. Enfeksiyonla çok uzun süre mücadele ettin en iyi sen bilirsin. İdrar tahlilinde lökosit 46 çıkmış (ref.0-10) arası, yarın doktora sonuç göstermeye gideceğim ama yine de endişe ettim, sence çok yüksek mi?
Kızlar bnm sağdaki sıpa sürekli hıçkırıyor ya korkmaya başladım sık olmaya başladı perşembe randevum sorucam doktora bakalım birde bn korkunca stres yapınca yada Kasilinca direk başlıyor tık tık atmaya 2 3 dk sürüyor bitiyor
dr usg de dedigi icin biliyrm ben.Kızlar bebeğin nerde oldgunu basi kolu surda hickiriyor diyrsnz ya nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamlndrmyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?