Ben mesaj bile attım o hikayeye+1 Geçen hikayesinde bir kadına yazdığı cevapları paylaşmış şok oldum. Hesap sahibi bir kadına "Facebook'taki sayfamı takip et" diyor, kadın da Facebook hesabım yok deyince cevap, "Aç, o zaman". Bir de bunu kendi çok haklıymış gibi paylaşmış! Hikayeyi görür görmez takibi bıraktım vallahi.
+1Kızlar bebeğin nerde oldgunu basi kolu surda hickiriyor diyrsnz ya nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamlndrmyrm.
hareketlerind3 problem yoksa bisey olmamamistir insallah canim
Bişey olmaz inşallah ya endişe etme korku da doğal bişey bizim için bebişleri etkileyecek bir durum yok
amin cnm.
birsey oldugunu sanmam cnm.
cnm ilk hastaneye geldigimde dr basi asagida demisti. sol kasigimdaydi. poposu sag ustte ayaklar ve kollarda sol ustteydi. ama artik hanim yer degistiriyor. kafasi tam ozel bolge kemigimde. sirtini surekli bir saga bir sola cevirdigi icin ayaklarda bir sag ustte bir sol ustte oluyor. yanlara dogru iyice sokuyor.
Sanmiyorum canim olsa bana oluedu kardesim falan cok korkutuyo bazen aniden sakasina
Bebeklerin hareketleri normalse sancı fln yoksa Allahın izniyle birşey olmaz ins cnm
cokkkkk normal.İlk nst sonuçlarım doktor normal dediEki Görüntüle 2279956 Eki Görüntüle 2279956
Kızlar bebeğin nerde oldgunu basi kolu surda hickiriyor diyrsnz ya nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamlndrmyrm.
Patavatsız insan ne olacak
Allahım ne lüzumsuz insanlar var ya! Engelle gitsin, bu tarz insanların hayatında varlığı daha büyük zarar!
Çok hoş görünce senine diyeceğini bilememiş bence.. Çatlasın kendi de hamile Bi de
Ya bi ..tirsin gitsin (ban geliyo). 105kg aldim yaz altına gönlü olsun. Benim de sehir dışındaki akrabam hic yazmiyor, ben yazinca kac kilo aldin foto gonder diyor. La ben kendime cekip saklamiyorum bu halimi. Hayir 40 kilo alsam ne olacak?
senin gozler 20 numara hipermetrop sanirim diyeyazsaydin
Hemen anlıyorsun ne güzel ben hiç anlamıyorumcokkkkk normal.
Tamam canım, idrar kültürünün sonucunu göremedim. Yarın doktor söyleyecek sanırım. Çok teşekkürler cevabın içincnm benim idrar temizdi. kulturde ureme oluyordu. o yuzden bilemedim ama basit birsey gibi geldi bana. bi şaşe ilac vardi. veriyrlar onu iciyrsun hemen temizliyrdu
yahu kizlar karnim kocaman, ben farkinda degilmiyim sanki? nereye gitti o 15 kilo tabikide hem vucuduma dagildi hemde kocaman bi kismi karnimda birikti. ustelik kilo konusunda yalan soyleyecek EN SON insan benim, daha fazla alip soylemedigimi mi imaa etti anlamadim ki? herseyim apacik ortada goz var nizam var da!
o arkadasim ustelik senelerdir kilosuyla savasir, kilosu ortalamadan birazdan bi tik fazla ama banane, yakisiyo ona, herkes mutlu olsun kilosuyla dimi ama.
hizini alamadi, bayagi israrla devam etti, ne yediklerimi sorgulamadan tut, yedigim meyvelerin icindeki sekere kadar, iki kisilik yiyip yemedigime emin olup olmadigima kadar. tatli tatli imaalarda bulunuyorum ama i ih inatla devam. hayirdir diyetisyenlige mi ozeniyosun sen dedim, ancak dank etti herhalde. neyse hormonlarina vereyim.
hatta dur su fotoyu bide instaya atayim
aaaa gercekten mi cok sasirdim hic beklemiyordum yakistiramadim ... ben sadece hikayeleri okuyordum .. hikayelerine hic bakmiyordum+1 Geçen hikayesinde bir kadına yazdığı cevapları paylaşmış şok oldum. Hesap sahibi bir kadına "Facebook'taki sayfamı takip et" diyor, kadın da Facebook hesabım yok deyince cevap, "Aç, o zaman". Bir de bunu kendi çok haklıymış gibi paylaşmış! Hikayeyi görür görmez takibi bıraktım vallahi.
bu beni üzdü.. hikayelerini severek okuyordum.. cok itici konuşmuş..
Oha bu kadarini yazabiliyolar mi yaAllahim fesat insanlardan uzak tut Yarabbiiim amiiin.
snapchatte bu bu sabah sizinlede paylastigim foto'm var. yakin bi arkadasim 'omg, bu mu 15 kilo, 30 kilo almissin gibi duruyosun' dedi yaa. saka gibi valla oyle dedi. kan beynime sicradi ama sustum, ahaha sagol cnm dedim.
kendisi dorduncu ayinda hamileliginin. yani o yapmicakta kim yapicak bana empati. vallahi beynime sicradi kan.
ben sana benim anormallerden ekleyim. aradaki farktan anlarsin neden anladigimi vaHemen anlıyorsun ne güzel ben hiç anlamıyorum
Gayet düz bir nstİlk nst sonuçlarım doktor normal dediEki Görüntüle 2279956 Eki Görüntüle 2279956
Oglana kim bakiyo canimben sana benim anormallerden ekleyim. aradaki farktan anlarsin neden anladigimi va
canim.. yoksa bildigim degildi bu zibidik kizin eseri. herhangi biri benimkilerden..hepsini cekmemistim.
30dk da 5tane buyuk sanci cikmjs. 3 tanesi 100.. aradaki minnoslari saymiyrm bile.
Eki Görüntüle 2279983
yarim gun okulda. sonra yanima getiriyr annemler.. annemle yanimda duruyr..aksam esim gelince annem gidiyr. oglumda uyuyor koynumda. babasi kucaklayip eve goturuyorOglana kim bakiyo canim
Yaaa kiyamam sizeeeyarim gun okulda. sonra yanima getiriyr annemler.. annemle yanimda duruyr..aksam esim gelince annem gidiyr. oglumda uyuyor koynumda. babasi kucaklayip eve goturuyor
Neyse ki yalnız değilsin tatlımKızlar bebeğin nerde oldgunu basi kolu surda hickiriyor diyrsnz ya nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamlndrmyrm.
Ya sen hamilelk gurususn benim için nasıl bilmysnNeyse ki yalnız değilsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?