2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben mesaj bile attım o hikayeye

Kızlar bebeğin nerde oldgunu basi kolu surda hickiriyor diyrsnz ya nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamlndrmyrm.
+1

hareketlerind3 problem yoksa bisey olmamamistir insallah canim
Bişey olmaz inşallah ya endişe etme korku da doğal bişey bizim için bebişleri etkileyecek bir durum yok
elaide süpersin canım valla sadece göbekten almışsın gibi duruyor.
L labfaresi eğer hareketlerin de sorun yoksa herşey yolundadır canım. Ara ara kontrol et bakalım hareketlerini
Sanmiyorum canim olsa bana oluedu kardesim falan cok korkutuyo bazen aniden sakasina
Bebeklerin hareketleri normalse sancı fln yoksa Allahın izniyle birşey olmaz ins cnm

sagolun kizlar. Icim rahat etmedi gittim. Hareketliler, kalp atislarina baktilar. Biraz dusuk gibi ama kahvalti yapmamıştım ondan sanırım.

Kızlar bebeğin nerde oldgunu basi kolu surda hickiriyor diyrsnz ya nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamlndrmyrm.

Valla canım başı poposu nerde bende hiç anlamıyorum ,arada biyerlerini dayıyor göbüşüm baya yamuluyor ama başımı poposu mu ayırt edemiyorumHıçkırığı ayırt edebiliyorum ama aynı yerden göbeğim 2 3 dk pıtpıt atıyor

Patavatsız insan ne olacak
Allahım ne lüzumsuz insanlar var ya! Engelle gitsin, bu tarz insanların hayatında varlığı daha büyük zarar!
Çok hoş görünce seni ne diyeceğini bilememiş bence.. Çatlasın kendi de hamile Bi de
senin gozler 20 numara hipermetrop sanirim diye yazsaydin

yahu kizlar karnim kocaman, ben farkinda degilmiyim sanki? nereye gitti o 15 kilo tabikide hem vucuduma dagildi hemde kocaman bi kismi karnimda birikti. ustelik kilo konusunda yalan soyleyecek EN SON insan benim, daha fazla alip soylemedigimi mi imaa etti anlamadim ki? herseyim apacik ortada goz var nizam var da!
o arkadasim ustelik senelerdir kilosuyla savasir, kilosu ortalamadan birazdan bi tik fazla ama banane, yakisiyo ona, herkes mutlu olsun kilosuyla dimi ama.
hizini alamadi, bayagi israrla devam etti, ne yediklerimi sorgulamadan tut, yedigim meyvelerin icindeki sekere kadar, iki kisilik yiyip yemedigime emin olup olmadigima kadar. tatli tatli imaalarda bulunuyorum ama i ih inatla devam. hayirdir diyetisyenlige mi ozeniyosun sen dedim, ancak dank etti herhalde. neyse hormonlarina vereyim.

hatta dur su fotoyu bide instaya atayim

ne densizmiş ya.. Hamileliği ilerleyincr görecek, öyle klacağını sanıyor heralde

aaaa gercekten mi cok sasirdim hic beklemiyordum yakistiramadim ... ben sadece hikayeleri okuyordum .. hikayelerine hic bakmiyordum

Oha bu kadarini yazabiliyolar mi ya

Hemen anlıyorsun ne güzel ben hiç anlamıyorum
ben sana benim anormallerden ekleyim. aradaki farktan anlarsin neden anladigimi va
canim .. yoksa bildigim degildi bu zibidik kizin eseri. herhangi biri benimkilerden..hepsini cekmemistim.
30dk da 5tane buyuk sanci cikmjs. 3 tanesi 100 .. aradaki minnoslari saymiyrm bile.

Oglana kim bakiyo canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…