2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya sen hamilelk gurususn benim için nasıl bilmysn geçen konak şampuanı dedin o nere dedim int. Baktım mesela hala 21 yaşında oldgna inanamyrm
tecrübe desem o da yok ne desem bilemedim. Çok okuyorum belki ondandır. Bazen bir yeriyle ittiriyor bir tarafımı ama popomu el mi kol mu belli değil. Hele hıçkırık falan hiç yaşamadım

Tam da. Demek istediğim buydu

Haklısın valla günlerdir onlarla uğraşıyorsun dmi Allah kolaylık versin canım

Kızlar bebeğin nerde oldgunu basi kolu surda hickiriyor diyrsnz ya nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamlndrmyrm.
haha, doktorun dedigini iyi dinleyerek, ultrason esnasinda iyi takip ederek. mesela elleri minik, onlari hep asagida hissediyorum ic kisimda, hissedince ‘heh aferin oglum donmemissin’ diyorum. bazen gobek deligimin arkasindan sertce bisii cikiyo, ama baska bi yerde sertlesme olmuyo. yuzu arkaya donuk dizlerini toplamis disari bastiriyo kendini diyorum.
bazende poposu bi yerde cikik (hep gobek deligimin sol tarafinda oluyo), bacaklarini uzatmis sagdan cikinti hissediyorum, oda ayaklar tabiki. yuzu o zamanlarda saga dogru bakiyo diyorum. bazen yuzunu sola ceviriyo cok buyuk sertce popoyu sagimda nerdeyse belimde hissediyorum.

mantik uretiyorum yani aslinda

tecrübe desem o da yok ne desem bilemedim. Çok okuyorum belki ondandır. Bazen bir yeriyle ittiriyor bir tarafımı ama popomu el mi kol mu belli değil. Hele hıçkırık falan hiç yaşamadım
Maşallah canım benim ama bazen dusunyrm o kadar küçüksün ki kiyamyrm da sana. Sağlıcakla inşallah ❤

Vallahi masallah sana canım ben doktor kafası surda deyince bir orasını biliyrm ki o da döner belki 1 2 haftaya deynce yine emin olamiyorum senin bu dediklerini anlamam için mantıkta doktora yapsam bile bilemem inan

benim bi de iki tane. Hangisi ne yapıyor kimin neresi nereyi ittiriyor içeride kavga var hiç bişey belli değil
Yaa bak şimdii yine canım aşırı aşırısı ikiz bebek kokusu çektiiii valla grupta 2 kişinin bebeklerini aynı şehirde olsam gider görürdüm özellikle.
O değilde baskasnn bebeğini almasam dogumdn sonra ikisi de benim diyee

Tam da. Demek istediğim buydu
sen misin sevinen iyiye gidiyr diye sevinen. al sana dedi ve 7dkka da ritmik aancilari gomdu. 100-70-60.. allah ne verdiyse cakti eleman yine .. bi dur bi dur dimi. ne bu acelen. deli etti beni aksam vakti. ecel teri doktum resmen he.
Doktor da normal dedi zaten başkada bişey demedi ama sürekli bebeğin hareketleri nasıl diye sordu bişey mi gördü acaba nst ye göndermeden öncede sordu sonrada sordu
cnm artik gunluk hareket takip etmek gerekiyr. o yuzdendir..bir de cok hareketli ise daha kanala girmemis demektir. o yuzden de sormus olabilir.
iyi akşamlar kızlar

Acep bu ağız mendilleri ve kumaş oyuncakları nasıl yıkadınız nerde yıkadınız ayrıca molfix bez alan var mı iyi midir ya da slpeey di galiba ıslak mendil de neyi önerirsiniz
cnm ben mutfak tenceresinde agiz medillerini kaynatirim. kumas oyuncak sifir ambalajli aldigim icin basta yikamadim. sonradan elde yikamistim.
sleepy bilmiyorum. ben prima ve can bebeden memnun kalmistim.
islak mendili hastane icin aldim. uni baby saf sulu yenidogan olanini. evde pamugu islatip temizliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…