Anladım canım. benim çok hareketli demekki kanala falan girmiyor dahacnm artik gunluk hareket takip etmek gerekiyr. o yuzdendir..bir de cok hareketli ise daha kanala girmemis demektir. o yuzden de sormus olabilir
İnşallahMaşallah canım benim ama bazen dusunyrm o kadar küçüksün ki kiyamyrm da sana. Sağlıcakla inşallah ❤
Çok güçlüsün maşallah ya o sancilara bile dayanabiliyorsun Allah dağına göre kar verirmiş derler ne kadar doğrusen misin sevinen iyiye gidiyr diye sevinen. al sana dedi ve 7dkka da ritmik aancilari gomdu. 100-70-60.. allah ne verdiyse cakti eleman yine.. bi dur bi dur dimi. ne bu acelen. deli etti beni aksam vakti. ecel teri doktum resmen he.
cnm artik gunluk hareket takip etmek gerekiyr. o yuzdendir..bir de cok hareketli ise daha kanala girmemis demektir. o yuzden de sormus olabilir.
cnm ben mutfak tenceresinde agiz medillerini kaynatirim. kumas oyuncak sifir ambalajli aldigim icin basta yikamadim. sonradan elde yikamistim.
sleepy bilmiyorum. ben prima ve can bebeden memnun kalmistim.
islak mendili hastane icin aldim. uni baby saf sulu yenidogan olanini. evde pamugu islatip temizliyorum
Agiz mendillerini muslinlerle makinede yikadim.iyi akşamlar kızlar
Acep bu ağız mendilleri ve kumaş oyuncakları nasıl yıkadınız nerde yıkadınız ayrıca molfix bez alan var mı iyi midir ya da slpeey di galiba ıslak mendil de neyi önerirsiniz
Almadim valla. Lazim olursa hastaneden vermezler mi?Kızlar mama olarak ne alacaksınız? Oğlumda sütüm üçüncü gün gelmişti.
amin cnm..Çok güçlüsün maşallah ya o sancilara bile dayanabiliyorsun Allah dağına göre kar verirmiş derler ne kadar doğru
Rabbim bu yaşadıklarının mükafatını vericek inşallah sağlıkla kavuşacaksın bebeğine
hastanede dr veriyr cnm. almana gerek yok.Agiz mendillerini muslinlerle makinede yikadim.
Oyuncaklara henuz bisi yapmadim da onlari da makinada yikarim gibi.
Bez minois (migros) ve molfix aldim. İslak mendil unibaby sensitive aldim, gorumcem de sleepy ve a101 mendillerinden verdi denemem için. E-bebek' tan pamuk da aldim, suyla silerim vs diye.
Boka karşı onlemimi aldim yanigogus pedi, süt poşeti ve pompalarim da hazır, süte karşı onlemimi de aldim. İnek fikrine hala alisamasam da.
Almadim valla. Lazim olursa hastaneden vermezler mi?
Bugün gecelik pijama baktim lcw sitesinde, indirimde senin bedenlerin var bir bak istersen.hastanede dr veriyr cnm. almana gerek yok.
kafam dagilsin diye foto cekeyim ekleyim. ilke ana uyzu olsun ben guleyim dedim ama halim yok. s bedeb tisortjm de
Yaa yine mi başladı ayysen misin sevinen iyiye gidiyr diye sevinen. al sana dedi ve 7dkka da ritmik aancilari gomdu. 100-70-60.. allah ne verdiyse cakti eleman yine.. bi dur bi dur dimi. ne bu acelen. deli etti beni aksam vakti. ecel teri doktum resmen he.
cnm artik gunluk hareket takip etmek gerekiyr. o yuzdendir..bir de cok hareketli ise daha kanala girmemis demektir. o yuzden de sormus olabilir.
cnm ben mutfak tenceresinde agiz medillerini kaynatirim. kumas oyuncak sifir ambalajli aldigim icin basta yikamadim. sonradan elde yikamistim.
sleepy bilmiyorum. ben prima ve can bebeden memnun kalmistim.
islak mendili hastane icin aldim. uni baby saf sulu yenidogan olanini. evde pamugu islatip temizliyorum
Hareketli şükür hatta fazla hareketli galiba ben uyudukca uyuyor sadece
Agiz mendillerini muslinlerle makinede yikadim.
Oyuncaklara henuz bisi yapmadim da onlari da makinada yikarim gibi.
Bez minois (migros) ve molfix aldim. İslak mendil unibaby sensitive aldim, gorumcem de sleepy ve a101 mendillerinden verdi denemem için. E-bebek' tan pamuk da aldim, suyla silerim vs diye.
Boka karşı onlemimi aldim yanigogus pedi, süt poşeti ve pompalarim da hazır, süte karşı onlemimi de aldim. İnek fikrine hala alisamasam da.
Almadim valla. Lazim olursa hastaneden vermezler mi?
sadece kimin hangi bölgede olduğu belli gerisi hak getireSeninkiler her yere vuruyor şimdi
Yaa bak şimdii yine canım aşırı aşırısı ikiz bebek kokusu çektiiii valla grupta 2 kişinin bebeklerini aynı şehirde olsam gider görürdüm özellikle.
O değilde baskasnn bebeğini almasam dogumdn sonra ikisi de benim diyee
Bugün gecelik pijama baktim lcw sitesinde, indirimde senin bedenlerin var bir bak istersen.
S beden hamile mi olur yaaaaa!
Xl gecelikle yasadigim hayal kirikligindan sonra L söylemeye karar verdim, neyime guveniyosam
Nasipse bana bir tane yetecek gibi suanki durumda bir daha hamile kalma düşüncesi bile fenalık gecirtyr banasadece kimin hangi bölgede olduğu belli gerisi hak getire
yaaa rabbim sana da ikiz nasip etsin bir sonrakine inşallaahh
Oglumda hemsire bana 4 yıl.once evolvia önermişti ilk zamanlar kullanmıştım bi hafta on gün kadar bi sorun yaşamadık.. şimdi yine ondan alıp kullanmayı düşünüyorum ilk bi hafta sarılığa karşı.. benimde sütüm geç gelmişti çünkü.. çantada hazır dursunKızlar mama olarak ne alacaksınız? Oğlumda sütüm üçüncü gün gelmişti.
ya ne guzel guldum sayende bakBugün gecelik pijama baktim lcw sitesinde, indirimde senin bedenlerin var bir bak istersen.
S beden hamile mi olur yaaaaa!
Xl gecelikle yasadigim hayal kirikligindan sonra L söylemeye karar verdim, neyime guveniyosam
amin cnm amjn de. durmuyr zibidik kiz.Yaa yine mi başladı ayydüzelir inşallah canım yaa bebiş büyüsün biraz daha güçlensin inşallah hayırlısıyla tabi sağlıkla
amin cnm. kim daha inat oynuyoruz. simdilik ben kazaniyorum
ben molfix kullanfim kizimda iyiydi canimiyi akşamlar kızlar
Acep bu ağız mendilleri ve kumaş oyuncakları nasıl yıkadınız nerde yıkadınız ayrıca molfix bez alan var mı iyi midir ya da slpeey di galiba ıslak mendil de neyi önerirsiniz
Nasipse bana bir tane yetecek gibi suanki durumda bir daha hamile kalma düşüncesi bile fenalık gecirtyr banaikiz aşırı aşırısı isteme sebebim de belki ondan oldu 1 kere de 2 bebiş masallah çok şanslısınız
Canım kapı süsünü n11 sen nerden sipariş vermiştin bende sipariş vericem..Ne kaynatmışsınız gene yokluğumda anca okuyup bitirdim...okumayim desem aklım kalıyor acaba ne konuştular diyeçarşı işi rahattı akşam 8 doğru geldim eve..yavaş yavaş dinlenerek keyifle dolaştık gelin gorumce..mevlut için süsleri hallettim eksik olarak onlar vardı zaten ordan yapacağım..Lohusa.pijama.gecelik baktım ama.yok arkadaş ciddi rakamlar istiyorlar sadece bir geceliğe 200 diyor..netten baktigim laci takimin benzeri ama ikilisi ne 200 diyor sadece..nette 4 lu set 220 liraydi zazate.onnu siparis edicem artik kesinlesti..anlayacaginiz aa evet bu diyecegim bi lohusa lik cikmadi karsima..ayaklar fena sisti tabi o kadar saat boyunca...oturduğum yerde.insanlar.aciyarak bakıyordu resmen bana ayaklar yüzünden.. buarada bu ay ki kilom +3.5 ile toplamda.12.5 kilo almış bulunuyorum ki bence on kilosu kesin odem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?