2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok güçlüsün maşallah ya o sancilara bile dayanabiliyorsun Allah dağına göre kar verirmiş derler ne kadar doğru
Rabbim bu yaşadıklarının mükafatını vericek inşallah sağlıkla kavuşacaksın bebeğine

iyi akşamlar kızlar

Acep bu ağız mendilleri ve kumaş oyuncakları nasıl yıkadınız nerde yıkadınız ayrıca molfix bez alan var mı iyi midir ya da slpeey di galiba ıslak mendil de neyi önerirsiniz
Agiz mendillerini muslinlerle makinede yikadim.
Oyuncaklara henuz bisi yapmadim da onlari da makinada yikarim gibi.
Bez minois (migros) ve molfix aldim. İslak mendil unibaby sensitive aldim, gorumcem de sleepy ve a101 mendillerinden verdi denemem için. E-bebek' tan pamuk da aldim, suyla silerim vs diye.
Boka karşı onlemimi aldim yani gogus pedi, süt poşeti ve pompalarim da hazır, süte karşı onlemimi de aldim. İnek fikrine hala alisamasam da.
Kızlar mama olarak ne alacaksınız? Oğlumda sütüm üçüncü gün gelmişti.
Almadim valla. Lazim olursa hastaneden vermezler mi?

hastanede dr veriyr cnm. almana gerek yok.

kafam dagilsin diye foto cekeyim ekleyim. ilke ana uyzu olsun ben guleyim dedim ama halim yok. s bedeb tisortjm de

hastanede dr veriyr cnm. almana gerek yok.

kafam dagilsin diye foto cekeyim ekleyim. ilke ana uyzu olsun ben guleyim dedim ama halim yok. s bedeb tisortjm de
Bugün gecelik pijama baktim lcw sitesinde, indirimde senin bedenlerin var bir bak istersen.

S beden hamile mi olur yaaaaa!

Xl gecelikle yasadigim hayal kirikligindan sonra L söylemeye karar verdim, neyime guveniyosam

Yaa yine mi başladı ayy düzelir inşallah canım yaa bebiş büyüsün biraz daha güçlensin inşallah hayırlısıyla tabi sağlıkla

Niyeyse makina da yıkama fikri sıcak gelmiyo ya ağızla temas edeceği herhalde tencerede kaynatacağım galiba

uni baby mi saf su mantığına yakın olandı toplu mu alsam yoksa alerji olayına karşı tek paket falan mı mantıklı olur sleepy iyi diyorlar

bence emzirmek bu işin en güzel yanı ya acısızdan olması temennisiyle

Seninkiler her yere vuruyor şimdi
sadece kimin hangi bölgede olduğu belli gerisi hak getire

yaaa rabbim sana da ikiz nasip etsin bir sonrakine inşallaahh

Bugün gecelik pijama baktim lcw sitesinde, indirimde senin bedenlerin var bir bak istersen.

Xl gecelikle yasadigim hayal kirikligindan sonra L söylemeye karar verdim, neyime guveniyosam
S beden hamile pijama takimi aldim ama bence kalibi biraz buyuktu... yoksa bu bedene nasil s oldu bende şaşkınım

sadece kimin hangi bölgede olduğu belli gerisi hak getire

yaaa rabbim sana da ikiz nasip etsin bir sonrakine inşallaahh
Nasipse bana bir tane yetecek gibi suanki durumda bir daha hamile kalma düşüncesi bile fenalık gecirtyr bana ikiz aşırı aşırısı isteme sebebim de belki ondan oldu 1 kere de 2 bebiş masallah çok şanslısınız

Kızlar mama olarak ne alacaksınız? Oğlumda sütüm üçüncü gün gelmişti.
Oglumda hemsire bana 4 yıl.once evolvia önermişti ilk zamanlar kullanmıştım bi hafta on gün kadar bi sorun yaşamadık.. şimdi yine ondan alıp kullanmayı düşünüyorum ilk bi hafta sarılığa karşı.. benimde sütüm geç gelmişti çünkü.. çantada hazır dursun

ya ne guzel guldum sayende bak .
sanci arasi yaramazlik benimki de he.
Yaa yine mi başladı ayy düzelir inşallah canım yaa bebiş büyüsün biraz daha güçlensin inşallah hayırlısıyla tabi sağlıkla
amin cnm amjn de. durmuyr zibidik kiz.
R Rzg14 lütfen beklesin biraz daha Allah yardımcın olsun bol sabır diliyorum önerin içinde ayrıca teşekkür ederim
amin cnm. kim daha inat oynuyoruz. simdilik ben kazaniyorum ...

Ne kaynatmışsınız gene yokluğumda anca okuyup bitirdim...okumayim desem aklım kalıyor acaba ne konuştular diyeçarşı işi rahattı akşam 8 doğru geldim eve..yavaş yavaş dinlenerek keyifle dolaştık gelin gorumce..mevlut için süsleri hallettim eksik olarak onlar vardı zaten ordan yapacağım..Lohusa.pijama.gecelik baktım ama.yok arkadaş ciddi rakamlar istiyorlar sadece bir geceliğe 200 diyor..netten baktigim laci takimin benzeri ama ikilisi ne 200 diyor sadece..nette 4 lu set 220 liraydi zazate.onnu siparis edicem artik kesinlesti..anlayacaginiz aa evet bu diyecegim bi lohusa lik cikmadi karsima..ayaklar fena sisti tabi o kadar saat boyunca...oturduğum yerde.insanlar.aciyarak bakıyordu resmen bana ayaklar yüzünden.. buarada bu ay ki kilom +3.5 ile toplamda.12.5 kilo almış bulunuyorum ki bence on kilosu kesin odem

Allah gönlüne göre versin o zaman ben bir daha istemem diyemiyorum şu an bakalım doğumdan sonra göreceğiz

Canım kapı süsünü n11 sen nerden sipariş vermiştin bende sipariş vericem..

Bu arada bende çıktım çarşıya bugün benim sabahlıklı vardı bitane saten foto çekimi için onu giyicem..
Bide gecelik aldım 60 TL ye 35 TL ye de pijama aldım tamam yeter evdende koyarım yine bi parça hallettim onları şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…