2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ohhh desene aynı yerlerde dolaştık diye..kesin yan yana geçmişizdir

Eki Görüntüle 2280083 birde unutmadan bakin ne gördüm bugün.. dedim bunu hemen kızlara göstermeliyim özellikle hangi arkadaştı su komşu su abuk sabuk konuşan ona bi tane hediye alaşım geldi o an
Ahahah görünce şaşıracak baya
@alesleondu da alıntılayamadım görür heralde

İçim eriyo kıyafetlerine baktıkça çok heycanlanıyorum sabırsızlanıyorummmm artık bi an önce kucağıma alıp kokusunu içime çekmek istiyorum aşırı duygusal bi gündeyim sevgim heycanım içime sığmıyor sağlıkla gel canım oğlum ilk göz ağrımmm

Eklentiler

• IMG_20190618_231729.webp
    62 KB · Görüntüleme: 70
Bende bunun lacivertini istiyorum, ne kadardı fiyatlar eminönünde canım?
Bu citcitli badi şeklinde bu sefer böyle olsun daha derli toplu durur dedim 65 dedi ama 50 ye aldım cnm..Birde bunların alt üst takım olarak olanları var onlarsa 60.70 mağazaya gore değişiyor.. oğlumda alt üst almıştım ama cocuk bunalıyor onların içinde daha küçük olduklarından

Eklentiler

• Screenshot_20190608-120940_Chrome.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20190608-120948_Chrome.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 28
İyi geceler kızlar.. Hastaneden bildiriyorum. Eşim ameliyatı oldu çok şükür sağ salim çıktı ameliyattan. Bu gece burdayız. Geberdim yorgunluktan. Birde ne nazlı çıktı benim koca valla zor zor. Sinirlerim tepemde sabahtan beri bellide edemiyorum morali bozulmasın diye. Ama sabırla bekliyorum çirkefleşeceğim günü. Kp le bekledik ameliyattan çıkmasını 3 saat beynimi didikledi. Hayır arkadaş kocam ameliyatta stresim var bırakta yaşayayım. Çocuklarını övmeye bayılır saatlercr bunları dinledim. Afedersiniz beynim .... !!! Birde Allah aşkına bana söyleyin kurban olayım bir kp ne diye gelinine oğlu için eski sevgililerini anlattı mı sana diye sorar? Evet benim kp sordu! Evet dedim bende anlattım o da birbirimizden gizlimiz yok. Ve bana daha önce görüştüğü kızı anlatıp durdu. Zor tuttum kendimi yemin ederim. Kız hala unutamamışmış tövbestağfurullah! Yahu dedim oğlun bulunmaz hint kumaşı değil kız da unutmuş ki evlenmiş çocuk sahibi olmuş. Te allaaamm. Çıldırdım en sonunda ama daha çok şey söylemek istedim daha çok daha çok. Ben mi fesatım Allah rızası için söyleyin. Bir kp neden gelinine böyle şeyler anlatır normal mi yani?
İçimi dökmesem bu geceyi sabah edemezdim!

Kaynana aratmıyor demek ki bazı kpler. Sen kestirip atsaydn evet ve bu konuları acmyrz artık deyip ağzına tikasydn yaa canım ama hamile psikolojsi cok başka üzülme.
Aklına getirip canını sıkma

soruna cevap veriyorum patavatsız olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…