İyi geceler kızlar.. Hastaneden bildiriyorum. Eşim ameliyatı oldu çok şükür sağ salim çıktı ameliyattan. Bu gece burdayız. Geberdim yorgunluktan. Birde ne nazlı çıktı benim koca valla zor zor. Sinirlerim tepemde sabahtan beri bellide edemiyorum morali bozulmasın diye. Ama sabırla bekliyorum çirkefleşeceğim günü. Kp le bekledik ameliyattan çıkmasını 3 saat beynimi didikledi. Hayır arkadaş kocam ameliyatta stresim var bırakta yaşayayım. Çocuklarını övmeye bayılır saatlercr bunları dinledim. Afedersiniz beynim .... !!! Birde Allah aşkına bana söyleyin kurban olayım bir kp ne diye gelinine oğlu için eski sevgililerini anlattı mı sana diye sorar? Evet benim kp sordu! Evet dedim bende anlattım o da birbirimizden gizlimiz yok. Ve bana daha önce görüştüğü kızı anlatıp durdu. Zor tuttum kendimi yemin ederim. Kız hala unutamamışmış tövbestağfurullah! Yahu dedim oğlun bulunmaz hint kumaşı değil kız da unutmuş ki evlenmiş çocuk sahibi olmuş. Te allaaamm. Çıldırdım en sonunda ama daha çok şey söylemek istedim daha çok daha çok. Ben mi fesatım Allah rızası için söyleyin. Bir kp neden gelinine böyle şeyler anlatır normal mi yani?
İçimi dökmesem bu geceyi sabah edemezdim!
gozun aydin cnm. erkekler cok nazli oliyorlar...
kp ocin de ya antropoza girmis ya da devreleri yanmis densizlik etmis... sen o guzel canini sıkmiyorsun. cır cır olmus onun agzi deyip salliyorsun...
Kaynana aratmıyor demek ki bazı kpler. Sen kestirip atsaydn evet ve bu konuları acmyrz artık deyip ağzına tikasydn yaa canım ama hamile psikolojsi cok başka üzülme.
Aklına getirip canını sıkma
Aynen öyle canım malesef. İlk soruyu duyduğumda şok oldum resmen ne cevap vereceğimi bilemedim çünkü hiç beklemezdim yani bir afalladım. Ahh neler demek istedim istiyorum da işte yeri ve zamanı olmadığını düşündüğüm için sakin kaldım. Sağol kuzum..
gozun aydin cnm. erkekler cok nazli oliyorlar...
kp ocin de ya antropoza girmis ya da devreleri yanmis densizlik etmis... sen o guzel canini sıkmiyorsun. cır cır olmus onun agzi deyip salliyorsun...
Sağol canım Allah razı olsun. Sorma ya ne naz hemde canımıza okudu :)
Ah ne güzel söyledin ağzına sağlık. Ya kötü niyetli ya aklını tamamen yitirmiş kullanamıyor başka bir açıklaması olamaz. Allahımdan sabır diliyorum sabır..
Herkese günaydın buarada hanımlar ♥ çok sayfa birikmişti okuyamadım. Hepinizin çok çok iyi olduğunu ümit ediyorum. Iyi de olun zaten mutlu olun huzurlu olun sağlıklı olun inşallah ♥
Herkese günaydın buarada hanımlar ♥ çok sayfa birikmişti okuyamadım. Hepinizin çok çok iyi olduğunu ümit ediyorum. Iyi de olun zaten mutlu olun huzurlu olun sağlıklı olun inşallah ♥
Günaydın ❤❤❤
Gök delinmiş bu sabah istanbulda sevinecegim aklima gelmezdi ama oh mutlu oldum serin serin uyandim bu sabaha cok sukur
Ruyamda da çukur dizisi cektim yedigim mermilerin haddi hesabi yok ama ölmedim hahahah
Günaydın güzel anneler. Gittiğim devlet hastanesinde doğum yapmaya kesin karar verdim nasip olursa. Dün doğumhaneyi gezdirdiler gebe okulundan. Çok güzel gerçekten özelden farkı yok. Doğum anına kadar eşim yanımda oluyo baştan itibaren doğum başlarken çıkarıp bitince içeri aliyolarmis göbek bağını ona kestiriyolarmış. Suda doğumu gezemedik doğum vardı diye. Orda doğum yaparsam mayo falan da veriyolarmis.dogumun başından sonuna aynı odada kaliniyo bitiminde iki saat daha orda tutuyolarmis sonra bir gece yatacagin odaya aliyolar en fazla iki kişilik özel odası da var boş denkgelirse inşallah orda tek kişi kalıyorsun o da ücretsiz. Çok içime sindi ebeler falan çok iyi WhatsApp grubuna ekledi ebe yeni doğum yapanlar memnuniyetini anlatmış çok güzel herşey
Günaydın güzel anneler. Gittiğim devlet hastanesinde doğum yapmaya kesin karar verdim nasip olursa. Dün doğumhaneyi gezdirdiler gebe okulundan. Çok güzel gerçekten özelden farkı yok. Doğum anına kadar eşim yanımda oluyo baştan itibaren doğum başlarken çıkarıp bitince içeri aliyolarmis göbek bağını ona kestiriyolarmış. Suda doğumu gezemedik doğum vardı diye. Orda doğum yaparsam mayo falan da veriyolarmis.dogumun başından sonuna aynı odada kaliniyo bitiminde iki saat daha orda tutuyolarmis sonra bir gece yatacagin odaya aliyolar en fazla iki kişilik özel odası da var boş denkgelirse inşallah orda tek kişi kalıyorsun o da ücretsiz. Çok içime sindi ebeler falan çok iyi WhatsApp grubuna ekledi ebe yeni doğum yapanlar memnuniyetini anlatmış çok güzel herşey
Simran_
ayyyy aynı benim kp. Boğasım geliyo onu gerçekten patavatsızın önde gideni.. iyi sabretmişsin kuzum valla oğullarını övecekler diye sıçıp batırıyolar afedersin. Ağızlarından çıkanı duymuyor hiç bir yeri ..
sallama boşver seviyesiz
Ya ben onu yerimmm. Kardeşinin dolabına mı girmiş o
Bebek odası geldiği akşam bizimki gece miyavlıyor bi kalktım. Beşiğe yakın bir yere çıkmış içine miyavlıyor. Allahım dedim sana ne malum oldu da geldin boş beşiğe miyavlıyorsun.
Kedili evlerde bebek maceraları diye bir topik bile açarız biz bu gidişle.Çoğumuzun evinde minnoşlar var
Günaydınnn güzel annelerr. Serin bir Bursa sabahından ve guruldayan karnımdan size selamlar
Şu hastane odası için hediyelik işini hallettim sanırım yani kafamda halloldu hepsi bir araya gelince ne çıkıcak ben de merak ediyorum
Magnet siparişi verdim 50 adet
O kadar kişi gelmez hastaneye ama artsın evde de bulunsun diye verdim.
Birde şeker hamurundan kurabiye yapmaya karar verdim hastane için, kurabiye kalıbı falan alıcam bugün inş.
Şu hacışeriftende çikolata siparişi vericem, bi kaç süslü şeyler tamam işte oldu herhalde
Bebek odası geldiği akşam bizimki gece miyavlıyor bi kalktım. Beşiğe yakın bir yere çıkmış içine miyavlıyor. Allahım dedim sana ne malum oldu da geldin boş beşiğe miyavlıyorsun.
Kedili evlerde bebek maceraları diye bir topik bile açarız biz bu gidişle.Çocuğumuzun evinde minnoşlar var
Kedili evlerde bebek maceraları diye bir topik bile açarız biz bu gidişle.Çoğumuzun evinde minnoşlar var
chinchilla iran kedileri kiskanc insallah kiskanmaz kabulleniyorlar 6 aya kalmadan.kankalar kuzeniminde oyle.oldu 6 ay uzaktan.izledi.sonra.yanyana misss
En.cok.merak ettiğim bunlar nasil oynayacaklar bebeler yolacak hahaha bisey yapmıyorlar cok sabirlilar her ikisinide gordum kedi.kopekle buyuyen bebekleri ama ayni evde baya eglencez o kesin ama hem.kediler hem.kopekler göbeğimle baya ilgililer hahaha