2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

gozun aydin cnm. erkekler cok nazli oliyorlar...
kp ocin de ya antropoza girmis ya da devreleri yanmis densizlik etmis... sen o guzel canini sıkmiyorsun. cır cır olmus onun agzi deyip salliyorsun...

Kaynana aratmıyor demek ki bazı kpler. Sen kestirip atsaydn evet ve bu konuları acmyrz artık deyip ağzına tikasydn yaa canım ama hamile psikolojsi cok başka üzülme.
Aklına getirip canını sıkma
Aynen öyle canım malesef. İlk soruyu duyduğumda şok oldum resmen ne cevap vereceğimi bilemedim çünkü hiç beklemezdim yani bir afalladım. Ahh neler demek istedim istiyorum da işte yeri ve zamanı olmadığını düşündüğüm için sakin kaldım. Sağol kuzum..
soruna cevap veriyorum patavatsız olduğu için
Malesef canım..
gozun aydin cnm. erkekler cok nazli oliyorlar...
kp ocin de ya antropoza girmis ya da devreleri yanmis densizlik etmis... sen o guzel canini sıkmiyorsun. cır cır olmus onun agzi deyip salliyorsun...
Sağol canım Allah razı olsun. Sorma ya ne naz hemde canımıza okudu :)
Ah ne güzel söyledin ağzına sağlık. Ya kötü niyetli ya aklını tamamen yitirmiş kullanamıyor başka bir açıklaması olamaz. Allahımdan sabır diliyorum sabır..

Günaydın güzel anneler. Gittiğim devlet hastanesinde doğum yapmaya kesin karar verdim nasip olursa. Dün doğumhaneyi gezdirdiler gebe okulundan. Çok güzel gerçekten özelden farkı yok. Doğum anına kadar eşim yanımda oluyo baştan itibaren doğum başlarken çıkarıp bitince içeri aliyolarmis göbek bağını ona kestiriyolarmış. Suda doğumu gezemedik doğum vardı diye. Orda doğum yaparsam mayo falan da veriyolarmis.dogumun başından sonuna aynı odada kaliniyo bitiminde iki saat daha orda tutuyolarmis sonra bir gece yatacagin odaya aliyolar en fazla iki kişilik özel odası da var boş denkgelirse inşallah orda tek kişi kalıyorsun o da ücretsiz. Çok içime sindi ebeler falan çok iyi WhatsApp grubuna ekledi ebe yeni doğum yapanlar memnuniyetini anlatmış çok güzel herşey

Ay ne guzelmis yahu! insallah dogumun istedigin gibi gecer ❤
Keske bütün hastaneler boyle olsa hangi şehirde bu hastane?

Simran_ ayyyy aynı benim kp. Boğasım geliyo onu gerçekten patavatsızın önde gideni.. iyi sabretmişsin kuzum valla oğullarını övecekler diye sıçıp batırıyolar afedersin. Ağızlarından çıkanı duymuyor hiç bir yeri ..
sallama boşver seviyesiz

Eki Görüntüle 2280176
Dolabin kapagini acma gafletinde bulundum zaten kultigin bey de ruh hastasi gibi pusuda bekliyomus hahah
Ya ben onu yerimmm. Kardeşinin dolabına mı girmiş o
Bebek odası geldiği akşam bizimki gece miyavlıyor bi kalktım. Beşiğe yakın bir yere çıkmış içine miyavlıyor. Allahım dedim sana ne malum oldu da geldin boş beşiğe miyavlıyorsun.
Kedili evlerde bebek maceraları diye bir topik bile açarız biz bu gidişle.Çoğumuzun evinde minnoşlar var

Ne güzel hastaneeeee. Keşkeeee Bursa'da olsa. Bizim özellerde bu konfor yok yahuuu.

Günaydınnn güzel annelerr. Serin bir Bursa sabahından ve guruldayan karnımdan size selamlar
Şu hastane odası için hediyelik işini hallettim sanırım yani kafamda halloldu hepsi bir araya gelince ne çıkıcak ben de merak ediyorum
Magnet siparişi verdim 50 adet
O kadar kişi gelmez hastaneye ama artsın evde de bulunsun diye verdim.

Birde şeker hamurundan kurabiye yapmaya karar verdim hastane için, kurabiye kalıbı falan alıcam bugün inş.
Şu hacışeriftende çikolata siparişi vericem, bi kaç süslü şeyler tamam işte oldu herhalde

Hissediyolar vallahi ya ❤
Aynen ! Cok eglenicezz bebis gelince bizimki cok kıskanç azicik ilgilenmeyelim tribe giriyo bakalim neler olucak

ask olsun kedi ve kopekli evlerde macera aranizda iki ture sahip olan kisilerde var
Hissediyolar vallahi ya ❤
Aynen ! Cok eglenicezz bebis gelince bizimki cok kıskanç azicik ilgilenmeyelim tribe giriyo bakalim neler olucak
chinchilla iran kedileri kiskanc insallah kiskanmaz kabulleniyorlar 6 aya kalmadan.kankalar kuzeniminde oyle.oldu 6 ay uzaktan.izledi.sonra.yanyana misss
En.cok.merak ettiğim bunlar nasil oynayacaklar bebeler yolacak hahaha bisey yapmıyorlar cok sabirlilar her ikisinide gordum kedi.kopekle buyuyen bebekleri ama ayni evde baya eglencez o kesin ama hem.kediler hem.kopekler göbeğimle baya ilgililer hahaha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…