2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yazını okuyunca bir anım geldi aklıma. inşallah herşey gönlünce olur. sakın yanlış anlama bütün devlet hastaneleri aynıdır demiyorum.
ilk hamileliğimde devlet hastanesine gidiyordum çünkü doktorumu çok seviyordum. ona giderken hamile kalmıştım. sonra doğum pilatesine başladık gebe bilgilendirme sınıfına yazıldım devlet hastanesinde çok güzeldi herşey.
bize ayrı oda vereceklerdi sancımız gelince pilates topları olacaktı sınıfta falan filan.
benim suyum geldi hemen koştuk hastaneye dedim ben gebe bilhilendirme sınıfına gittim tek kişilik odalar nerde hemşire bana baktı buraya geç dedi.
ben şok kalabalık bir oda herkes sancı çekiyor bağıranlar çığıranlar. kendimi hapishanede hissettim biran. daha detaylara girmiyorum. 1 gece orda yattım sabah eşime beni götür burdan dedim. birdaha o hastanenin önünden bile geçmedim. beni aradılar doğumdan sonra doğumunuz nasıl oldu diye sizin yüzünüzden sinir krizi geçirdim ve sazeyan oldum dedim kapattım telefonu.

Yaa zavallilar avuc avuc tuylerini yolacak bizim veletler kiyamam benm oglusun babasi iran annesi exotic shorthair ve biraz yabani eve cocuk geldi mi kacip saklaniyo hic sevmicek kardesini evlenmeden once bendeydi. Esimi inanilmaz kiskaniyo 2 yil oldu hala iktidar savasinda fotosunu bulursam aticam size yanyana oturdugumuzda kotu kotu bakiyodu karsimiza gecip aha suan koltugun esimin oturdugu kisminda yatiyo inatla hahah iserse de hep esimin oturdugu yada yattigi yere isiyo kizinca
Kopeklerle daha guzEl oynuyo bence bebeler sizin ev tam şenlikli olacak ❤❤

Hadi geçmiş olsun cnm..soru atlatmışsınız geriye iyilesme süreci kalmış.. kp de baya baya saçmalamis..ona mı kalmış eski mevzuları konuşmak..adi üstünde eski..eskide kalmıştır.. kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez sonuç ta..anlatmayabilirde..anlamıyorum bu insanları ben yaaa..bi de kp olacak daha ağır davranması gerek..

Çok geçmiş olsun.. Valla kayınpeder oğluşumun kıymetini bil mesajını saçma bi şekilde vermiş sana napcan.. İyi demişsin ama bulunmaz hint kumaşı değiller

Sabır taşına döndüm ya ben evlendim evleneli. Bekarken böyle değildim evlilik beni değiştirdi ve ben bunu hiç sevmedim :/ aynen öyle yapıyorlar yavrum malesef. Birde bu gece bende kalacak, gelin istemeyince kötü oluyor kimse sormuyor neden istemediğimizi.

Simran_ kiz sen.neden.sinir.oluyorsun sen.sinir etsene pis herifi aaa taktik baktin sacmaliyor bas git ortami terket geldin devammi ediyor ben biraz uzancam de baktin hala devam ediyor kusura bakmayin bu tarz konular beni uzuyor konusmak.istemiyorum de gec sen neden canını sıkıyorsun dengesiz adam esine de izah edersin boyle boyle alttan ala ala canımız çıktı valla ben veriyorum cevap kimse kusura bakmasin onlar uzulsun bizene

Kızlar mama olarak ne alacaksınız? Oğlumda sütüm üçüncü gün gelmişti.
Günaydın herkese.
Bir bebek yeni doğduğunda kendine 3 gün yetecek kadar besin stoğuyla doğuyor zaten.
Yani ilk 3 gün sütünüz gelmese bile bebeğe mama vermenize gerek yok. Sütünüz yoksa bile emzirmeye devam etmeli ki bezler uyarılsın süt üretimi bir an önce başlasın. Mamaya başlayınca bebek çok istekli emmeyeceği için süt üretimi gecikebiliyor.

Bu hastane numunelik hastane, birçok özelde böyle olanaklar yok, çok şanslısınız :)

Canım aynısını bende yaşadım hatta bu nedenle artik görüşmüyorum o insanlarla bana hem eski sevgilisi anlatildi hemde bende önce oğullarını kuzenime dusunduklerini anlattilar bir kac ay önce milletin yaninda oglum su sevgilisinden ayrilinca cok üzülmüştü cok yanmıştı dediler kuzenin gelinimiz olacaktı senden önce dediler diyorlar yani ilginc insanlar cok mide bulandırıcı ama onlar ne kadar geniş mideliyse senide oyle saniyorlar galiba

insanlar bu kadar kotu kalpli olmamali. hangi akilla bu laflari ediyorlar anlayamiyorum..cok ayip.

Günaydın kızlar, biz de doktordan geldik 2400 gr 44 cm olmuşuz. Sabah 4ten beri tekmeler atan bebeğim doktora gidince yüzünü göstermedi,uyuyacağı tuttu... Nst istemedi 2 hafta sonra başlayacağız nst’lere ondan sonra da haftada bir gideceğiz doktorumuza. Şu an için normal Doğum diyoruz ancak 37.haftada çatı muayenemiz olacak ve doğum şeklimiz o gün kesinleşecek.

Canim gecmis olsun Allah a sukur atlatmissiniz Allah saglik versin.. Kp de hadsizlik yapmis eski sevgili ne alaka cok sasirdim hastane ortaminda bidr aklina nerden gelmis hep boyle bosbogaz miudi yeni minhuy edindi

insanlar bu kadar kotu kalpli olmamali. hangi akilla bu laflari ediyorlar anlayamiyorum..cok ayip.
Bende cok düşündüm neden yapar bir insan bunu baskasina diye bide zaten yanlış karşındaki de hamile bir insan sonra dedim demekki onlar öyle seyleri kabul edebilecek kadar genis insanlar onlara normal geliyor benim icin önemli olan eşimin tavriydi esimde sağolsun benim diyemedigim herseyi dedi benim yerime yanimda durdu geriside boş zaten görüşmüyorum kafam rahat en azindan

Masallah kilosu boyu super

günaydın kızlar bu ara yazdıklarınızı pek okuyamıyorum, yoğunluktan. umarım hepiniz iyisinizdir.
R Rzg14 canım sende var mı bir gelişme bebiş sen nasılsınız?
kızlar birde enfeksiyon geçirenler hangi ilacı kullandınız? doktor bana üromisin verdi ama nedense ben hep gebelikte çok t edirgin oluyorum ilaç içince

Ben dort ay kullandim korkma gecmis olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…