- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
yazını okuyunca bir anım geldi aklıma. inşallah herşey gönlünce olur. sakın yanlış anlama bütün devlet hastaneleri aynıdır demiyorum.Günaydın güzel anneler. Gittiğim devlet hastanesinde doğum yapmaya kesin karar verdim nasip olursa. Dün doğumhaneyi gezdirdiler gebe okulundan. Çok güzel gerçekten özelden farkı yok. Doğum anına kadar eşim yanımda oluyo baştan itibaren doğum başlarken çıkarıp bitince içeri aliyolarmis göbek bağını ona kestiriyolarmış. Suda doğumu gezemedik doğum vardı diye. Orda doğum yaparsam mayo falan da veriyolarmis.dogumun başından sonuna aynı odada kaliniyo bitiminde iki saat daha orda tutuyolarmis sonra bir gece yatacagin odaya aliyolar en fazla iki kişilik özel odası da var boş denkgelirse inşallah orda tek kişi kalıyorsun o da ücretsiz. Çok içime sindi ebeler falan çok iyi WhatsApp grubuna ekledi ebe yeni doğum yapanlar memnuniyetini anlatmış çok güzel herşey
chinchilla iran kedileri kiskanc insallah kiskanmaz kabulleniyorlar 6 aya kalmadan.kankalar kuzeniminde oyle.oldu 6 ay uzaktan.izledi.sonra.yanyana misss
En.cok.merak ettiğim bunlar nasil oynayacaklar bebeler yolacak hahaha bisey yapmıyorlar cok sabirlilar her ikisinide gordum kedi.kopekle buyuyen bebekleri ama ayni evde baya eglencez o kesinama hem.kediler hem.kopekler göbeğimle baya ilgililer hahaha
ask olsun kedi ve kopekli evlerde macera aranizda iki ture sahip olan kisilerde var
yaaa doğru canımm sen de ikisi de vardı. O zaman "tüylü çocuklarımız" diye genelleyelim minnoşlarımızı.
Sizin ev daha maceralı olacak kesin. Senin kafaya bir huniiiiiBir huni de I ikuayko [/USER] ya onda da sayıca fazlaydı
Hadi geçmiş olsun cnm..soru atlatmışsınız geriye iyilesme süreci kalmış.. kp de baya baya saçmalamis..ona mı kalmış eski mevzuları konuşmak..adi üstünde eski..eskide kalmıştır.. kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez sonuç ta..anlatmayabilirde..anlamıyorum bu insanları ben yaaa..bi de kp olacak daha ağır davranması gerek..İyi geceler kızlar.. Hastaneden bildiriyorum. Eşim ameliyatı oldu çok şükür sağ salim çıktı ameliyattan. Bu gece burdayız. Geberdim yorgunluktan. Birde ne nazlı çıktı benim koca valla zor zor. Sinirlerim tepemde sabahtan beri bellide edemiyorum morali bozulmasın diye. Ama sabırla bekliyorum çirkefleşeceğim günü. Kp le bekledik ameliyattan çıkmasını 3 saat beynimi didikledi. Hayır arkadaş kocam ameliyatta stresim var bırakta yaşayayım. Çocuklarını övmeye bayılır saatlercr bunları dinledim. Afedersiniz beynim .... !!! Birde Allah aşkına bana söyleyin kurban olayım bir kp ne diye gelinine oğlu için eski sevgililerini anlattı mı sana diye sorar? Evet benim kp sordu! Evet dedim bende anlattım o da birbirimizden gizlimiz yok. Ve bana daha önce görüştüğü kızı anlatıp durdu. Zor tuttum kendimi yemin ederim. Kız hala unutamamışmış tövbestağfurullah! Yahu dedim oğlun bulunmaz hint kumaşı değil kız da unutmuş ki evlenmiş çocuk sahibi olmuş. Te allaaamm. Çıldırdım en sonunda ama daha çok şey söylemek istedim daha çok daha çok. Ben mi fesatım Allah rızası için söyleyin. Bir kp neden gelinine böyle şeyler anlatır normal mi yani?
İçimi dökmesem bu geceyi sabah edemezdim!
Çok geçmiş olsun.. Valla kayınpeder oğluşumun kıymetini bil mesajını saçma bi şekilde vermiş sanaİyi geceler kızlar.. Hastaneden bildiriyorum. Eşim ameliyatı oldu çok şükür sağ salim çıktı ameliyattan. Bu gece burdayız. Geberdim yorgunluktan. Birde ne nazlı çıktı benim koca valla zor zor. Sinirlerim tepemde sabahtan beri bellide edemiyorum morali bozulmasın diye. Ama sabırla bekliyorum çirkefleşeceğim günü. Kp le bekledik ameliyattan çıkmasını 3 saat beynimi didikledi. Hayır arkadaş kocam ameliyatta stresim var bırakta yaşayayım. Çocuklarını övmeye bayılır saatlercr bunları dinledim. Afedersiniz beynim .... !!! Birde Allah aşkına bana söyleyin kurban olayım bir kp ne diye gelinine oğlu için eski sevgililerini anlattı mı sana diye sorar? Evet benim kp sordu! Evet dedim bende anlattım o da birbirimizden gizlimiz yok. Ve bana daha önce görüştüğü kızı anlatıp durdu. Zor tuttum kendimi yemin ederim. Kız hala unutamamışmış tövbestağfurullah! Yahu dedim oğlun bulunmaz hint kumaşı değil kız da unutmuş ki evlenmiş çocuk sahibi olmuş. Te allaaamm. Çıldırdım en sonunda ama daha çok şey söylemek istedim daha çok daha çok. Ben mi fesatım Allah rızası için söyleyin. Bir kp neden gelinine böyle şeyler anlatır normal mi yani?
Sabır taşına döndüm ya ben evlendim evleneli. Bekarken böyle değildim evlilik beni değiştirdi ve ben bunu hiç sevmedim :/ aynen öyle yapıyorlar yavrum malesef. Birde bu gece bende kalacak, gelin istemeyince kötü oluyor kimse sormuyor neden istemediğimizi.Simran_ ayyyy aynı benim kp. Boğasım geliyo onu gerçekten patavatsızın önde gideni.. iyi sabretmişsin kuzum valla oğullarını övecekler diye sıçıp batırıyolar afedersin. Ağızlarından çıkanı duymuyor hiç bir yeri ..
sallama boşver seviyesiz
Günaydın herkese.Kızlar mama olarak ne alacaksınız? Oğlumda sütüm üçüncü gün gelmişti.
Bu hastane numunelik hastane, birçok özelde böyle olanaklar yok, çok şanslısınız :)Günaydın güzel anneler. Gittiğim devlet hastanesinde doğum yapmaya kesin karar verdim nasip olursa. Dün doğumhaneyi gezdirdiler gebe okulundan. Çok güzel gerçekten özelden farkı yok. Doğum anına kadar eşim yanımda oluyo baştan itibaren doğum başlarken çıkarıp bitince içeri aliyolarmis göbek bağını ona kestiriyolarmış. Suda doğumu gezemedik doğum vardı diye. Orda doğum yaparsam mayo falan da veriyolarmis.dogumun başından sonuna aynı odada kaliniyo bitiminde iki saat daha orda tutuyolarmis sonra bir gece yatacagin odaya aliyolar en fazla iki kişilik özel odası da var boş denkgelirse inşallah orda tek kişi kalıyorsun o da ücretsiz. Çok içime sindi ebeler falan çok iyi WhatsApp grubuna ekledi ebe yeni doğum yapanlar memnuniyetini anlatmış çok güzel herşey
Canım aynısını bende yaşadım hatta bu nedenle artik görüşmüyorum o insanlarla bana hem eski sevgilisi anlatildi hemde bende önce oğullarını kuzenime dusunduklerini anlattilar bir kac ay önce milletin yaninda oglum su sevgilisinden ayrilinca cok üzülmüştü cok yanmıştı dediler kuzenin gelinimiz olacaktı senden önce dediler diyorlar yani ilginc insanlar cok mide bulandırıcı ama onlar ne kadar geniş mideliyse senide oyle saniyorlar galibaİyi geceler kızlar.. Hastaneden bildiriyorum. Eşim ameliyatı oldu çok şükür sağ salim çıktı ameliyattan. Bu gece burdayız. Geberdim yorgunluktan. Birde ne nazlı çıktı benim koca valla zor zor. Sinirlerim tepemde sabahtan beri bellide edemiyorum morali bozulmasın diye. Ama sabırla bekliyorum çirkefleşeceğim günü. Kp le bekledik ameliyattan çıkmasını 3 saat beynimi didikledi. Hayır arkadaş kocam ameliyatta stresim var bırakta yaşayayım. Çocuklarını övmeye bayılır saatlercr bunları dinledim. Afedersiniz beynim .... !!! Birde Allah aşkına bana söyleyin kurban olayım bir kp ne diye gelinine oğlu için eski sevgililerini anlattı mı sana diye sorar? Evet benim kp sordu! Evet dedim bende anlattım o da birbirimizden gizlimiz yok. Ve bana daha önce görüştüğü kızı anlatıp durdu. Zor tuttum kendimi yemin ederim. Kız hala unutamamışmış tövbestağfurullah! Yahu dedim oğlun bulunmaz hint kumaşı değil kız da unutmuş ki evlenmiş çocuk sahibi olmuş. Te allaaamm. Çıldırdım en sonunda ama daha çok şey söylemek istedim daha çok daha çok. Ben mi fesatım Allah rızası için söyleyin. Bir kp neden gelinine böyle şeyler anlatır normal mi yani?
insanlar bu kadar kotu kalpli olmamali. hangi akilla bu laflari ediyorlar anlayamiyorum..cok ayip.Canım aynısını bende yaşadım hatta bu nedenle artik görüşmüyorum o insanlarla bana hem eski sevgilisi anlatildi hemde bende önce oğullarını kuzenime dusunduklerini anlattilar bir kac ay önce milletin yaninda oglum su sevgilisinden ayrilinca cok üzülmüştü cok yanmıştı dediler kuzenin gelinimiz olacaktı senden önce dediler diyorlar yani ilginc insanlar cok mide bulandırıcı ama onlar ne kadar geniş mideliyse senide oyle saniyorlar galiba
Canim gecmis olsun Allah a sukur atlatmissiniz Allah saglik versin.. Kp de hadsizlik yapmis eski sevgili ne alaka cok sasirdim hastane ortaminda bidr aklina nerden gelmis hep boyle bosbogaz miudi yeni minhuy edindiİyi geceler kızlar.. Hastaneden bildiriyorum. Eşim ameliyatı oldu çok şükür sağ salim çıktı ameliyattan. Bu gece burdayız. Geberdim yorgunluktan. Birde ne nazlı çıktı benim koca valla zor zor. Sinirlerim tepemde sabahtan beri bellide edemiyorum morali bozulmasın diye. Ama sabırla bekliyorum çirkefleşeceğim günü. Kp le bekledik ameliyattan çıkmasını 3 saat beynimi didikledi. Hayır arkadaş kocam ameliyatta stresim var bırakta yaşayayım. Çocuklarını övmeye bayılır saatlercr bunları dinledim. Afedersiniz beynim .... !!! Birde Allah aşkına bana söyleyin kurban olayım bir kp ne diye gelinine oğlu için eski sevgililerini anlattı mı sana diye sorar? Evet benim kp sordu! Evet dedim bende anlattım o da birbirimizden gizlimiz yok. Ve bana daha önce görüştüğü kızı anlatıp durdu. Zor tuttum kendimi yemin ederim. Kız hala unutamamışmış tövbestağfurullah! Yahu dedim oğlun bulunmaz hint kumaşı değil kız da unutmuş ki evlenmiş çocuk sahibi olmuş. Te allaaamm. Çıldırdım en sonunda ama daha çok şey söylemek istedim daha çok daha çok. Ben mi fesatım Allah rızası için söyleyin. Bir kp neden gelinine böyle şeyler anlatır normal mi yani?
Bende cok düşündüm neden yapar bir insan bunu baskasina diye bide zaten yanlış karşındaki de hamile bir insan sonra dedim demekki onlar öyle seyleri kabul edebilecek kadar genis insanlar onlara normal geliyor benim icin önemli olan eşimin tavriydi esimde sağolsun benim diyemedigim herseyi dedi benim yerime yanimda durdu geriside boş zaten görüşmüyorum kafam rahat en azindaninsanlar bu kadar kotu kalpli olmamali. hangi akilla bu laflari ediyorlar anlayamiyorum..cok ayip.
Masallah kilosu boyu superGünaydın kızlar, biz de doktordan geldik 2400 gr 44 cm olmuşuz. Sabah 4ten beri tekmeler atan bebeğim doktora gidince yüzünü göstermedi,uyuyacağı tuttu... Nst istemedi 2 hafta sonra başlayacağız nst’lere ondan sonra da haftada bir gideceğiz doktorumuza. Şu an için normal Doğum diyoruz ancak 37.haftada çatı muayenemiz olacak ve doğum şeklimiz o gün kesinleşecek.
Ben dort ay kullandim korkma gecmis olsun canımgünaydın kızlar bu ara yazdıklarınızı pek okuyamıyorum, yoğunluktan. umarım hepiniz iyisinizdir.
R Rzg14 canım sende var mı bir gelişme bebiş sen nasılsınız?
kızlar birde enfeksiyon geçirenler hangi ilacı kullandınız? doktor bana üromisin verdi ama nedense ben hep gebelikte çok t edirgin oluyorum ilaç içince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?