- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Valla igrencler bide bunda alinacak ne war demislerdirnkalibimi basarimCanım aynısını bende yaşadım hatta bu nedenle artik görüşmüyorum o insanlarla bana hem eski sevgilisi anlatildi hemde bende önce oğullarını kuzenime dusunduklerini anlattilar bir kac ay önce milletin yaninda oglum su sevgilisinden ayrilinca cok üzülmüştü cok yanmıştı dediler kuzenin gelinimiz olacaktı senden önce dediler diyorlar yani ilginc insanlar cok mide bulandırıcı ama onlar ne kadar geniş mideliyse senide oyle saniyorlar galiba
oh masallah guzel haberler canim.Günaydın kızlar, biz de doktordan geldik 2400 gr 44 cm olmuşuz. Sabah 4ten beri tekmeler atan bebeğim doktora gidince yüzünü göstermedi,uyuyacağı tuttu... Nst istemedi 2 hafta sonra başlayacağız nst’lere ondan sonra da haftada bir gideceğiz doktorumuza. Şu an için normal Doğum diyoruz ancak 37.haftada çatı muayenemiz olacak ve doğum şeklimiz o gün kesinleşecek.
saol cnm. kasilmalar devam. dr.um ilk geldigindeki kadar guclu ve duzenli degiller. bundan öte tedavi kalmadi dedi. yarinda serumu kesecekmis. sonra tek hap kaliyor. onunla da takip edip insallah evime gonderecek ama suan bile yurumem yasak. evde de muhtemelen kalkmayacaksin diyecek.günaydın kızlar bu ara yazdıklarınızı pek okuyamıyorum, yoğunluktan. umarım hepiniz iyisinizdir.
R Rzg14 canım sende var mı bir gelişme bebiş sen nasılsınız?
kızlar birde enfeksiyon geçirenler hangi ilacı kullandınız? doktor bana üromisin verdi ama nedense ben hep gebelikte çok t edirgin oluyorum ilaç içince
bence 1kat gerekir ustune.Kizlar bisey sorucam sadece zibin ve altlikla üşür mü hastanede ustune bi kat daha gerekir mi?
Eki Görüntüle 2280217
Hastane cikisi setlerinden almadim kendim boyle 3 takim yaptim ilki ustte digerleri bunlar. sizce nasil boyle emin olamadim fikirlerinizi almak istiyorumbir de0-1 ay 56cm tulumu var buyuk gelir diye eklemedim bi de sicak olucak kafamda deli sorular anlicaginizz helpp
Eki Görüntüle 2280219
Eki Görüntüle 2280220
Ayyyy yerim yerimmm yeterli kuzum.zaten penye battaniye olcak pisirmemek lazim bebeleriKizlar bisey sorucam sadece zibin ve altlikla üşür mü hastanede ustune bi kat daha gerekir mi?
Eki Görüntüle 2280217
Hastane cikisi setlerinden almadim kendim boyle 3 takim yaptim ilki ustte digerleri bunlar. sizce nasil boyle emin olamadim fikirlerinizi almak istiyorumbir de0-1 ay 56cm tulumu var buyuk gelir diye eklemedim bi de sicak olucak kafamda deli sorular anlicaginizz helpp
Eki Görüntüle 2280219
Eki Görüntüle 2280220
Çok güzellermiş canım, battaniyeye sararlar herhalde o zaman dengeleyebilirKizlar bisey sorucam sadece zibin ve altlikla üşür mü hastanede ustune bi kat daha gerekir mi?
Eki Görüntüle 2280217
Eki Görüntüle 2280219
Eki Görüntüle 2280220
Aynen sonra gelin bizleyken yüzü gülmüyor oluyor bilmem ne oluyor acaba neden?Sabır taşına döndüm ya ben evlendim evleneli. Bekarken böyle değildim evlilik beni değiştirdi ve ben bunu hiç sevmedim :/ aynen öyle yapıyorlar yavrum malesef. Birde bu gece bende kalacak, gelin istemeyince kötü oluyor kimse sormuyor neden istemediğimizi.
Yok artık yaaa arsızlıkta son nokta gerçektenCanım aynısını bende yaşadım hatta bu nedenle artik görüşmüyorum o insanlarla bana hem eski sevgilisi anlatildi hemde bende önce oğullarını kuzenime dusunduklerini anlattilar bir kac ay önce milletin yaninda oglum su sevgilisinden ayrilinca cok üzülmüştü cok yanmıştı dediler kuzenin gelinimiz olacaktı senden önce dediler diyorlar yani ilginc insanlar cok mide bulandırıcı ama onlar ne kadar geniş mideliyse senide oyle saniyorlar galiba
Canım tane fiyatı ne kadarmış bende beğendim hem minnoşumun ismi :)Günaydınnn güzel annelerr. Serin bir Bursa sabahından ve guruldayan karnımdan size selamlar
Şu hastane odası için hediyelik işini hallettim sanırım yani kafamda halloldu hepsi bir araya gelince ne çıkıcak ben de merak ediyorum
Magnet siparişi verdim 50 adet
O kadar kişi gelmez hastaneye ama artsın evde de bulunsun diye verdim.
Eki Görüntüle 2280181
Birde şeker hamurundan kurabiye yapmaya karar verdim hastane için, kurabiye kalıbı falan alıcam bugün inş.
Şu hacışeriftende çikolata siparişi vericem, bi kaç süslü şeyler tamam işte oldu herhalde ☺☺
Gerçekten öyle burda herkes özelden vazgeciyo artıkBu hastane numunelik hastane, birçok özelde böyle olanaklar yok, çok şanslısınız :)
Zor olmuş canım senin içinyazını okuyunca bir anım geldi aklıma. inşallah herşey gönlünce olur. sakın yanlış anlama bütün devlet hastaneleri aynıdır demiyorum.
ilk hamileliğimde devlet hastanesine gidiyordum çünkü doktorumu çok seviyordum. ona giderken hamile kalmıştım. sonra doğum pilatesine başladık gebe bilgilendirme sınıfına yazıldım devlet hastanesinde çok güzeldi herşey.
bize ayrı oda vereceklerdi sancımız gelince pilates topları olacaktı sınıfta falan filan.
benim suyum geldi hemen koştuk hastaneye dedim ben gebe bilhilendirme sınıfına gittim tek kişilik odalar nerde hemşire bana baktı buraya geç dedi.
ben şokkalabalık bir oda herkes sancı çekiyor bağıranlar çığıranlar. kendimi hapishanede hissettim biran. daha detaylara girmiyorum. 1 gece orda yattım sabah eşime beni götür burdan dedim. birdaha o hastanenin önünden bile geçmedim. beni aradılar doğumdan sonra doğumunuz nasıl oldu diye sizin yüzünüzden sinir krizi geçirdim ve sazeyan oldum dedim kapattım telefonu.
ehehe sinirlerine hakim ol canim. densiz kayinpeder nolcak iste. kaynanada yokmus ki yaninda frenlesin, oda sacmalamis durmus. bosver.İyi geceler kızlar.. Hastaneden bildiriyorum. Eşim ameliyatı oldu çok şükür sağ salim çıktı ameliyattan. Bu gece burdayız. Geberdim yorgunluktan. Birde ne nazlı çıktı benim koca valla zor zor. Sinirlerim tepemde sabahtan beri bellide edemiyorum morali bozulmasın diye. Ama sabırla bekliyorum çirkefleşeceğim günü. Kp le bekledik ameliyattan çıkmasını 3 saat beynimi didikledi. Hayır arkadaş kocam ameliyatta stresim var bırakta yaşayayım. Çocuklarını övmeye bayılır saatlercr bunları dinledim. Afedersiniz beynim .... !!! Birde Allah aşkına bana söyleyin kurban olayım bir kp ne diye gelinine oğlu için eski sevgililerini anlattı mı sana diye sorar? Evet benim kp sordu! Evet dedim bende anlattım o da birbirimizden gizlimiz yok. Ve bana daha önce görüştüğü kızı anlatıp durdu. Zor tuttum kendimi yemin ederim. Kız hala unutamamışmış tövbestağfurullah! Yahu dedim oğlun bulunmaz hint kumaşı değil kız da unutmuş ki evlenmiş çocuk sahibi olmuş. Te allaaamm. Çıldırdım en sonunda ama daha çok şey söylemek istedim daha çok daha çok. Ben mi fesatım Allah rızası için söyleyin. Bir kp neden gelinine böyle şeyler anlatır normal mi yani?
İçimi dökmesem bu geceyi sabah edemezdim!
Çok şanslı hissettim kendimiNe güzel hastaneeeee. Keşkeeee Bursa'da olsa. Bizim özellerde bu konfor yok yahuuu.
İnşallah canım hepimizin inşallah.ManisadaAy ne guzelmis yahu! insallah dogumun istedigin gibi gecer ❤
Keske bütün hastaneler boyle olsahangi şehirde bu hastane?
Hangi hastane buGerçekten öyle burda herkes özelden vazgeciyo artık
Manisa'da kirazoğlu devlet hastanesi.bulursun inşallah az kaldı artikHangi hastane buAsiltutku ?
Ankara'ya geldiğimden beri doğum için hastane arıyorum bulamadım içime sinen bir yer
Ben de dün gece huzursuz uyudum, çıt sesine uyandim. Hele yatak odasi nemden berbatti, salona gidip klimayla uyudum.Gece uykumm nasıl guzeldinn kafamı yastığa koymadan uyurdum top patlasa uyanmazdim ahh ahhh
Asla bu konular beni üzüyor demeyesin, kazanmis olmasin. Beni rahatsız eden seylee konusulursa bu konular ayıp basit bunlari konusmak derdim. Utansin karsimdaki.Simran_ kiz sen.neden.sinir.oluyorsun sen.sinir etsene pis herifi aaa taktik baktin sacmaliyor bas git ortami terket geldin devammi ediyor ben biraz uzancam de baktin hala devam ediyor kusura bakmayin bu tarz konular beni uzuyor konusmak.istemiyorum de gec sen neden canını sıkıyorsun dengesiz adam esine de izah edersin boyle boyle alttan ala ala canımız çıktı valla ben veriyorum cevap kimse kusura bakmasin onlar uzulsun bizene
Mantiken bez olacagi icin citcitli her takima birer tane lazim. Bel lastikleri öyle degil de foto aticam sana, gobek bagindan dolayı böyle mi olsa?Kizlar bisey sorucam sadece zibin ve altlikla üşür mü hastanede ustune bi kat daha gerekir mi?
Eki Görüntüle 2280217
Eki Görüntüle 2280219
Eki Görüntüle 2280220
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?