2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla igrencler bide bunda alinacak ne war demislerdirnkalibimi basarim

Kizlar bisey sorucam sadece zibin ve altlikla üşür mü hastanede ustune bi kat daha gerekir mi?

Hastane cikisi setlerinden almadim kendim boyle 3 takim yaptim ilki ustte digerleri bunlar. sizce nasil boyle emin olamadim fikirlerinizi almak istiyorum bir de0-1 ay 56cm tulumu var buyuk gelir diye eklemedim bi de sicak olucak kafamda deli sorular anlicaginizz helpp

oh masallah guzel haberler canim.
saol cnm. kasilmalar devam. dr.um ilk geldigindeki kadar guclu ve duzenli degiller. bundan öte tedavi kalmadi dedi. yarinda serumu kesecekmis. sonra tek hap kaliyor. onunla da takip edip insallah evime gonderecek ama suan bile yurumem yasak. evde de muhtemelen kalkmayacaksin diyecek.
ilaclardan korkma cnm. mecburen ben de yine antibiyotik kullandim. yazik kuzuma 6.ci sefer antibiyotik bu. ama gerekince yapacak birsey kalmiyor cnm.
bence 1kat gerekir ustune.
size sicagi sicagina yazayim. gunde bilmem kac bebek getiriyrlar. bazilarini ancak gorebiliyorum. hepsine bildiginiz penye takimlar giydirip, penye battaniyeye sariyorlar ki hava ciddi sicak hastanede.

Ayyyy yerim yerimmm yeterli kuzum.zaten penye battaniye olcak pisirmemek lazim bebeleri

Simran_ canım öncelikle geçmiş olsun eşine. peygamber sabrı varmış arkadaşım sende de... böyle bir cehalet karşısında neden sustun ki, ne kadar ayıp ettiğini söyleseydin kayınpederinin yüzüne. Eşin kendini toparlasın eşine söyle gerekiyorsa o çekip konuşsun, çok tatsızlıklar olur böyle konuşmalara devam edilirse

Çok güzellermiş canım, battaniyeye sararlar herhalde o zaman dengeleyebilir

Aynen sonra gelin bizleyken yüzü gülmüyor oluyor bilmem ne oluyor acaba neden?
Boşver hiç muhattap olma evlilikte maalesef idare etmek zorunda kalıyoruz eşlerimiz için. Yoksa denecek çok laf varda

Yok artık yaaa arsızlıkta son nokta gerçekten

Canım tane fiyatı ne kadarmış bende beğendim hem minnoşumun ismi :)

Zor olmuş canım senin için burda öyle değil doğum odalarını gezdik her odada ayrı plates topu falan var sanciyi falan sana özel odada çekiyorsun dogumuda orda yapiyosun orası o gün sana ait oluyo yani daha önce arkadaşımda doğum yaptı çok memnun kaldı inşallah hepimizin gönlüne göre olur dogumlarimiz zaten fazlasıyla zor bir süreç bı de öyle sıkıntılar yaşamayız inşallah

ehehe sinirlerine hakim ol canim. densiz kayinpeder nolcak iste. kaynanada yokmus ki yaninda frenlesin, oda sacmalamis durmus. bosver.
Gecmis olsun ayrica!

Hepinize gunaydinlaar Keyfim yerinde evden calisiyorum bugun (calismaya basliicam hala gerci eheh..).
Sabah erkenden bebek arabamizi ve boxumuzu getiren kurye uyandirdi bizi valla haha!

kurmak icin cok erken kaldirip bos olan bebek odasina koyduk hepsini. sukur bu stres cikti aradan kaldi yatak odamiz. dun magazayi arayip fircaladim hayal kirikligimi dile getirdim bakalim nezaman getirecekler!

hastane de bebek inecek, kalcalariniz yer acacak (genisliicek diye anladim onu ben tabi) dedilerya, aynada her gun kenisledi mi diye yokluyorum valla haha! yerleri supurup bi dus alayim ben. oglende paspas yaparim. camasir birikti arada onlari yikarim. muazzam bi evden calisma gunu yani

Gece uykumm nasıl guzeldinn kafamı yastığa koymadan uyurdum top patlasa uyanmazdim ahh ahhh
Ben de dün gece huzursuz uyudum, çıt sesine uyandim. Hele yatak odasi nemden berbatti, salona gidip klimayla uyudum.
Asla bu konular beni üzüyor demeyesin, kazanmis olmasin. Beni rahatsız eden seylee konusulursa bu konular ayıp basit bunlari konusmak derdim. Utansin karsimdaki.
Mantiken bez olacagi icin citcitli her takima birer tane lazim. Bel lastikleri öyle degil de foto aticam sana, gobek bagindan dolayı böyle mi olsa?
Ne yapalim biliyor musun? 3 kisa kollu, 3 alt, 3 uzun kollu ve tulum koyalim.

Arwien aynen 2 kedi. 3 bacaklı olan da yalamayi cok seviyor, 3 gündür oldurucem onu salak hayvan dil atiyor yine bana. En uyuz olduğum şey.

Efelihayat bende kediler var, es kuzeninde köpek, kimse gobegimin farkinda değil hayvanlar da bizim gibi ruhsuz

sumak85 sadece günaydın diyorsun, herşey yolunda degil mi?

Günaydın hanımlar bu hafta pek giremedim umarım herkes iyidir. Bu hafta yatılı misafir haftam Allah tan eşimde gelenlerde destekçi Ali ekspresden anne bebek çantası alanlar vardı alıp memnun olduğu linki atabilirmi bakıyorum ama karar veremedim.
RZG14 girince direk seni arıyor gözlerim iyiymişşin inşallah sahada iyi olcaksin .
Hasta olan ve hasta başında bekleyen arkadaşların Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…