2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Alyans mi o da ne kineee...ikinci ayımdan beri takmıyorum ben..geven bi deneyim dedim serçe parmağıma oldu

Çok geçmiş olsun canım Ya nasıl insan bunlar yazacak kimseyi bulamamışlar mı? Bizim idare mecbur kalmadıkça beni yormuyor. Evrakları bile sen getirme biz alt kata inince alırız dediler. İkisi de kadın Md yardımcılarımın çok halden anlayan insanlar. Senin idareye gıcık oldum. 8 aylık hamileye görev yazmak nedir

31 haftalikken toplam 7 kg olmustum cnm. ödemim sifir benim, oglumda da oyleydi. catlaklar olali cok oldu. takilmiyorum ben.
Ödem nasıl sıfır yaaa bende neden bu kadar ödem var anlamıyorum..yüzüm bile sis botoks yaptırmıştım sanki..tuzu sıfıra indirdim suyu 2.5 3 litreye çıkardım ama yok arkadaş ayni

Ödem nasıl sıfır yaaa bende neden bu kadar ödem var anlamıyorum..yüzüm bile sis botoks yaptırmıştım sanki..tuzu sıfıra indirdim suyu 2.5 3 litreye çıkardım ama yok arkadaş ayni
ödem bünye ile alakalı ya bana göre, eşim bana yemekleri çok tuzsuz yapıyorum diye kızar. sadece tuz etken değil.
3 litre suda içiyorum,ama ayaklarım şişiyor
bu hafta karbonhidrat azalttım farketti biraz ama o farkı ben görüyorum. çevreme göre aynı:)

Canım üzülme ay ben de çelimsiz minyon çocuk severim. Şimdiki çocuklar katkılardan mıdır nedir gereksiz iri oluyorlar. Benim aklın çıkardı oğlum öyle olacak diye. Allahtan zayıfça bir çocuktur. Kv görümce çok uğraştı bu çocuk zayıf diye. Hatta doktor görümce durduk yere sırf iştah açıyor diye alerji şurubu vermeye kalktı. Vermedim ben. Çocuk bir hastalığı da yok çok şükür kendi kendine büyüyor işte. Hiç dert etmeyin bunları kızlar. Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o.

Davul gibi sisim inan..goren herkez tuzsuz ye ne kadar şişsin diyor yoldan geçenler..bide tuz tuketsem ne olur acaba

Merhaba kızlar bizde 33+5 haftaligiz bebisimiz 2700 gr olmus haftasina gore kafası hep daha büyük cikiyo var mı öyle olan
Benimde öyle canım. Sadece kafa değil genel olarak ilerde çıkıyo :) p.tesi randevum var kaç kilo oldu çok merak ediyorum :)

sağolun kızlar hamile kalmadan önce en büyük sorunum buydu kafayı iyice oğlumun yememesine takmıştım.
ama şimdi daha iyiyim okadar sorun etmiyorum. hasta olmaması benim için daha önemli bağışıklığının kuvvetli olması benim için daha önemli şimdi.
hatta ayy bu çocuk küçük kalmamışmı zayıf değilmi diyenlere biz kiloya karşıyız diyorum.

Aynen bende hala çalıştığım için eve gidince hazırlık yapmaya halim kalmıyor ama içim rahat değip haftaya inşallah başlarım bende çamaşır yikamaya

Günaydın kızlar, bugun farkettim göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi bir çizgi oluşmuş çok hafif. Sizlerde var mı?
Gögüs aramdan genital bölgeme kadar var canım. Normalde de var zaten ama şuan genişleyip rengi koyulaştı. Annemde de var hatta bu çizgi olursa karnın çatlamaz derler

Çok şükür R Rzg14 hala hamile.
cok tatlisin. yazmayim artik bugun dedimmm.

dr geldi. yarin taburcu etmiyor . ama oglumun gosterisine izim verdi. vucudum kasilmalari kendi surekli yaptigi icin birakmiyor. pazartesi muayene edip ona gore karar vercekmis.
32 hafta kritikti dedi. onu yarin atlatiyrz. 34 haftada hayati dedi. olasi erken dogumu bekliyrm sizden dedi. şeş kaza 34 u bitirirsem dogum kendi baslayana kadar mudahele etmeyecekmis. bebek kendi gelene kadar duracakmisiz. kismet bakalim.
nst oglende kotuydu baya. 80ler vuruyor yine sancilar.
kizi simdilik ikizlerden yengece kaydirdim bakalim
cnm dr.da surekli kontrol ediyor. ödem yok. yuzyklerim parmagimda oynuyor hatta. ogludma da ayniydi. yemeden ziyade bunyeyle de alakaliymjs.

Davul gibi sisim inan..goren herkez tuzsuz ye ne kadar şişsin diyor yoldan geçenler..bide tuz tuketsem ne olur acaba
Sen ayaklarının resmini atmıştın hatırlıyorum. Ama tansiyonun normalse idrar tahlilinde sorun yoksa endişelenecek bir şey yok. Yapısal sanırım bazıları çok şişiyor. Hamilelikten hamileliğe bile değişiyor. Mesela ben oğlumda hiç şişmedim. 41. Haftada doğdu ve sezeyana hastaneye giderken kendi ayakkabım parmağımda alyansımla gittim. 18 kg da almıştım. Bu kez çok şişiyorum. Alyans falan takmak mümkün değil. Geçenlerde bir kaç kez tansiyonum da yükselince doktor tahlil yaptı temiz çıktı. Bol su da iç sen yüne ayağını yükseğe koy ama şişilecekse şişiliyor malesef. En azından biraz azaltmış olursun.

ya evet bir de insanlara laf anlatma kısmı var.
millet kendi hamileliklerini çabuk unutuyor, sanki herkes mankendi, 50 kilo ile 5 kilo çocuk doğurmuş muamelesi yapıyorlar.
netse çok gerginim, balon gibi söneceğiz biz merak etme::)

bu kasilma nasil bis3y kizlar hic olmaxi galiba bende bu gidisl anlamadan dogum yapacm
kizimda da oyle bisey hissetmemeistim

hayirli cumalar hepinize

Canım sende bendensin bende hiç öyle bişey hissetmedim şimdiye kadar.Kasılma nasıl oluyor hala tam olarak anlamış değilm Biraz önceki soruna gelirsek bende 29.haftada gittiğimde makat gelişiydi,dün gittim başı aşağıdaymış. Hareketleri değişti baya baya göbeğimin çevresinde ki hareketler baya sertleşti ordan bende tahmin etmiştim zaten başaşğı döndüğünü.

Canım benim de ne zamandır alyansım olmuyor, 53 ile başladım sabah 67 idim 14 kilo biraz çok alanlardanım sanırım. Çatlak henüz yok çok şükür, En son oğlum 2300 dü bu pazartesi. bakalım doğuma kaç kilo ile gidiceğim merak ediyorum

Çalışan annişler çok güzel bir yazıya denk geldim bugün parasal haklarımız ile ilgili.
İşten yakın sürede ayrılanlar da incelesin. Emzirme ödeneğini onlarda alabiliyormuş.

evet canim benimde dondu sanki ayaklarimi gigsumun altindan hissediyirum artik insallqh nirmal yapariz isteyenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…