- 20 Temmuz 2015
- 1.867
- 5.142
- 358
- 30
Alyans mi o da ne kineee...Merhaba hanimlar hayirli cumalar. Mide yanmalari bacak kramplari vs hepimizde baslamis Allah yardimcimiz olsun insallah. Biz bugun 33 haftalik olduk cok şükür. Gunlerimiz azaliyor. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin inşallahh.
Catlamaya basladiniz mi arkadaslar ne durumdasinizz ne kadar kilo aldiniz?
Ben bebekti suydu esiydi kordonuydu derken toplam ne kadar oluyordur biz kac kilo almis oluyoruz merak ediyorum. Havalarin isinmasi ile artik sismeyede basladim. Dun alyansim ilk kez olmadi kalbim cit etti
Çok geçmiş olsun canımHic bir değişim yok üstüne birde mide bulantısı eklendi sabah endokrin kontrolüm vardi araba kullanmak zulüm geldi midem agzimda gittim geldim yürüyemiyorum acıdan 2 gün daha duruyum pazartrsi kontrolüm var onu bekliyorumve bahtsız bedevi ben haftaya merkezde seminer alacagim diye sevinirken ilçeye resen kursa yazmışlar beni okuldan sadece iki kisi biride ben saka gibi mecburen pazartrsi günü çalışamaz raporumuda alacağım
Ödem nasıl sıfır yaaa bende neden bu kadar ödem var anlamıyorum..yüzüm bile sis botoks yaptırmıştım sanki..tuzu sıfıra indirdim suyu 2.5 3 litreye çıkardım ama yok arkadaş ayni31 haftalikken toplam 7 kg olmustum cnm. ödemim sifir benim, oglumda da oyleydi. catlaklar olali cok oldu. takilmiyorum ben.
Yapısı öyledir cnm..oğlumda öyle. demisti dr bi problem yok gayet normal yaniMerhaba kızlar bizde 33+5 haftaligiz bebisimiz 2700 gr olmus haftasina gore kafası hep daha büyük cikiyo var mı öyle olan
ödem bünye ile alakalı ya bana göre, eşim bana yemekleri çok tuzsuz yapıyorum diye kızar. sadece tuz etken değil.Ödem nasıl sıfır yaaa bende neden bu kadar ödem var anlamıyorum..yüzüm bile sis botoks yaptırmıştım sanki..tuzu sıfıra indirdim suyu 2.5 3 litreye çıkardım ama yok arkadaş ayni
Canım üzülme ay ben de çelimsiz minyon çocuk severim. Şimdiki çocuklar katkılardan mıdır nedir gereksiz iri oluyorlar. Benim aklın çıkardı oğlum öyle olacak diye. Allahtan zayıfça bir çocuktur. Kv görümce çok uğraştı bu çocuk zayıf diye. Hatta doktor görümce durduk yere sırf iştah açıyor diye alerji şurubu vermeye kalktı. Vermedim ben. Çocuk bir hastalığı da yok çok şükür kendi kendine büyüyor işte. Hiç dert etmeyin bunları kızlar. Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o.yazini okurken gözlerim doldu duygulandım çünkü bu benim kanayan yaram.
ama herzamn Rabbime şükrettim çünkü oğlum çok zeki bir çocuk maşallah.
yaşıtlarının arasında küçük kalıyor ama zeka yönünden hepsini bastırıyor.
aynen dediğin gbi eşimde minyonmuş ergenlikte tanıyamamışlar boy atmış.
ama maalesef sen yediremiyorsun bak bana ver bu çocuğu nasıl kilo aldırırım diyen bir millet var. beni onlar yordu.
çok şükür sağlığı yerinde. ben üzülünce ağlayınca hissediyor hemen gelip göz yaşımı siler annem diye sarılır.
Davul gibi sisim inan..goren herkez tuzsuz ye ne kadar şişsin diyor yoldan geçenler..bide tuz tuketsem ne olur acabaödem bünye ile alakalı ya bana göre, eşim bana yemekleri çok tuzsuz yapıyorum diye kızar. sadece tuz etken değil.
3 litre suda içiyorum,ama ayaklarım şişiyor
bu hafta karbonhidrat azalttım farketti biraz ama o farkı ben görüyorum. çevreme göre aynı:)
Benimde öyle canım. Sadece kafa değil genel olarak ilerde çıkıyo :) p.tesi randevum var kaç kilo oldu çok merak ediyorum :)Merhaba kızlar bizde 33+5 haftaligiz bebisimiz 2700 gr olmus haftasina gore kafası hep daha büyük cikiyo var mı öyle olan
Annemin yaşadıklarını yazmışsın sanki canısı. Küçükken ben o kadar zayıf ve çelimsizdim ki annem çok üzülürdü bütün kuzenlerimden mahalledeki arkadaşlarımın içinde bariz zayıf ve küçücüktüm. Annemin üzüldüğünü hep hisseder gizli gizli ağlardım. Babam doktora götürürdü niye kilo almıyo diye doktor sağlıklı bir çocuk sorun yok derdi. Sonra ergenliğe bi girdik aman Allahım ben bugün kuzenlerimden uzun oldum kilo aldım her şey anneme göre normale döndü ve o artık mutluydu. Hatta artik bana az ye dikkat et falan diyodusende kendini boşuna üzme inan o çocuk her duygunu hissediyo. Ben yemeyince annem üzülür suratını asardı ama yiyememek bnm elimde değildi. Yeterki sağlıklı olsun enerjik olsun zayıflık inan hiç önemli değil ❤❤
Bu arada olur bu cocuk yorumu komsulara ait saglik sihat yonunden hic bi sorunum yoktu hani aklina da kotu bisey getirmim goruntu yok ama ses var ayni senin cocuk gbi goruntude insanlar annemin bakamadigini falan dusunuyolarmis ama saglikta bi sorun yok
Kıyama ya.. Halbuki evlatlarımız ne değerli onlar için en iyisini isterken yıpratabiliyoruz demek kibunu farketmemek daha da kötü.. Halbuki hepsi birbirinden özel herkes farklı kardeş oldukları halde ben çevre baskısı görmedim ama insanlar onun zayıf olduğunu söyleyince daha çok üzülürdüm artık üzülmeyi bıraktım sadece ne yedirsem kardır kafasındayım vitamin alsın yeter ki geçtim kiloyu.. Sağlıklı olsunlar yeter
sağolun kızlar hamile kalmadan önce en büyük sorunum buydu kafayı iyice oğlumun yememesine takmıştım.Canım üzülme ay ben de çelimsiz minyon çocuk severim. Şimdiki çocuklar katkılardan mıdır nedir gereksiz iri oluyorlar. Benim aklın çıkardı oğlum öyle olacak diye. Allahtan zayıfça bir çocuktur. Kv görümce çok uğraştı bu çocuk zayıf diye. Hatta doktor görümce durduk yere sırf iştah açıyor diye alerji şurubu vermeye kalktı. Vermedim ben. Çocuk bir hastalığı da yok çok şükür kendi kendine büyüyor işte. Hiç dert etmeyin bunları kızlar. Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o.
Aynen bende hala çalıştığım için eve gidince hazırlık yapmaya halim kalmıyor ama içim rahat değip haftaya inşallah başlarım bende çamaşır yikamayagünaydın kızlar;
dün çok zordu benim için göbeğim sürekli taş gibi ayaklarım şiş ağrıyor nefes almakta zorlanıyorum her yer havasız geliyor. bu sabah uyandığımda pijamım askılarını belimde buldum :) gece ne yaşadıysam artk indirmişimeşime benden mi faydalandın gece yoksa diye soruyorum ve bu şikayetler okuduğum kadarıyla hepimizde var sanırım yavaş yavaş hamileliğin en zor sıkıntılı dönemlerine girdik. allah yardımcımız olsun. hayırla sağlıkla alalım inşlh kucağımıza ve bu ara hiçbirşeyi hazır olmadan doğacak diye ödüm kopuyor
Gögüs aramdan genital bölgeme kadar var canım. Normalde de var zaten ama şuan genişleyip rengi koyulaştı. Annemde de var hatta bu çizgi olursa karnın çatlamaz derlerGünaydın kızlar, bugun farkettim göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi bir çizgi oluşmuş çok hafif. Sizlerde var mı?
cnm dr.da surekli kontrol ediyor. ödem yok. yuzyklerim parmagimda oynuyor hatta. ogludma da ayniydi. yemeden ziyade bunyeyle de alakaliymjs.Ödem nasıl sıfır yaaa bende neden bu kadar ödem var anlamıyorum..yüzüm bile sis botoks yaptırmıştım sanki..tuzu sıfıra indirdim suyu 2.5 3 litreye çıkardım ama yok arkadaş ayni
Sen ayaklarının resmini atmıştın hatırlıyorum. Ama tansiyonun normalse idrar tahlilinde sorun yoksa endişelenecek bir şey yok. Yapısal sanırım bazıları çok şişiyor. Hamilelikten hamileliğe bile değişiyor. Mesela ben oğlumda hiç şişmedim. 41. Haftada doğdu ve sezeyana hastaneye giderken kendi ayakkabım parmağımda alyansımla gittim. 18 kg da almıştım. Bu kez çok şişiyorum. Alyans falan takmak mümkün değil. Geçenlerde bir kaç kez tansiyonum da yükselince doktor tahlil yaptı temiz çıktı. Bol su da iç sen yüne ayağını yükseğe koy ama şişilecekse şişiliyor malesef. En azından biraz azaltmış olursun.Davul gibi sisim inan..goren herkez tuzsuz ye ne kadar şişsin diyor yoldan geçenler..bide tuz tuketsem ne olur acaba
ya evet bir de insanlara laf anlatma kısmı var.Davul gibi sisim inan..goren herkez tuzsuz ye ne kadar şişsin diyor yoldan geçenler..bide tuz tuketsem ne olur acaba
bu kasilma nasil bis3y kizlar hic olmaxi galiba bende bu gidisl anlamadan dogum yapacm
kizimda da oyle bisey hissetmemeistim
hayirli cumalar hepinize
Canım benim de ne zamandır alyansım olmuyor, 53 ile başladım sabah 67 idim 14 kilo biraz çok alanlardanım sanırım. Çatlak henüz yok çok şükür, En son oğlum 2300 dü bu pazartesi. bakalım doğuma kaç kilo ile gidiceğim merak ediyorumMerhaba hanimlar hayirli cumalar. Mide yanmalari bacak kramplari vs hepimizde baslamis Allah yardimcimiz olsun insallah. Biz bugun 33 haftalik olduk cok şükür. Gunlerimiz azaliyor. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin inşallahh.
Catlamaya basladiniz mi arkadaslar ne durumdasinizz ne kadar kilo aldiniz?
Ben bebekti suydu esiydi kordonuydu derken toplam ne kadar oluyordur biz kac kilo almis oluyoruz merak ediyorum. Havalarin isinmasi ile artik sismeyede basladim. Dun alyansim ilk kez olmadi kalbim cit etti
evet canim benimde dondu sanki ayaklarimi gigsumun altindan hissediyirum artik insallqh nirmal yapariz isteyenlerCanım sende bendensin bende hiç öyle bişey hissetmedim şimdiye kadar.Kasılma nasıl oluyor hala tam olarak anlamış değilm Biraz önceki soruna gelirsek bende 29.haftada gittiğimde makat gelişiydi,dün gittim başı aşağıdaymış. Hareketleri değişti baya baya göbeğimin çevresinde ki hareketler baya sertleşti ordan bende tahmin etmiştim zaten başaşğı döndüğünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?