2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu yanma dediginiz gece uykudan uyandiricak derecede boyle sanki alev aliyo gogus kafesi mide bogaza kadar geliyo boyle bisey mi bana 2 gundur oluuo ben bitek kendimde oluyo saniyodum hatta acana ben ulser miyim ki falan dediydim
S Shrrbtk Mysonismysun soğuk süt içmenizi tavsiye ederim çok iyi geliyor :)
Cnm ben 10 kg aldım ama henüz hiç çatlağım yok. Vazelin sürüyorum her gün. Alyansım ve ayakkabılarım hala oluyor , ödem icin sabahları ılık limon dilimli su içiyorum , gün içerisinde ayaklarımı uzatıyorum, vücudumu sıkan giysiler giymiyorum. Böyle canım.
Gögüs aramdan genital bölgeme kadar var canım. Normalde de var zaten ama şuan genişleyip rengi koyulaştı. Annemde de var hatta bu çizgi olursa karnın çatlamaz derler
Henüz çatlamadı inşallah çatlamaz da

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bizde 33+5 haftaligiz bebisimiz 2700 gr olmus haftasina gore kafası hep daha büyük cikiyo var mı öyle olan
masallah bebise.. canim ben dun gittim doktora kafa 35 haftalik cikti, genelde de kafa hep onden gidiyor. doktorum sadece kafa boyle büyük giderse, catin da darsa normal dogum olmaz dedi ..

hanımlar bel ve kasık ağrısı yaşayan var mı? bi anda başladı bel ağrısı olarak şimdi kasıklarda eklendi...oturduğum yerde başladı... sanki adet olucam gibi...

Canım hiç bilgim yok, bana doktorum karında başlayıp beline yayılan şiddetli sancın olduğunda hemen bana haber ver demişti. Şiddetli değilse normaldir belki, kendini yordun mu?

masallah bebise.. canim ben dun gittim doktora kafa 35 haftalik cikti, genelde de kafa hep onden gidiyor. doktorum sadece kafa boyle büyük giderse, catin da darsa normal dogum olmaz dedi ..
Senle günlerimiz aynı sayılır bende dün gittim kafa 38 cıktı.. 3-4 haftaya doğum yaparsam normal olurmuş bide benim 2. Bebek

Canım hiç bilgim yok, bana doktorum karında başlayıp beline yayılan şiddetli sancın olduğunda hemen bana haber ver demişti. Şiddetli değilse normaldir belki, kendini yordun mu?
hayır... yürümedim bile doğru düzgün.. öğlen bi yemeğe çıktım

yani evet hafifliyor ve sonra artıyor. aralığı düzenli mi çözemedim henüz... saat tutayım bi..
Karnina baski mi yaptın otururken göbeği gevsek birakin diyorlar ofiste havaya dogru rahat baski yapmadan yururkende one dogru kambur durmadan belki oturus seklindendir

Tabi saat tut bakalım düzenli mi kasılıyor mu karnın ağrı girince
yok kasılmam yok... normal de kasılmam olur ağrım olmaz. şimdi de kasılmam yok ağrım var...eve geçicem 1 saat sonra olmadı bi uzanayım... artarsa acilden bi giriş alıp nstye girerim

Vallahi şoka girdim sabah mebten mesaj gelince müdürü aradim bilmiyorum diyor e degismez mi dedim değişmez ya gel ya rapor al dedi densiz erkek iste halden anlamak nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…