2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ödem nasıl sıfır yaaa bende neden bu kadar ödem var anlamıyorum..yüzüm bile sis botoks yaptırmıştım sanki..tuzu sıfıra indirdim suyu 2.5 3 litreye çıkardım ama yok arkadaş ayni
Benim yanaklar yüz dudaklar komple botoks gibi. Dudaklarım normalde de büyüktür şimdi çok fena oldu valla

Freshh canım maşallahın var valla.Kuzunun yatağı da hazır
Ateacherlady canım rapor al bence zaten seminer dönemi değil mi? Herkes kendi işine geldiği gibi davranıyor. Seni artık boşa çıkartmaları lazımdı.
maydanozsuyu biraz yatıp dinlen bakalım devam edecek mi. Ederse bir doktora görün istersen. Artık haftalar yaklaştıkça sıkıntılar artıyor. Önemli bişey çıkmaz inşAllah

Ne.orgu ne.dikis tam.bir erkegim hamarat hatun ellerine saglik.guzel olmus
ayy sorma ben de dikiş bilmiyorum, eşimin kıyafetlerinde ufacık bir yırtık oluyor dikemiyorum, terziye ya da annelere veriyorum hemen niye öğrenmek de istemediysem..

ayy sorma ben de dikiş bilmiyorum, eşimin kıyafetlerinde ufacık bir yırtık oluyor dikemiyorum, terziye ya da annelere veriyorum hemen niye öğrenmek de istemediysem..
Ayni ben zuhahaha örgü dikiş vb vb hanim faaliyetleri.yok ne.olcak halimiz yahu

amin İnsallah efelerimiz uslu olcak annesi kuzu gibi efeler
kuzu gibi olurlaaar inşallahhhhhhhhhh!!!! herkes diyor ya efeler yaramaz olur efeler yaramaz olur diye. nasıl gıcık ediyorlar gecen birisi anlattı üst komşusunun oğlunun adı efeymiş. "çocuk o kadar yaramaz ki balkondan aşağı at gitsin" dedi resmen, ben şok bide diyor ki "şaka yapmıyorum çocukla yanyana gelince balkondan aşağı atmak istiyorsun, efe koyacaksan bir daha düşün " diyor... dedim her isimdeki çocuk bir değil, yetiştiği şartlar, ortam... allahımmm, sen duamızı biliyorsun

bir de anne karnında nasılsa öyle olur derler ya; genel olarak baktığımda sakin bir bebek. ben yorgun ya da stresliysem o zaman kuduruyor içerde. inşallah sakin olur doğunca da, hareketli olmasına razıyım yaramaz olmasın yeter kii...

Efelihayat maydanozsuyu çok güzeller güle güle kullanın canım.
Ya ben puset almadım. Hastaneden çıkarken kucakta taşınacak sanırım
Bisey var adi neydi ya cahillik.ondan vardir sende neydi çanta.gibi oluyor ya olmadi.kucak.bosverr tesekkur ederim ❤ daha iyileri sizin.olsun

ayni hikaye ornekler efsane yaramaz çocuklar duymaktan.tirssamda umudumuz var uslu olcaklar inşallah hareketli olmak ayri yaramaz olmak.ayri insallah yaramaz olmazlar birak.hareketli olsunlar

Ben de kendim diktim...

Efelihayat güle güle kullanın çok güzel olmuş.
maydanozsuyu Ellerine sağlık, sende güle güle kullan.Ben de burda konuştuktan sonra almayı düşünmeye başladım. Hatta Efelihayat 'dan sayfa ismi istedim.. Ama sonra Eşim gaza getirdi
Sen dikersin dedi. Gittik kumaş aldık. Pedini diktim
Bir arada örtüsünü dikmeye niyetleneceğim inşallah akşamları fırsat bulursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…