2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
tutkuu85 tatlim.portbebe deniyormus ondan vardir sende olmadi. Kucak miss
Oğlumda vardı portbebe onunla taşımıştık. Ama hediye gelmişti çöm kaliteli bişey değildi. Anneme vermiştim bakayım duruyorsa iş görür belki. Kendime kızıyorum bazı konularda oğlumda şunu daha kaliteli almış olsaydım şimdi 2. Ye iş görürdü diyorum. Hediye gelince puset düşünmemiştim hiç. Bi de 2013 te bu kadar yaygın değildi puset. Araba olarakta Chicco nun liteway almıştık. Çok rahat ettik çok kullandık arabanın haşatı çıktı. Şimdi yeni almak istemiyorum ama onu kullanmakta istemiyorum.

Benim yeğenimin ismi Efe. 3 yaşına gelene kadar ben abimlerde yaşadım diyebiliriz. Her anında yanındaydım. Resmen erkek çocuğa aşık oldum onunla. Bu kadar sakin bir bebek olamaz. Ver arabayı olduğu yerde oynasın. Tatile gittiğimizde şemsiyenin gölgesinin dışına çıkmaz , oturduğu yerde oynardı. Yürümeye başladığından beri dışarı çıkarız ikimiz hemde bebek arabasız. Gık demez yürürdü. Götür kafeye otur arkadaşlarınla koy önüne oyuncak, birazcık yiyecek bişeyler temiz 1,5 saat otururdu sizinle kalkmadan.
Hiç bu hurafelere inanmayın.Allah bizlere de böyle erkek çocuklar nasip etsin bence. Bakması çok kolaydı :)

Amin inşallah benimde öyle farklı yerlerimde oldu onları umursamıyorum ama karnımda olmasından korkuyorum

süper motive oldu canım, ilk defa güzel bir yorum gördüm bu isimle ilgili. maşallah yeğenine, inşallah bizimkiler de öyle olur

Bugun guya toz aldim mesela devamli sertlesti bazen su icmek icin bile icin kalkip yurusem sertlesiuo karnim bakkala giderken yemek yaparken yani harekete gelmiyo hic
Yorulunca daha çok oluyor zaten canım ama yorulmadigimda da var benim
ben niye öyle birşey yaşamıyorum hiç toplanmadı daha biryere. Arada itirriyor bir taraftan sertçe o değildir herhalde?
Ittirme ile daha farklı canım kasildigini bariz anlıyorsun. Daha zamanı vardır belki benimki erkendir
Ben de magnezyum kullanıyorum canım geçen 5 6 dk aralıklarla oldu sonra geçti rahim kendini hazırlıyor diye olumlu dusunmek düşünmek istiyorum ben de
hanımlar bel ve kasık ağrısı yaşayan var mı? bi anda başladı bel ağrısı olarak şimdi kasıklarda eklendi...oturduğum yerde başladı... sanki adet olucam gibi...
Nasıl oldun canım gecti mi? Eğer şiddetli olursa doktora gitmende fayda var

Bak mesela suan hicbi sey yapmadim yine de toplandi bilmiyom artik magnezyum almadim dun kesin ondan

Sagolasin canim.doktora diim de yazsin o zaman

teşekkür ederim canım benim. Bazen çok fena oluyor acısı kımıldayamayacak kadsr. Ama çabuk geçiyor. Yurt dışındayım maalesef ayva yaprağı bulmam zor elma zencefil dedi biri onu deneyeceğim.
Zencefil içme dedi doktor canım rahim uyaryr diye aklında olsn

tesekkurler tatlim yaparsin tabiki herkes ben mi yeteneksiz yap gorelim bebisim
ohooo sen seçenekler arasinda kalmışsın
duymak.istediğim sey amin amin amin insallah

Eve geldim. Duş aldım soğukca...dinleniyorum ara ara geliyor... ama duzensiz.... yarim saat yok mesela geliyor 5 dakika sonra 45 dakika yok geliyor 2 dakika gibi... oyuzden endiselenecek bir şey yok gibi.

Oğlumda 21 kilo aldım..dr ödem mi diye test yaptı..bariz bildiğin kilo cıktı ödem falan yoktu hiç..bunda mübarek ödem den geçilmiyor vücut..ne ödemmis arkadas

Yok cnm allahtan tansiyon normal idrar da bi sıkıntı yok..genel odem benim ki ama.yine de rahatsız edici ayaklara hiç bi ayakkabi olmuyor onu da gectim bide sizlama ve aci var..denize gider yanarsin vucut gerginlesir ya bilek üstüne kadar aynı oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…