Oğlumda vardı portbebe onunla taşımıştık. Ama hediye gelmişti çöm kaliteli bişey değildi. Anneme vermiştim bakayım duruyorsa iş görür belki. Kendime kızıyorum bazı konularda oğlumda şunu daha kaliteli almış olsaydım şimdi 2. Ye iş görürdü diyorum. Hediye gelince puset düşünmemiştim hiç. Bi de 2013 te bu kadar yaygın değildi puset. Araba olarakta Chicco nun liteway almıştık. Çok rahat ettik çok kullandık arabanın haşatı çıktı. Şimdi yeni almak istemiyorum ama onu kullanmakta istemiyorum.tutkuu85 tatlim.portbebe deniyormus ondan vardir sende olmadi. Kucak miss
kuzu gibi olurlaaar inşallahhhhhhhhhh!!!! herkes diyor ya efeler yaramaz olur efeler yaramaz olur diye. nasıl gıcık ediyorlargecen birisi anlattı üst komşusunun oğlunun adı efeymiş. "çocuk o kadar yaramaz ki balkondan aşağı at gitsin" dedi resmen, ben şok bide diyor ki "şaka yapmıyorum çocukla yanyana gelince balkondan aşağı atmak istiyorsun, efe koyacaksan bir daha düşün " diyor... dedim her isimdeki çocuk bir değil, yetiştiği şartlar, ortam... allahımmm, sen duamızı biliyorsun
bir de anne karnında nasılsa öyle olur derler ya; genel olarak baktığımda sakin bir bebek. ben yorgun ya da stresliysem o zaman kuduruyor içerde. inşallah sakin olur doğunca da, hareketli olmasına razıyım yaramaz olmasın yeter kii...
Amin inşallah benimde öyle@ShrrbtkMysonismysun soğuk süt içmenizi tavsiye ederim çok iyi geliyor :)
Cnm ben 10 kg aldım ama henüz hiç çatlağım yok. Vazelin sürüyorum her gün. Alyansım ve ayakkabılarım hala oluyor , ödem icin sabahları ılık limon dilimli su içiyorum , gün içerisinde ayaklarımı uzatıyorum, vücudumu sıkan giysiler giymiyorum. Böyle canım.
Henüz çatlamadı inşallah çatlamaz da
süper motive oldu canım, ilk defa güzel bir yorum gördüm bu isimle ilgili. maşallah yeğenine, inşallah bizimkiler de öyle olurBenim yeğenimin ismi Efe. 3 yaşına gelene kadar ben abimlerde yaşadım diyebiliriz. Her anında yanındaydım. Resmen erkek çocuğa aşık oldum onunla. Bu kadar sakin bir bebek olamaz. Ver arabayı olduğu yerde oynasın. Tatile gittiğimizde şemsiyenin gölgesinin dışına çıkmaz , oturduğu yerde oynardı. Yürümeye başladığından beri dışarı çıkarız ikimiz hemde bebek arabasız. Gık demez yürürdü. Götür kafeye otur arkadaşlarınla koy önüne oyuncak, birazcık yiyecek bişeyler temiz 1,5 saat otururdu sizinle kalkmadan.
Hiç bu hurafelere inanmayın.Allah bizlere de böyle erkek çocuklar nasip etsin bence. Bakması çok kolaydı :)
Hem uzun hem ince. En sevdigimAn itibariyle 34+0 diyerek 35.haftayı selamlıyorum+10 kg ile devam...
Yok 36dir diycektim 40 giyiyormus. O zaman ben 50 giyiyorum. Bacaklara bak, selvi boylum al yazmalım tey tey tey
Yorulunca daha çok oluyor zaten canım ama yorulmadigimda da var benimBugun guya toz aldim mesela devamli sertlesti bazen su icmek icin bile icin kalkip yurusem sertlesiuo karnim bakkala giderken yemek yaparken yani harekete gelmiyo hic
Ittirme ile daha farklı canım kasildigini bariz anlıyorsun. Daha zamanı vardır belki benimki erkendirben niye öyle birşey yaşamıyorum hiç toplanmadı daha biryere. Arada itirriyor bir taraftan sertçe o değildir herhalde?
Ben de magnezyum kullanıyorum canım geçen 5 6 dk aralıklarla oldu sonra geçti rahim kendini hazırlıyor diye olumlu dusunmek düşünmek istiyorum ben deBenim de gün içinde çook defa kasılmalarım oluyor. En son saat tuttum yarım saatte birdi. Ama hepsi aynı şiddette değildi. Nst'ye girdim sancı çıkmadı. Doktor da magnezyum verip gönderdi. Magnezyum kullanmaya başladığımdan beri kasılmalar azaldı sanki ama bitmedi. Alıştım artık takmıyorum kafama.
Nasıl oldun canım gecti mi? Eğer şiddetli olursa doktora gitmende fayda varhanımlar bel ve kasık ağrısı yaşayan var mı? bi anda başladı bel ağrısı olarak şimdi kasıklarda eklendi...oturduğum yerde başladı... sanki adet olucam gibi...
Maşallah canım gayet fit duruyorsun. Bende hep bezelye yutmuş solucan gibi olacağımı tahmin ederdim taki evlilik yolunda 30kg alana kadarAn itibariyle 34+0 diyerek 35.haftayı selamlıyorum+10 kg ile devam...
Bak mesela suan hicbi sey yapmadim yine de toplandi bilmiyom artik magnezyum almadim dun kesin ondanYorulunca daha çok oluyor zaten canım ama yorulmadigimda da var benim
Ittirme ile daha farklı canım kasildigini bariz anlıyorsun. Daha zamanı vardır belki benimki erkendir
Ben de magnezyum kullanıyorum canım geçen 5 6 dk aralıklarla oldu sonra geçti rahim kendini hazırlıyor diye olumlu dusunmek düşünmek istiyorum ben de
Nasıl oldun canım gecti mi? Eğer şiddetli olursa doktora gitmende fayda var
Sagolasin canim.doktora diim de yazsin o zamanTam tarif ettiğin gibi. Ben gidip göğüs altıma su tutuyordum. İlk başta buz falan koydum. Ateş tutuyor gibiydiler. Sonra oğlum baş aşağı dönünce birazcık azaldı. Ama hala devam ediyor. Gavisconu dene sende bir. Doğum yapınca Geçecekmiş öyle kendimi telkin ediyorum :)
Ooraya hic girmeNe kadan da minnoş bir hamile ❤
Ordan çocuk çıkacak çocuk! Parmagin lafi mi olur ya
Zencefil içme dedi doktor canım rahim uyaryr diye aklında olsnteşekkür ederim canım benim. Bazen çok fena oluyor acısı kımıldayamayacak kadsr. Ama çabuk geçiyor. Yurt dışındayım maalesef ayva yaprağı bulmam zorelma zencefil dedi biri onu deneyeceğim.
tesekkurler tatlim yaparsin tabiki herkes ben mi yeteneksizEfelihayat güle güle kullanın çok güzel olmuş.
maydanozsuyu Ellerine sağlık, sende güle güle kullan.Ben de burda konuştuktan sonra almayı düşünmeye başladım. Hatta Efelihayat 'dan sayfa ismi istedim.. Ama sonra Eşim gaza getirdi
Sen dikersin dedi. Gittik kumaş aldık. Pedini diktim
Bir arada örtüsünü dikmeye niyetleneceğim inşallah akşamları fırsat bulursam
ohooo sen seçenekler arasinda kalmışsınOğlumda vardı portbebe onunla taşımıştık. Ama hediye gelmişti çöm kaliteli bişey değildi. Anneme vermiştim bakayım duruyorsa iş görür belki. Kendime kızıyorum bazı konularda oğlumda şunu daha kaliteli almış olsaydım şimdi 2. Ye iş görürdü diyorum. Hediye gelince puset düşünmemiştim hiç. Bi de 2013 te bu kadar yaygın değildi puset. Araba olarakta Chicco nun liteway almıştık. Çok rahat ettik çok kullandık arabanın haşatı çıktı. Şimdi yeni almak istemiyorum ama onu kullanmakta istemiyorum.
duymak.istediğim sey amin amin amin insallahBenim yeğenimin ismi Efe. 3 yaşına gelene kadar ben abimlerde yaşadım diyebiliriz. Her anında yanındaydım. Resmen erkek çocuğa aşık oldum onunla. Bu kadar sakin bir bebek olamaz. Ver arabayı olduğu yerde oynasın. Tatile gittiğimizde şemsiyenin gölgesinin dışına çıkmaz , oturduğu yerde oynardı. Yürümeye başladığından beri dışarı çıkarız ikimiz hemde bebek arabasız. Gık demez yürürdü. Götür kafeye otur arkadaşlarınla koy önüne oyuncak, birazcık yiyecek bişeyler temiz 1,5 saat otururdu sizinle kalkmadan.
Hiç bu hurafelere inanmayın.Allah bizlere de böyle erkek çocuklar nasip etsin bence. Bakması çok kolaydı :)
Yorulunca daha çok oluyor zaten canım ama yorulmadigimda da var benim
Ittirme ile daha farklı canım kasildigini bariz anlıyorsun. Daha zamanı vardır belki benimki erkendir
Ben de magnezyum kullanıyorum canım geçen 5 6 dk aralıklarla oldu sonra geçti rahim kendini hazırlıyor diye olumlu dusunmek düşünmek istiyorum ben de
Nasıl oldun canım gecti mi? Eğer şiddetli olursa doktora gitmende fayda var
Oğlumda 21 kilo aldım..dr ödem mi diye test yaptı..bariz bildiğin kilo cıktı ödem falan yoktu hiç..bunda mübarek ödem den geçilmiyor vücut..ne ödemmis arkadascok tatlisin. yazmayim artik bugun dedimmm.
dr geldi. yarin taburcu etmiyor. ama oglumun gosterisine izim verdi. vucudum kasilmalari kendi surekli yaptigi icin birakmiyor. pazartesi muayene edip ona gore karar vercekmis.
32 hafta kritikti dedi. onu yarin atlatiyrz. 34 haftada hayati dedi. olasi erken dogumu bekliyrm sizden dedi. şeş kaza 34 u bitirirsem dogum kendi baslayana kadar mudahele etmeyecekmis. bebek kendi gelene kadar duracakmisiz. kismet bakalim.
nst oglende kotuydu baya. 80ler vuruyor yine sancilar.
kizi simdilik ikizlerden yengece kaydirdim bakalim
cnm dr.da surekli kontrol ediyor. ödem yok. yuzyklerim parmagimda oynuyor hatta. ogludma da ayniydi. yemeden ziyade bunyeyle de alakaliymjs.
Gule gule kullan valla cok guzelPuset örtü bitmis kızlar nasıl
Yok cnm allahtan tansiyon normal idrar da bi sıkıntı yok..genel odem benim ki ama.yine de rahatsız edici ayaklara hiç bi ayakkabi olmuyor onu da gectim bide sizlama ve aci var..denize gider yanarsin vucut gerginlesir ya bilek üstüne kadar aynı oyleSen ayaklarının resmini atmıştın hatırlıyorum. Ama tansiyonun normalse idrar tahlilinde sorun yoksa endişelenecek bir şey yok. Yapısal sanırım bazıları çok şişiyor. Hamilelikten hamileliğe bile değişiyor. Mesela ben oğlumda hiç şişmedim. 41. Haftada doğdu ve sezeyana hastaneye giderken kendi ayakkabım parmağımda alyansımla gittim. 18 kg da almıştım. Bu kez çok şişiyorum. Alyans falan takmak mümkün değil. Geçenlerde bir kaç kez tansiyonum da yükselince doktor tahlil yaptı temiz çıktı. Bol su da iç sen yüne ayağını yükseğe koy ama şişilecekse şişiliyor malesef. En azından biraz azaltmış olursun.
tatlim.o.test nasil.oluyor ben de yaptırayım kıyamam bende sisimOğlumda 21 kilo aldım..dr ödem mi diye test yaptı..bariz bildiğin kilo cıktı ödem falan yoktu hiç..bunda mübarek ödem den geçilmiyor vücut..ne ödemmis arkadas
Teşekkürler canım daha iyisi siZlerin olsunGule gule kullan valla cok guzel
Süperrr.kaca maal olduPuset örtü bitmis kızlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?