2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Lohusa pijamasi ve gecelikleri magazalarda da çok pahalı (bence). 120 tekli 240 takımlar ve bu başlangıç fiyati gördüğüm kadarıyla.

Bunu aldim.
Eki Görüntüle 2280921
Güle güle.kullan..kurtuldun bu dertten sende bende pazar günü anneme gideyim orda.2.3 gün bir konaklama yapicam bEnimm.koca kampa gidecek kardeşe kitlicem gitmişken lohusayi

Lohusa pijamasi ve gecelikleri magazalarda da çok pahalı (bence). 120 tekli 240 takımlar ve bu başlangıç fiyati gördüğüm kadarıyla.

Bunu aldim.
Eki Görüntüle 2280921
Tatlim 75 mi bence güzel.yani gram.çeyrek altından sonra birde gecelik al tatlim ilk.gun sonda oluyormuş sanirim iki set kesin.olmaliymis

Eve geldim. Duş aldım soğukca...dinleniyorum ara ara geliyor... ama duzensiz.... yarim saat yok mesela geliyor 5 dakika sonra 45 dakika yok geliyor 2 dakika gibi... oyuzden endiselenecek bir şey yok gibi.
duzensiz yalanci kasilmalar gibi. ama ocin rahat etmezse hastaneye bir ugra arkadasim

Oğlumda 21 kilo aldım..dr ödem mi diye test yaptı..bariz bildiğin kilo cıktı ödem falan yoktu hiç..bunda mübarek ödem den geçilmiyor vücut..ne ödemmis arkadas
her gebelik farkli canim.
ben oglumda hic sorun yasamadjm. kiz da bak 2 haftadir sanci cekiyrm. erken dogum bekliyrm. farklilar iste.

duzensiz yalanci kasilmalar gibi. ama ocin rahat etmezse hastaneye bir ugra arkadasim

her gebelik farkli canim.
ben oglumda hic sorun yasamadjm. kiz da bak 2 haftadir sanci cekiyrm. erken dogum bekliyrm. farklilar iste.
Sen doğurana kadar ben 9 doğurdum zaten burda seni beklemektensaka.bi yana beklesin az daha zaten gelmeye niyeti yok da zillinin adrenalin yaşatıyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…