sorma cnm. deli etti beni de. hala nst 80de.. ne yaptigi belli degil. eve de gidemiyrm. iyiden iyiye devrelerim yandi artik. herkes hersey sinirime dokunur oldu.Sen doğurana kadar ben 9 doğurdum zaten burda seni beklemektensaka.bi yana beklesin az daha zaten gelmeye niyeti yok da zillinin adrenalin yaşatıyor bize
ya o hemsire cinsmis. alsan alsan 2 ser kilo alirsin ayda. o da 4 kg eder toplamda. ne 10 u... sasmis o.Güzel anneler dün sağlık ocagi izlenim vardı
5. Kilomu almış bulunmaktym ve hemşire doğuma kadar 10 kilo daha alırsın dedi ve aşırı bozuldum.
Yani 9 haftada 10 kilo mu alacgm yani nasıl hesap bu
Inan kilo vermesi dert değil artık ama yazın sıcağında 10 kilo daha alıp nefes alınır mı diye düşünüp afakanlar bastı beni.sorma cnm. deli etti beni de. hala nst 80de.. ne yaptigi belli degil. eve de gidemiyrm. iyiden iyiye devrelerim yandi artik. herkes hersey sinirime dokunur oldu.
ya o hemsire cinsmis. alsan alsan 2 ser kilo alirsin ayda. o da 4 kg eder toplamda. ne 10 u... sasmis o.
Lcw den dün gece söyledim bir şeyler.Tatlim 75 mi bence güzel.yani gram.çeyrek altından sonrabirde gecelik al tatlim ilk.gun sonda oluyormuş sanirim iki set kesin.olmaliymis
Kardesim 5.veya 6.ayina kadar 5 kilo vermis, istifra hastane serum vs, doguma kadar da 35kg almış.Güzel anneler dün sağlık ocagi izlenim vardı
5. Kilomu almış bulunmaktym ve hemşire doğuma kadar 10 kilo daha alırsın dedi ve aşırı bozuldum.
Yani 9 haftada 10 kilo mu alacgm yani nasıl hesap bu
hahah o ödem sifir diyenleri dovelim mi!!Ödem nasıl sıfır yaaa bende neden bu kadar ödem var anlamıyorum..yüzüm bile sis botoks yaptırmıştım sanki..tuzu sıfıra indirdim suyu 2.5 3 litreye çıkardım ama yok arkadaş ayni
nekadar hos bi hamilesin sennnAn itibariyle 34+0 diyerek 35.haftayı selamlıyorum+10 kg ile devam...
cok tatli olmuuuus gule gule kullanPuset örtü bitmis kızlar nasıl
Maşallah hamarat anneBen de kendim diktim...
Alt sagdakine bayıldımEki Görüntüle 2280935
Hm indirim ganimetleri. Temmuz sonu Ağustos başı gibi doğarsa, çok sıcaklarda patikli altla sadece bunları giydiririm diye düşündüm.
Kolay değil cnm günlerdir hastane köşelerinde evinden çocuğundan ayrı sabir versin allah...sorma cnm. deli etti beni de. hala nst 80de.. ne yaptigi belli degil. eve de gidemiyrm. iyiden iyiye devrelerim yandi artik. herkes hersey sinirime dokunur oldu.
ya o hemsire cinsmis. alsan alsan 2 ser kilo alirsin ayda. o da 4 kg eder toplamda. ne 10 u... sasmis o.
Ödem yok diyeni dövelim dövmesini de rzg14 olan olacak..kız zaten hastane köşelerindehahah o ödem sifir diyenleri dovelim mi!!
bu arada evvelsigun hafif korkarak cok ozledigim ananasi yedim. dun aksamda kuskonmaz yaptim aksam yemegine. bugun sanki ayaklarim daha as şiş gibi.
ben ikisinede devam etmeyi dusunuyorum hayirlisi bakalim, dene istersen?
nekadar hos bi hamilesin sennn
cok tatli olmuuuus gule gule kullan
Vayy dikiş nakıştan da anlıyon valla maşallah yapsaydın ya el emeği en azından penye bi battaniyePuset örtüsünü kendi yapan var biz daha popomuzu kaldirip bisi yapmayalim. Her türlü dikis makinasi kullanip parmagini kipirdatmamak da bana Özel herhalde; terzi kendi sokugunu dikemez.
Güle güle kullan canımeşim arabami goturdu beni eve bagladi bugünde. kuresel isinmaya karsi buyuk bi gosteri vardi, ben diyim 3 bin siz diyin 5 bin insan gecti kapimizin onunden. onlari seyrettim cok keyifliydi aslinda. bos durani Allah sevmez diyip ütüye basladim onlari izlerken, ne cok birikmis yine.
hala bebek cantamiz yoktu, tekrar bi goz gezdireyim online sevdigim modellerde indirim var mi umuduyla ve bingooo, begendigim bi modelde indirimi bulunca hemen attim sepete. ardindan ayni sayfada yine o markanin puset/surme besigi baddaniyeside indirimdeydi. dayanamadim fena bi sekilde kiydim paraya. ama cok guzel degiller mi:
Eki Görüntüle 2280959 Eki Görüntüle 2280958
esim gormedi henuz aksam gelsinde gostereyim ehehehesabah canimi sikti kizdirdi beni. her kizdirdiginda boyle bi harcama yapsam, canimi bidaha sikmaz gibime geliyo
İntikamin baya feci olmus türkiye fiyatı ucuk cikartan.turdeneşim arabami goturdu beni eve bagladi bugünde. kuresel isinmaya karsi buyuk bi gosteri vardi, ben diyim 3 bin siz diyin 5 bin insan gecti kapimizin onunden. onlari seyrettim cok keyifliydi aslinda. bos durani Allah sevmez diyip ütüye basladim onlari izlerken, ne cok birikmis yine.
hala bebek cantamiz yoktu, tekrar bi goz gezdireyim online sevdigim modellerde indirim var mi umuduyla ve bingooo, begendigim bi modelde indirimi bulunca hemen attim sepete. ardindan ayni sayfada yine o markanin puset/surme besigi baddaniyeside indirimdeydi. dayanamadim fena bi sekilde kiydim paraya. ama cok guzel degiller mi:
esim gormedi henuz aksam gelsinde gostereyim ehehehesabah canimi sikti kizdirdi beni. her kizdirdiginda boyle bi harcama yapsam, canimi bidaha sikmaz gibime geliyo
eşim arabami goturdu beni eve bagladi bugünde. kuresel isinmaya karsi buyuk bi gosteri vardi, ben diyim 3 bin siz diyin 5 bin insan gecti kapimizin onunden. onlari seyrettim cok keyifliydi aslinda. bos durani Allah sevmez diyip ütüye basladim onlari izlerken, ne cok birikmis yine.
kiz annesi olmak ❤Eki Görüntüle 2280935
Hm indirim ganimetleri. Temmuz sonu Ağustos başı gibi doğarsa, çok sıcaklarda patikli altla sadece bunları giydiririm diye düşündüm.
haha intikam degil o yahu, isin espirisi biraz. oyle olsa dua etsin bununla yirttiginaİntikamin baya feci olmus türkiye fiyatı ucuk cikartan.turden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?