2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen doğurana kadar ben 9 doğurdum zaten burda seni beklemektensaka.bi yana beklesin az daha zaten gelmeye niyeti yok da zillinin adrenalin yaşatıyor bize
sorma cnm. deli etti beni de. hala nst 80de.. ne yaptigi belli degil. eve de gidemiyrm. iyiden iyiye devrelerim yandi artik. herkes hersey sinirime dokunur oldu.
Güzel anneler dün sağlık ocagi izlenim vardı
5. Kilomu almış bulunmaktym ve hemşire doğuma kadar 10 kilo daha alırsın dedi ve aşırı bozuldum.
Yani 9 haftada 10 kilo mu alacgm yani nasıl hesap bu
ya o hemsire cinsmis. alsan alsan 2 ser kilo alirsin ayda. o da 4 kg eder toplamda. ne 10 u... sasmis o.

Inan kilo vermesi dert değil artık ama yazın sıcağında 10 kilo daha alıp nefes alınır mı diye düşünüp afakanlar bastı beni.
Şuan şişlik ödem yirtik hiç bisey yok Bende ama 10 kilo ile hepsi gelir bence

Tatlim 75 mi bence güzel.yani gram.çeyrek altından sonra birde gecelik al tatlim ilk.gun sonda oluyormuş sanirim iki set kesin.olmaliymis
Lcw den dün gece söyledim bir şeyler.
Güzel anneler dün sağlık ocagi izlenim vardı
5. Kilomu almış bulunmaktym ve hemşire doğuma kadar 10 kilo daha alırsın dedi ve aşırı bozuldum.
Yani 9 haftada 10 kilo mu alacgm yani nasıl hesap bu
Kardesim 5.veya 6.ayina kadar 5 kilo vermis, istifra hastane serum vs, doguma kadar da 35kg almış.

Ama bence almazsin sen cunku zaten Karatay usulunde besleniyorsun.

Ödem nasıl sıfır yaaa bende neden bu kadar ödem var anlamıyorum..yüzüm bile sis botoks yaptırmıştım sanki..tuzu sıfıra indirdim suyu 2.5 3 litreye çıkardım ama yok arkadaş ayni
hahah o ödem sifir diyenleri dovelim mi!!
bu arada evvelsigun hafif korkarak cok ozledigim ananasi yedim. dun aksamda kuskonmaz yaptim aksam yemegine. bugun sanki ayaklarim daha as şiş gibi.
ben ikisinede devam etmeyi dusunuyorum hayirlisi bakalim, dene istersen?

An itibariyle 34+0 diyerek 35.haftayı selamlıyorum +10 kg ile devam...
nekadar hos bi hamilesin sennn

Puset örtü bitmis kızlar nasıl
cok tatli olmuuuus gule gule kullan

Kolay değil cnm günlerdir hastane köşelerinde evinden çocuğundan ayrı sabir versin allah...

Ödem yok diyeni dövelim dövmesini de rzg14 olan olacak..kız zaten hastane köşelerindeonun sipa bizim yerimize alıyor intikam

eşim arabami goturdu beni eve bagladi bugünde. kuresel isinmaya karsi buyuk bi gosteri vardi, ben diyim 3 bin siz diyin 5 bin insan gecti kapimizin onunden. onlari seyrettim cok keyifliydi aslinda. bos durani Allah sevmez diyip ütüye basladim onlari izlerken, ne cok birikmis yine.
hala bebek cantamiz yoktu, tekrar bi goz gezdireyim online sevdigim modellerde indirim var mi umuduyla ve bingooo, begendigim bi modelde indirimi bulunca hemen attim sepete. ardindan ayni sayfada yine o markanin puset/surme besigi baddaniyeside indirimdeydi. dayanamadim fena bi sekilde kiydim paraya. ama cok guzel degiller mi:

esim gormedi henuz aksam gelsinde gostereyim ehehehe sabah canimi sikti kizdirdi beni. her kizdirdiginda boyle bi harcama yapsam, canimi bidaha sikmaz gibime geliyo

Güle güle kullan canım

İntikamin baya feci olmus türkiye fiyatı ucuk cikartan.turden

Aldığın çanta Türkiye de 1 milyarcıkk cınımmmm üzmek ne kelimeee bi dediğini iki etmez benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…