2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
haha intikam degil o yahu, isin espirisi biraz. oyle olsa dua etsin bununla yirttigina
bizimkisi biraz gormemisin bi bebegi olmus kafasi gibi gec anne baba olunca fazla ozeniyoruz galiba.
Olsun kuzum.durumunuz elveriyorsa.al ama kıyafete para cok harcama hemen buyuyorlar hani diyorlar ya yedigi helal giydigi haram temel seyler onemli kıyılır paraya ayakkabi ne.bilim.mont bebek arabasi gibi hevesinizi Allah bozmasin masallah

ben oglumda son 2 ay 2ser kg almistim. oncesinde 7kg. total 11 kg ile bitmisti. bana da bu aydan sonra alirsin vs deniyrdu hic de oyle olmadi. takilma sen o sacma.ongorulere.
yok annemmm. zaten erken dogum diye yatiriyorlar. bir de siz dovmeyin

Aldığın çanta Türkiye de 1 milyarcıkk cınımmmm üzmek ne kelimeee bi dediğini iki etmez benceee
sen oyle yazinca hakkaten cok gibi oldu. soyle hesap yaptim bak;
Normal bir bebek bakim cantasi alsam, orta halli markasiz, 50 ile 70 euro arasi. ben bunu 170 euroya aldim. yani ortalama verecegim paranin cokta ucuk uzerinde degil. ama baddaniye birazcik pahaliydi

Güle güle kullanın canım benim

Eki Görüntüle 2280935
Hm indirim ganimetleri. Temmuz sonu Ağustos başı gibi doğarsa, çok sıcaklarda patikli altla sadece bunları giydiririm diye düşündüm.
cok guzellermis cnm.
Puset örtüsünü kendi yapan var biz daha popomuzu kaldirip bisi yapmayalim. Her türlü dikis makinasi kullanip parmagini kipirdatmamak da bana Özel herhalde; terzi kendi sokugunu dikemez.
sana geyşa diyenler hakli cikiyor he.
Kolay değil cnm günlerdir hastane köşelerinde evinden çocuğundan ayrı sabir versin allah...
amjn cnm.
Ödem yok diyeni dövelim dövmesini de rzg14 olan olacak..kız zaten hastane köşelerindeonun sipa bizim yerimize alıyor intikam
ay kiyamadin bana dimi .
saka bir yana sancim cok bugun. canim yaniyor. annem kv kocam sinirlerimi tavan yaptirdilar. deli ettiler beni.
yazik R Rzg14 a kiyamam valla.
sabir tatlim, az kaldi..
amin cnm insallah.

Ya bu belimin sağ tarafına ince ince iğne batırılıyormuş gibi bi ağrı geliyo arada dünden beri nedir buuu burası da olmasa kimseye soramam herhalde bunu başka kimseye gülerler valla bana
o bendede var uc haftadir. poposunu gobek deligimin soluna dayiyor, bacaklarini belime dogru uzatiyor. cok acidiginda karnimi sagdan soldan tutup azicik sikiyorum, cekiyo bacagini

amin kuzum cok sagol! Cooook daha guzellerini kullanin insallah

Güle güle kullanın canım benim
Sagol canim, cok daha guzellerini kullanin insallah

cok guzellermis cnm.
sana geyşa diyenler hakli cikiyor he.
amjn cnm.
ay kiyamadin bana dimi .
saka bir yana sancim cok bugun. canim yaniyor. annem kv kocam sinirlerimi tavan yaptirdilar. deli ettiler beni.

amin cnm insallah.
Vallahi karnina girip senin kiza kiz azcik rahat dur su anan rahat etsin minik zilli hemen disari cikip napican dunya derdiyle mi ugrasacan diyesim var.. bi giriyom sancin duruyo bi giriyom tekrar basliyo insanin gercekten siniri bozulur haklisin

Vallahi karnina girip senin kiza kiz azcik rahat dur su anan rahat etsin minik zilli hemen disari cikip napican dunya derdiyle mi ugrasacan diyesim var.. bi giriyom sancin duruyo bi giriyom tekrar basliyo insanin gercekten siniri bozulur haklisin
Doğsun gidip.ısırcam.poposundan.tum forum adina yapicam R Rzg14 annesi kizmaz bana

Bak mesela suan hicbi sey yapmadim yine de toplandi bilmiyom artik magnezyum almadim dun kesin ondan
Ben içiyorum düzenli ama kramp da kasılma da eksik olmuyor ya
Eve geldim. Duş aldım soğukca...dinleniyorum ara ara geliyor... ama duzensiz.... yarim saat yok mesela geliyor 5 dakika sonra 45 dakika yok geliyor 2 dakika gibi... oyuzden endiselenecek bir şey yok gibi.
Sevindim canım olmasın inşallah
Güzel anneler dün sağlık ocagi izlenim vardı
5. Kilomu almış bulunmaktym ve hemşire doğuma kadar 10 kilo daha alırsın dedi ve aşırı bozuldum.
Yani 9 haftada 10 kilo mu alacgm yani nasıl hesap bu
10 a tamamlarsin demek isterken dili sürçmüş bence canım. Bence 10 a da tamamlamazsın sen gayet sağlıklı besleniyorsun
Eki Görüntüle 2280935
Hm indirim ganimetleri. Temmuz sonu Ağustos başı gibi doğarsa, çok sıcaklarda patikli altla sadece bunları giydiririm diye düşündüm.
Bayıldım çok güzeller bana kız bebekten sonra erkek kıyafetleri çok düz geliyor ya gözüm hep kız kiyafetlerinde kalıyor alışverişte

yap canim yap
benden sana izin..hicbir zaman sifirlamadi ama artmasi deli ediyor beni.

Doğsun gidip.ısırcam.poposundan.tum forum adina yapicam R Rzg14 annesi kizmaz bana
gel kuzum sev istedigin gibi

Nasılsınız canımlar 50 küsür sayfa birikmiş hay maşşallaahh Herkes çok iyidir inşallah. Var mı önemli bir gelişme?
Bebeğin odasını dün aldık çok şükür. 14 temmuz da gelicek umarım o zamana kadar doğurmam :) Bugün de kapı süsü ve takı yastığı için malzeme aldık görümcemler yapıyor. Bitince fotosunu atarım inşallah.

Lcw den dün gece söyledim bir şeyler.

Kardesim 5.veya 6.ayina kadar 5 kilo vermis, istifra hastane serum vs, doguma kadar da 35kg almış.

Ama bence almazsin sen cunku zaten Karatay usulunde besleniyorsun.
Canım 3 ayda 35 kg almak nerdeyse 11.5 kilo ediyor masallah diyeyim.
Ben bu ara biraz meyveye düşkün oldum diye bile acaba aldirir mi diye dusunyrm ki hala 2 ana ogun yiyorum ara ogunler meyve cacık çorba v.b ile tutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…