Eki Görüntüle 2280990
Ilk hediyesi üni. En yakın dostumdan Leon beye bir de örgüleri kendi yapmış çok duygulandm yumuşacık battaniye keşke benim olsaaa
Eki Görüntüle 2280990
Ilk hediyesi üni. En yakın dostumdan Leon beye bir de örgüleri kendi yapmış çok duygulandm yumuşacık battaniye keşke benim olsaaa
Eki Görüntüle 2280990
Bu iplerden komşu teyzemizde bize battaniye yaptı. Çok yumuşak ve pofuduk. Puffy ip diye geçiyor. Elinle örüyorsun. Ben kendime panco yaptım. Kızlar kesinlikle yapın derim bu battaniyeden :))
Kizlar buhun gebe okuluna gittim ebe dediki en gec 28. Haftada cantanizi hazirlayip bitirin dedi tabii ben daha hazirlamadim... Kegel egzersizi pelvik masaji vs bunlarin normal dogumu kolaylastiedigini soyledi... Cinselligin dogumu en iyi sekilde kolaylastirgini, cocugun donmesi icin yani makat gelisinden cikmasi icin en onemli yapilmasingerekenin en az 30 dakika yuruyus oldugunu soyledi... Tuzu tamamen kes dedi onemli kesitler bunlar
Bu iplerden komşu teyzemizde bize battaniye yaptı. Çok yumuşak ve pofuduk. Puffy ip diye geçiyor. Elinle örüyorsun. Ben kendime panco yaptım. Kızlar kesinlikle yapın derim bu battaniyeden :))