Kizlar nasilsiniz? Dun bebekleri hissedemedigim icin doktora gittim iyiler ama erken dogacaklar hazirlikli ol dediler. Bugun de sancilarim var. Kasilmalar azicik fazla az once tuvalette hafif kanli akinti da gordum. Tedirginim, dua edin.
Eşim bana bir kere normal yaparsın yaaa nolcak dedi vallahi ben yapamam sen doğurmaya karar verirsen normal doğur gelir elini tutarim dedim dahada acmadi konuyu bi kac kez görümcem kurbanlik koyun gibi kestiricen yani kendini dedi ya sabır çektim çevreden inanilmaz baskı var sanki sezaryan olunca anne olmuyorsun annecik oluyorsun o cocugu haketmiyorsun gibi davranıyorlar benim annemde beni sezaryan doğurmuş o yüzünden sadece o destekçim bu konuda
ben de normal en iyisi dedikçe kaç kez doğurdun diyorum susuyor...Eşim bana bir kere normal yaparsın yaaa nolcak dedi vallahi ben yapamam sen doğurmaya karar verirsen normal doğur gelir elini tutarim dedim dahada acmadi konuyu bi kac kez görümcem kurbanlik koyun gibi kestiricen yani kendini dedi ya sabır çektim çevreden inanilmaz baskı var sanki sezaryan olunca anne olmuyorsun annecik oluyorsun o cocugu haketmiyorsun gibi davranıyorlar benim annemde beni sezaryan doğurmuş o yüzünden sadece o destekçim bu konuda
Kesinlikle katılıyorum ve normal doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum ama normal doğum fikrini düşünmektense sezaryan ağrılarını acılarını tercih ediyorum benHerşey yolundaysa normal doğum gibisi yok tabiki .. Doğum masasından yürüyerek kalkıp herseyi yiyip içebiliyorsun...
niye ben bu kadınlara rastlamadım.. yani kimi görsem normal doğurmuş en az bir hafta yattı... dikiş sebebiyle... basur yüzünden ağlayanlar, dikişler sebebiyle yan oturanlar...Herşey yolundaysa normal doğum gibisi yok tabiki .. Doğum masasından yürüyerek kalkıp herseyi yiyip içebiliyorsun...
cnm hepsini atiyorsun kenara. can senin bebek senin. ikiniz icin en dogrusuna dr ile beraber sen karar verirsin.Eşim bana bir kere normal yaparsın yaaa nolcak dedi vallahi ben yapamam sen doğurmaya karar verirsen normal doğur gelir elini tutarim dedim dahada acmadi konuyu bi kac kez görümcem kurbanlik koyun gibi kestiricen yani kendini dedi ya sabır çektim çevreden inanilmaz baskı var sanki sezaryan olunca anne olmuyorsun annecik oluyorsun o cocugu haketmiyorsun gibi davranıyorlar benim annemde beni sezaryan doğurmuş o yüzünden sadece o destekçim bu konuda
tesekkur ediyorumGeçmiş olsun.. Bol bol dinlenin, pozitif düşünün pozitif olsun..
Maşallah :)İki buçuk kilo
Heyt bea
Cok tesekkur ederim gerçekten öyle böyle yorumlari bir kisiden bile duymak o kadar rahatlatiyor kicnm hepsini atiyorsun kenara. can senin bebek senin. ikiniz icin en dogrusuna dr ile beraber sen karar verirsin.
sezeryani da buyutme gozunde agrisi yarasi vs diye. biraz vucutla ve hekimle ilgisi var. normal dogumda da zor iyilesenler olabiliyor
sezeryanda da hop diye kalkanlarda olabiliyor. sen sadece iyisine seni rahat hissedecek olana odaklan lutfen.
tesekkur ediyorum
Gecmis olsunKizlar nasilsiniz? Dun bebekleri hissedemedigim icin doktora gittim iyiler ama erken dogacaklar hazirlikli ol dediler. Bugun de sancilarim var. Kasilmalar azicik fazla az once tuvalette hafif kanli akinti da gordum. Tedirginim, dua edin.
zaten doğuma kadar biri elimde kalmazsa iyi, sanki ben nasıl doğurdun diye sormuşum gibi başlıyor doğum hikayeleriEşim bana bir kere normal yaparsın yaaa nolcak dedi vallahi ben yapamam sen doğurmaya karar verirsen normal doğur gelir elini tutarim dedim dahada acmadi konuyu bi kac kez görümcem kurbanlik koyun gibi kestiricen yani kendini dedi ya sabır çektim çevreden inanilmaz baskı var sanki sezaryan olunca anne olmuyorsun annecik oluyorsun o cocugu haketmiyorsun gibi davranıyorlar benim annemde beni sezaryan doğurmuş o yüzünden sadece o destekçim bu konuda
geçmiş olsun canım. hemen doktorunla görüş en iyisini o bilir.Kizlar nasilsiniz? Dun bebekleri hissedemedigim icin doktora gittim iyiler ama erken dogacaklar hazirlikli ol dediler. Bugun de sancilarim var. Kasilmalar azicik fazla az once tuvalette hafif kanli akinti da gordum. Tedirginim, dua edin.
benimde elzem olmayan sağlık sorunlarım var...
ve ben de anksiyete bozukluğu var ve bazen panik atak tarzı anksiyete atakları geçiriyorum ve doğum anında yaşarsam o çocuk diri diri kesseler galiba haberim olmaz...
konuşalım bakalım bi doktorla..
her ne kadar eşim normal daha rahat diye alttan alta beni motive etse de korkuyorum..
eşim ne biliyosa doğumu
Eşim bana bir kere normal yaparsın yaaa nolcak dedi vallahi ben yapamam sen doğurmaya karar verirsen normal doğur gelir elini tutarim dedim dahada acmadi konuyu bi kac kez görümcem kurbanlik koyun gibi kestiricen yani kendini dedi ya sabır çektim çevreden inanilmaz baskı var sanki sezaryan olunca anne olmuyorsun annecik oluyorsun o cocugu haketmiyorsun gibi davranıyorlar benim annemde beni sezaryan doğurmuş o yüzünden sadece o destekçim bu konuda
Terek duvara asilan raflar, altinda asma yerleri olan sey degil miydi?sagol canim!
degil mutfakta, tum evde yer actim ben bebege haha! mutfak dolaplarimin bazisina sey astim, terek gibi bisey artik adi neyse. fazlaliklari koyuyorum. mutfagim genis degil nerde pratiklik varsa onu dusunup hesapliyorum valla. ikea da vardi galiba onlarda ben baska yerden aldim galiba ama. ama cerceveli rafta guzel olur, modelini merak etmedim degil bu arada
Eki Görüntüle 2282060
Ben de normalde tuvalet konusunda basarili degilim, hamileligin ilk basinda da bu durum degismedi. Simdilerde ise gunde 2, oldukça başarılı. Bunun doguma hazirliktansa hizlanan metabolizma ve organlar icin fazla yer kalmamasi yüzünden olduğunu düşünüyorum.bu arada kizlar coook afedersiniz ama; benim bagirsaklar delirmis durumda. gunde iki hatta uc kez cikiyorum wc’ye son uc dort gundur. dogum isareti oldugu bana az once dank etti. vucud okadar akilli ki bagirsaklari temizliyomus kendi kendine doguma yakin. benim minik bastirip duruyo zaten.
yarin doktor randevum var, nst ye baglanacagim. rahim agzinda aciklik var mi onu da sorayim. ayheyecan yaptim bak!
havalarda asiri asiri sicak bu aralar, cekilecek gibi degil. gobek deligimden cikacak sandim dun aksam, dogru deligi mi aradi ve bulacak mi acaba
aman cocuum dur bi yaa. var bikac haftamiz bi dur!
Onlar hic dayak yemis mi?Eşim bana bir kere normal yaparsın yaaa nolcak dedi vallahi ben yapamam sen doğurmaya karar verirsen normal doğur gelir elini tutarim dedim dahada acmadi konuyu bi kac kez görümcem kurbanlik koyun gibi kestiricen yani kendini dedi ya sabır çektim çevreden inanilmaz baskı var sanki sezaryan olunca anne olmuyorsun annecik oluyorsun o cocugu haketmiyorsun gibi davranıyorlar benim annemde beni sezaryan doğurmuş o yüzünden sadece o destekçim bu konuda
bende çatı muaynesine kadar düşünmek istemiyorum aslında bu konuyu, herkesin kendi ruh hali ve beden durumu önemli bu konuda, seninde kendine göre çok haklı sebeplerin var.geçmiş olsun canım. hemen doktorunla görüş en iyisini o bilir.
maydanozsuyu Ateacherlady pratik45 ben normalden olduğu kadar sezaryenden de korkuyorum. ya uyuşmazsam korkusu, bir de uyanıksın ve paravanın arkasında seni kestiklerini biliyorsun, korkunc
benim eşim de doktora "biz sezeryan istiyoruz" dedi. pardon? dedim. benim neden haberim yok?beni kan tutuyor, biraz aşırı boyutta şöyle ki kan görmesem dahi kan aldırmaya gittiğimde daha sıra no alırken bayılıyorum. çocukluğumdan beri aşamadığım bir durum. sırf 3 kez kan vereceğim diye şeker yüklemesini dahi yaptırmadım, o benim için 3 aylık travma çünkü.. eşim de beni az çok tanıdığı için normal doğumda travma yaşayacağımı, belki de doğum anında küt diye bayılacağımı düşünüyor. (ben de öyle düsünüyorum ya bakalım..) doktorum normal doğum için fazlasıyla ısrarcı, her gittigimde elimi tutarak söyler "normal yapacağız değil mi?" diye. fakat benim psikolojimi de kötü etkilemek istemediği için "çatı muayeneni de yapalım duruma bakalım, kararı sana bırakayım" dedi. ben de kendime karşı önyargılı olmak istemediğim için çatı muayenesinden sonra karar vereceğim. eğer ki vücut yapım müsaitse "epidural desteği almak şartı ile" normal denemek istiyorum. nasip diyelim bilemeyiz, belki doktor direkt kendi diyecek sezeryan diye...
cok hos ve sade. eski hali nasıldı ?Terek duvara asilan raflar, altinda asma yerleri olan sey degil miydi?
Kaba hali böyle oldu, alttaki sepetli boru vardi normalde (icinde pompali temizlik malzemeleri), simdi onu en alta takmayi düşünüyorum. Kullandikca sekillenir.
Eki Görüntüle 2282154
Eki Görüntüle 2282155
Fotodakilerden daha güzel oldu bu arada.
Ben de normalde tuvalet konusunda basarili degilim, hamileligin ilk basinda da bu durum degismedi. Simdilerde ise gunde 2, oldukça başarılı. Bunun doguma hazirliktansa hizlanan metabolizma ve organlar icin fazla yer kalmamasi yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Daha doguma cok var yahu :)
Onlar hic dayak yemis mi?
Kime ne benim vajinamdan, karnimdan, rahmimden? Hamilelik suresince ozel alanima tecavuz ediliyormus hissinden kurtulamadim.
Nasıl doğum yapacagi anneyi ve doktorunu ilgilendirir. Babalarin bile söz hakkı olduğunu düşünmüyorum.
Bende apandisit ameliyatımı da spinal anestezi ile olduğum için şükür sezaryan korkum yok ama ilk ameliyatim olsaydi muhtemelen bende korkardimgeçmiş olsun canım. hemen doktorunla görüş en iyisini o bilir.
maydanozsuyu Ateacherlady pratik45 ben normalden olduğu kadar sezaryenden de korkuyorum. ya uyuşmazsam korkusu, bir de uyanıksın ve paravanın arkasında seni kestiklerini biliyorsun, korkunc
benim eşim de doktora "biz sezeryan istiyoruz" dedi. pardon? dedim. benim neden haberim yok?beni kan tutuyor, biraz aşırı boyutta şöyle ki kan görmesem dahi kan aldırmaya gittiğimde daha sıra no alırken bayılıyorum. çocukluğumdan beri aşamadığım bir durum. sırf 3 kez kan vereceğim diye şeker yüklemesini dahi yaptırmadım, o benim için 3 aylık travma çünkü.. eşim de beni az çok tanıdığı için normal doğumda travma yaşayacağımı, belki de doğum anında küt diye bayılacağımı düşünüyor. (ben de öyle düsünüyorum ya bakalım..) doktorum normal doğum için fazlasıyla ısrarcı, her gittigimde elimi tutarak söyler "normal yapacağız değil mi?" diye. fakat benim psikolojimi de kötü etkilemek istemediği için "çatı muayeneni de yapalım duruma bakalım, kararı sana bırakayım" dedi. ben de kendime karşı önyargılı olmak istemediğim için çatı muayenesinden sonra karar vereceğim. eğer ki vücut yapım müsaitse "epidural desteği almak şartı ile" normal denemek istiyorum. nasip diyelim bilemeyiz, belki doktor direkt kendi diyecek sezeryan diye...
Hosgeldin yagmur demekkk:) sağlıcakla..cnm benim kizin isi belli olmaz diye aldim ben. yoksa agustosta alacaktim. serin golge yerde 3 ay dayaniyormus. şansa artik.
ben ahsap kutulu aldim. uzerine "hosgeldin kizin ismi" yaziyor.
O en alttaki sepet yanindaki boruya takili orada asiliydi. Baharatlar dolaptaydi, tek hedefim dolap bosaltmakcok hos ve sade. eski hali nasıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?