2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar nasilsiniz? Dun bebekleri hissedemedigim icin doktora gittim iyiler ama erken dogacaklar hazirlikli ol dediler. Bugun de sancilarim var. Kasilmalar azicik fazla az once tuvalette hafif kanli akinti da gordum. Tedirginim, dua edin.

Allah yardımcınız olsun canım .

Herşey yolundaysa normal doğum gibisi yok tabiki .. Doğum masasından yürüyerek kalkıp herseyi yiyip içebiliyorsun...

ben de normal en iyisi dedikçe kaç kez doğurdun diyorum susuyor...
sağ olsun kayınvalidem demiş eşime sezeryan olsun normal doğum zor oluyor kız hırpalanmasın demiş.. son 1.5 senedir sürekli hastalık yaşadım korkuyorlar

Herşey yolundaysa normal doğum gibisi yok tabiki .. Doğum masasından yürüyerek kalkıp herseyi yiyip içebiliyorsun...
Kesinlikle katılıyorum ve normal doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum ama normal doğum fikrini düşünmektense sezaryan ağrılarını acılarını tercih ediyorum ben

niye ben bu kadınlara rastlamadım.. yani kimi görsem normal doğurmuş en az bir hafta yattı... dikiş sebebiyle... basur yüzünden ağlayanlar, dikişler sebebiyle yan oturanlar...
yani bana çok da normal doğum gibi gelmedi...
zira dikişli doğum 'müdahaleli normal doğum' diye geçiyor ve normal doğumdan farklı... normal doğumda vajinal kesik olmaz mesela ve Türkiye de bu durum neredeyse yok....
açıkcası bana bu sebeple saçma geliyor bazen...
dış gebelik için açık ameliyat oldum sezeryan 2. gün ayaktaydım mesela...

cnm hepsini atiyorsun kenara. can senin bebek senin. ikiniz icin en dogrusuna dr ile beraber sen karar verirsin.
sezeryani da buyutme gozunde agrisi yarasi vs diye. biraz vucutla ve hekimle ilgisi var. normal dogumda da zor iyilesenler olabiliyor
sezeryanda da hop diye kalkanlarda olabiliyor. sen sadece iyisine seni rahat hissedecek olana odaklan lutfen.
Geçmiş olsun.. Bol bol dinlenin, pozitif düşünün pozitif olsun..
tesekkur ediyorum

Cok tesekkur ederim gerçekten öyle böyle yorumlari bir kisiden bile duymak o kadar rahatlatiyor ki

Kizlar nasilsiniz? Dun bebekleri hissedemedigim icin doktora gittim iyiler ama erken dogacaklar hazirlikli ol dediler. Bugun de sancilarim var. Kasilmalar azicik fazla az once tuvalette hafif kanli akinti da gordum. Tedirginim, dua edin.
Gecmis olsun

zaten doğuma kadar biri elimde kalmazsa iyi, sanki ben nasıl doğurdun diye sormuşum gibi başlıyor doğum hikayeleri herkes kendi doğumunu savunuyor, ama beni daraltıyorlar
ben zaman yaklaştıkça ikisinden korkar hale geldim, ama takmamaya çalışıyorum. bu hafta yine konuşacağım doktorla.

geçmiş olsun canım. hemen doktorunla görüş en iyisini o bilir.

maydanozsuyu Ateacherlady pratik45 ben normalden olduğu kadar sezaryenden de korkuyorum. ya uyuşmazsam korkusu, bir de uyanıksın ve paravanın arkasında seni kestiklerini biliyorsun, korkunc
benim eşim de doktora "biz sezeryan istiyoruz" dedi. pardon? dedim. benim neden haberim yok? beni kan tutuyor, biraz aşırı boyutta şöyle ki kan görmesem dahi kan aldırmaya gittiğimde daha sıra no alırken bayılıyorum. çocukluğumdan beri aşamadığım bir durum. sırf 3 kez kan vereceğim diye şeker yüklemesini dahi yaptırmadım, o benim için 3 aylık travma çünkü.. eşim de beni az çok tanıdığı için normal doğumda travma yaşayacağımı, belki de doğum anında küt diye bayılacağımı düşünüyor. (ben de öyle düsünüyorum ya bakalım..) doktorum normal doğum için fazlasıyla ısrarcı, her gittigimde elimi tutarak söyler "normal yapacağız değil mi?" diye. fakat benim psikolojimi de kötü etkilemek istemediği için "çatı muayeneni de yapalım duruma bakalım, kararı sana bırakayım" dedi. ben de kendime karşı önyargılı olmak istemediğim için çatı muayenesinden sonra karar vereceğim. eğer ki vücut yapım müsaitse "epidural desteği almak şartı ile" normal denemek istiyorum. nasip diyelim bilemeyiz, belki doktor direkt kendi diyecek sezeryan diye...

Terek duvara asilan raflar, altinda asma yerleri olan sey degil miydi?
Kaba hali böyle oldu, alttaki sepetli boru vardi normalde (icinde pompali temizlik malzemeleri), simdi onu en alta takmayi düşünüyorum. Kullandikca sekillenir.

Fotodakilerden daha güzel oldu bu arada.
Ben de normalde tuvalet konusunda basarili degilim, hamileligin ilk basinda da bu durum degismedi. Simdilerde ise gunde 2, oldukça başarılı. Bunun doguma hazirliktansa hizlanan metabolizma ve organlar icin fazla yer kalmamasi yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Daha doguma cok var yahu :)
Onlar hic dayak yemis mi?
Kime ne benim vajinamdan, karnimdan, rahmimden? Hamilelik suresince ozel alanima tecavuz ediliyormus hissinden kurtulamadim.
Nasıl doğum yapacagi anneyi ve doktorunu ilgilendirir. Babalarin bile söz hakkı olduğunu düşünmüyorum.

bende çatı muaynesine kadar düşünmek istemiyorum aslında bu konuyu, herkesin kendi ruh hali ve beden durumu önemli bu konuda, seninde kendine göre çok haklı sebeplerin var.
bide bebek belirliyor nasıl geleceğini, biz sadece düşünüyoruz işte!

cok hos ve sade. eski hali nasıldı ?

Bende apandisit ameliyatımı da spinal anestezi ile olduğum için şükür sezaryan korkum yok ama ilk ameliyatim olsaydi muhtemelen bende korkardim

cnm benim kizin isi belli olmaz diye aldim ben. yoksa agustosta alacaktim. serin golge yerde 3 ay dayaniyormus. şansa artik.
ben ahsap kutulu aldim. uzerine "hosgeldin kizin ismi" yaziyor.
Hosgeldin yagmur demekkk:) sağlıcakla..

Biz daha hastaneye götürürken erir o cikolatalar:) risk olmasın diye ben de simdi lokum siparişi verdim. Limonluymuş, gelsin de tadalım bakalım:)

Hanimlarr ben geldim . Up uzunnn ve gecmek bitmek bilmeyen bir aranin ardindan bugun cok sukur oglusumu gordumm.

İcim nasil rahatladi anlatamam. Cok şükür hersey yolundaymiss. Cok mutlu oldumm rabbim nazarlardan korusunn hepimizin bebislerinii.

Bir daha ki randevuyu 17 temmuza verdii. Benim doktorum niye beni 2 haftada bir cagirmiyor yaa.

İliski kismini soracaktimm utandim esim yanimdaykenn. Doktorda hic birsey demedi

cok hos ve sade. eski hali nasıldı ?
O en alttaki sepet yanindaki boruya takili orada asiliydi. Baharatlar dolaptaydi, tek hedefim dolap bosaltmak normalde raf vs sevmem günkü ne kadar fazla zemin o kadar fazla toz/kedi tüyü esittir is demek emmeeee cok az dolabim var ya

Yalniz cocugun utusunu yapmamak icin buldugum ugraslar
Ben dolaplari bosaltip siliyim bi. Cok isim var ayol utu yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…