2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu kasılma olayından ne zaman korkmalıyız ve bu göbek altı ağrı endişe verecek bişey mi dün geceden beri baya ağrıyo hataketlerimi baya yavaşlattı
Bugün doktor dedi ki duzenliyse yani 10 dkda bir oluyorsa cok canini yakiyorsa yatinca geçmiyorsa ve bebek hareketleri cok azaldiysa endişe etmeliymisiz

gercekten cok guzel olmus, gule gule kullan!

valla artik insanlarin yorumlarindan da biktim, karnimin gittikce dahada buyumesindende. herkes sanki isi gucu birakmis sukur sagligimiz yerinde olsun ama dun gece ilk kez ayaklarimin patlayacak noktasina geldigini gorunce sislikten, artik bitse bu hamilelik halim cokta uzulmem dedim. hayirlisiyla agustosun basinda yani 38inci haftamda dogar insallah.

bu arada odamizi iki saattir kurmakla mesguller, ne uzun surdu! dolabimizda bayagi buyukmus yahu. insallah aklimda cizdigim gibi guzel durur hersey.

I ikuayko kalk.kız soğanları doğra

İçindeki basaga güven, o düzeni kurar

.
cidden dogurdum ben he.
benim kanal oldugundan dar baya. o nedenle cikmiyor bebek oradan

kanli akinti gelmesi normalmiymis canim? erken derken ne kadar erken bekliyor?
gelen akıntı nişan olmasın....
L labfaresi hayırlısı olsun tatlim.korkma insallah sagsalim gelsin minnoslar Allah yardimciniz olsun sifa. Versin
Allah yardımcınız olsun canım .
L labfaresi doktorla görüştün mu?
@maydonozsuyu hep bilmedigim yerden soruyorsun, sana cevap veremiyorum, bilincli cevap vermiyorum diye dusuneceksin diye de korkuyorum.

kizlar ayri ayri cevap veremedim kusura bakmayin 7-8 dakikada bir kasiliyorum su an. Ama ne yazik ki yoldayiz ve su an doktora ulasma sansim yok. Insallah nisan degildir. Daha cok erkwn cunku. Dun kontrolde sulari cok fazla erken gelecekler takip et dedi doktor. Bir zaman vermedi ama su an erken sanki

Bizi habersiz bırakma, dualarımız seninle, bekleyecekler inşallah

Allah yardimcin olsun tatlım haber ver Dualarımız seninle insallah yanlis alarmdir

İçindeki basaga güven, o düzeni kurar
insallah! ben bu gazla bu aksam tum esyalari duzenlerim vallahi billahi!
adamlar evin altini ustune getirdi yahu, cooook batti heryer. ah bu deutsche punktlichkeit yok mu. nasil duzenli nasil sistemliler. duvara monte edecekler dolaplari bide.

Allah yardimciniz olsun canim. korkma! herseyin hayirlisi!

korkma cnm. sakin olman cok onemli. Allahin izniyle birsey olmayacak. benim dogumu durdurdular. o sekilde birsey varsa sende de durdururlar xnm. bebjm 2 dk idi kasailma aralarim. lutfen sakinligini koru

şuan çok sinirliyim. insanlar neden bu kadar acımasız neden böyle lafın nereye gittiğini bilmeden konuşurlar. hayatta sevmediğim hoşlanmadığım kişilere bile öyle laflar söylemem. ve bunu yapan kuzenim kanım canım çok sevdiğim birisi. hamilelikten konuşuyorduk. inşlh normal gelirde bebiş normal doğururum dedim. şu normal doğumu ne sanıyorsunuz yazmış. bende herkesin istediği bir yöntem var kimi sezeryan kimi normal ister ve sen niye onu istiyorsun diyemezsin yazdım. altını kestikleri zaman oturamadığın zaman görürsün yazmış. hamile birine bu yazılacak denecek şey mi allah aşkına.

Kızlar sizce hangi duvar kağıdı daha güzel ikisi arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum

Eklentiler

• D2269372-EE95-4FD5-8480-B4D7B55BE634.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 45
  • A9C253BE-8BE0-4168-82E6-2A1AC16BF92E.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 49
yok canım zaten ellemicem de bunu diyen ebe. işte herkes değişik. benim doktorda kasılmalarımı gayet normal görüyor ama sürekli taş gibi tamam sancım yok ama birde düzenli mi düzensiz mi onu ayıramyorum. hı birde nst sancı çıkmıyor güzel diyor onuda dikkate alıyor muhtemelen de.

hadi sezeryanı anlayacağım dediğin gibi ben çaba sarfedeceğim onlar çekip alacak o kadar çok fazla bu fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…