- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Bugün doktor dedi ki duzenliyse yani 10 dkda bir oluyorsa cok canini yakiyorsa yatinca geçmiyorsa ve bebek hareketleri cok azaldiysa endişe etmeliymisizBu kasılma olayından ne zaman korkmalıyız ve bu göbek altı ağrı endişe verecek bişey mi dün geceden beri baya ağrıyo hataketlerimi baya yavaşlattı
Bugün doktor dedi ki duzenliyse yani 10 dkda bir oluyorsa cok canini yakiyorsa yatinca geçmiyorsa ve bebek hareketleri cok azaldiysa endişe etmeliymisiz
Neden bu kadar asagiliyorsunuz yahu, Suriyeliler de normal insan evlatlari. Sokaktakiler irkci yazmissiniz ama siz kendiniz onlardan kat kat irkcisiniz konu sahibesi. Evlenirsek Suriyeliyle evlendi diyecekler ne yaparim yazmissiniz acik acik. Millete irkci, fasist demeden once bir donun de kendinize bakin.
Gögüs kremini sipariş ettim, doktorum 32.haftadan itibaren kullan dedi. Pompa emen çocuğa lazım olmazmış. Bebek emmezse süt azalmasın diye veya boşaltmak adına mastit olmasın diye kullanın diyorlar. Ben bebeğe göre haraket edicem. Kalkan almadım henüz, yine ihtiyaca göre alacağım
gercekten cok guzel olmus, gule gule kullan!Terek duvara asilan raflar, altinda asma yerleri olan sey degil miydi?
Kaba hali böyle oldu, alttaki sepetli boru vardi normalde (icinde pompali temizlik malzemeleri), simdi onu en alta takmayi düşünüyorum. Kullandikca sekillenir.
Eki Görüntüle 2282154
Eki Görüntüle 2282155
Fotodakilerden daha güzel oldu bu arada.
Ben de normalde tuvalet konusunda basarili degilim, hamileligin ilk basinda da bu durum degismedi. Simdilerde ise gunde 2, oldukça başarılı. Bunun doguma hazirliktansa hizlanan metabolizma ve organlar icin fazla yer kalmamasi yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Daha doguma cok var yahu :)
İçindeki basaga güven, o düzeni kurargercekten cok guzel olmus, gule gule kullan!
valla artik insanlarin yorumlarindan da biktim, karnimin gittikce dahada buyumesindende. herkes sanki isi gucu birakmis sukur sagligimiz yerinde olsun ama dun gece ilk kez ayaklarimin patlayacak noktasina geldigini gorunce sislikten, artik bitse bu hamilelik halim cokta uzulmem dedim. hayirlisiyla agustosun basinda yani 38inci haftamda dogar insallah.
bu arada odamizi iki saattir kurmakla mesguller, ne uzun surdu! dolabimizda bayagi buyukmus yahu. insallah aklimda cizdigim gibi guzel durur hersey.
.
cidden dogurdum ben he.
benim kanal oldugundan dar baya. o nedenle cikmiyor bebek oradan
kanli akinti gelmesi normalmiymis canim? erken derken ne kadar erken bekliyor?
gelen akıntı nişan olmasın....
Allah yardımcınız olsun canım .
Bizi habersiz bırakma, dualarımız seninle, bekleyecekler inşallahkizlar ayri ayri cevap veremedim kusura bakmayin 7-8 dakikada bir kasiliyorum su an. Ama ne yazik ki yoldayiz ve su an doktora ulasma sansim yok. Insallah nisan degildir. Daha cok erkwn cunku. Dun kontrolde sulari cok fazla erken gelecekler takip et dedi doktor. Bir zaman vermedi ama su an erken sanki
Allah yardimcin olsun tatlım haber ver Dualarımız seninle insallah yanlis alarmdirkizlar ayri ayri cevap veremedim kusura bakmayin 7-8 dakikada bir kasiliyorum su an. Ama ne yazik ki yoldayiz ve su an doktora ulasma sansim yok. Insallah nisan degildir. Daha cok erkwn cunku. Dun kontrolde sulari cok fazla erken gelecekler takip et dedi doktor. Bir zaman vermedi ama su an erken sanki
insallah! ben bu gazla bu aksam tum esyalari duzenlerim vallahi billahi!İçindeki basaga güven, o düzeni kurar
Allah yardimciniz olsun canim. korkma! herseyin hayirlisi!kizlar ayri ayri cevap veremedim kusura bakmayin 7-8 dakikada bir kasiliyorum su an. Ama ne yazik ki yoldayiz ve su an doktora ulasma sansim yok. Insallah nisan degildir. Daha cok erkwn cunku. Dun kontrolde sulari cok fazla erken gelecekler takip et dedi doktor. Bir zaman vermedi ama su an erken sanki
Ay çok zarifVe ve teyzeleri oglumun kapi susu yapılmış arkadaslar sağolsun yollamışlar bitmiş halino
korkma cnm. sakin olman cok onemli. Allahin izniyle birsey olmayacak. benim dogumu durdurdular. o sekilde birsey varsa sende de durdururlar xnm. bebjm 2 dk idi kasailma aralarim. lutfen sakinligini korukizlar ayri ayri cevap veremedim kusura bakmayin 7-8 dakikada bir kasiliyorum su an. Ama ne yazik ki yoldayiz ve su an doktora ulasma sansim yok. Insallah nisan degildir. Daha cok erkwn cunku. Dun kontrolde sulari cok fazla erken gelecekler takip et dedi doktor. Bir zaman vermedi ama su an erken sanki
Pendiğin neresii bende pendikteyiimm :)Ben Pendik teyim herhalde Ankara da falan doğursam Beylikdüzünden daha yakın olur
yok canım zaten ellemicem de bunu diyen ebe. işte herkes değişik. benim doktorda kasılmalarımı gayet normal görüyor ama sürekli taş gibi tamam sancım yok ama birde düzenli mi düzensiz mi onu ayıramyorum. hı birde nst sancı çıkmıyor güzel diyor onuda dikkate alıyor muhtemelen de.ben hemsirenin alnini karislarim..
beni 30 haftdan 32 haftaya kadar erken dogum diye hastanede yatirdilar, o kadar hemsire dr gledi gitti. emzirme hemsirelerei geldi. sakin masaj yapma dogum tetiklenir dediler. hic biri de erken dogarsa sutun olmaz demedi. ellem arkadasim sen.
evet cnm. 1 gunde geldi.
hadi sezeryanı anlayacağım dediğin gibi ben çaba sarfedeceğim onlar çekip alacak o kadar çok fazla bu fiyatlarBu fiyat bile şaka gibi. Ankara’da takiplerimi devlette yaptırıp doğumu özelde mi yaptırsam dedim. Koru Hastanesi’nde sadece doğum, epiduralsiz normal doğum 6.000 TL. Bakın sadece bana nefes al, ıkın falan diyecekler ve altı bin tele. ALTI BİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?