canım odanın eşyanın durumuna göre değişir tercihim ikisi de güzel de sol taraf eğer oda sade olacaksa sanki daha iyi olurKızlar sizce hangi duvar kağıdı daha güzel ikisi arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum
nst yi baz aliyrdur cnm.yok canım zaten ellemicem de bunu diyen ebe. işte herkes değişik. benim doktorda kasılmalarımı gayet normal görüyor ama sürekli taş gibi tamam sancım yok ama birde düzenli mi düzensiz mi onu ayıramyorum. hı birde nst sancı çıkmıyor güzel diyor onuda dikkate alıyor muhtemelen de.
Sağdaki daha hoş bence canımKızlar sizce hangi duvar kağıdı daha güzel ikisi arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum
Çok iyi canım geçmiş olsunGittim geldim dün hastanede oldugumu eşimin durumunu söyledim stresli bir an yaşamışsın ondan olmuştur dedi dakika tut kasilmalar arasi düzensiz olduğu sürece ve cok canini yakmadigi sürece bebekte hareketliyse normaldir dedi nst ye aldi sancim çıkmadı bol su ic dedi şükür içim rahatladi hala agrim var ama normal diye düşündüğümden icim rahat
Bugün asm de hemşire olan arkadaşımla konuştuk aşı eksiği vs olunca maaşlarında kesinti oluyormuş canım birazda sebebi o sıkıştırmalarının:)Sağlk ocağından hemşire aradi,
Tam kan sayımı istedi yineee
Ay bi kurtulamadm su kadından ya
Gecen ay aldınz seker yüklemesinde diyorm
Yok yine bakılması lazımmış.
4 kez bakılıyormuş bi gebelik de.
Bide tetanoz asısı yapkt mı sana diyo
Onunde yazmıyr mu dicektm.
1 doz yapıldı dedim,
Cuma kontrolüm var atarm dedim.
Kactı yine bana kan testi:)
Bebeğin kalp atış sayısını istedi bide:)
Ay engellesem cezası var mı acaba ya
Allah yardımcın olsn cnm büyük ihtimal değildir stres tetikler sakin olmaya çalış ağrında yok sanırım geçicidir insallahkizlar ayri ayri cevap veremedim kusura bakmayin 7-8 dakikada bir kasiliyorum su an. Ama ne yazik ki yoldayiz ve su an doktora ulasma sansim yok. Insallah nisan degildir. Daha cok erkwn cunku. Dun kontrolde sulari cok fazla erken gelecekler takip et dedi doktor. Bir zaman vermedi ama su an erken sanki
Çok güzel ve çok asil duruyo cnmVe ve teyzeleri oglumun kapi susu yapılmış arkadaslar sağolsun yollamışlar bitmiş halino
Bayıldımmm çok hoş gerçektenVe ve teyzeleri oglumun kapi susu yapılmış arkadaslar sağolsun yollamışlar bitmiş halino
Inş zamanını bekler bebislerkizlar ayri ayri cevap veremedim kusura bakmayin 7-8 dakikada bir kasiliyorum su an. Ama ne yazik ki yoldayiz ve su an doktora ulasma sansim yok. Insallah nisan degildir. Daha cok erkwn cunku. Dun kontrolde sulari cok fazla erken gelecekler takip et dedi doktor. Bir zaman vermedi ama su an erken sanki
Çok güzeller bayıldım renklerinede kendinede sağlıkla büyüsün efe bebiş insVe ve teyzeleri oglumun kapi susu yapılmış arkadaslar sağolsun yollamışlar bitmiş halino
Patavatsız ! yazsaydın keske. Banada diyolar iyi gunlerin uyuyamican bidha gezemicen vs bende diyorm 5 sene gezdim uyudum çok şükür onun için hiç bisey umrumda değil çok uğraştık Rabbim mucize verdi bana resmen bide herkes bi şeyler yaşadı bizde normal yada sezeryan hiç farketmez sağlıkla gelsinde illa geçicek ve sonu güzel olucak Allahn izniyleşuan çok sinirliyim. insanlar neden bu kadar acımasız neden böyle lafın nereye gittiğini bilmeden konuşurlar. hayatta sevmediğim hoşlanmadığım kişilere bile öyle laflar söylemem. ve bunu yapan kuzenim kanım canım çok sevdiğim birisi. hamilelikten konuşuyorduk. inşlh normal gelirde bebiş normal doğururum dedim. şu normal doğumu ne sanıyorsunuz yazmış. bende herkesin istediği bir yöntem var kimi sezeryan kimi normal ister ve sen niye onu istiyorsun diyemezsin yazdım. altını kestikleri zaman oturamadığın zaman görürsün yazmış. hamile birine bu yazılacak denecek şey mi allah aşkına.
öyleymiş:)Bugün asm de hemşire olan arkadaşımla konuştuk aşı eksiği vs olunca maaşlarında kesinti oluyormuş canım birazda sebebi o sıkıştırmalarının:)
cok guzel olmjs cnm...Terek duvara asilan raflar, altinda asma yerleri olan sey degil miydi?
Kaba hali böyle oldu, alttaki sepetli boru vardi normalde (icinde pompali temizlik malzemeleri), simdi onu en alta takmayi düşünüyorum. Kullandikca sekillenir.
Eki Görüntüle 2282154
Eki Görüntüle 2282155
Fotodakilerden daha güzel oldu bu arada.
Ben de normalde tuvalet konusunda basarili degilim, hamileligin ilk basinda da bu durum degismedi. Simdilerde ise gunde 2, oldukça başarılı. Bunun doguma hazirliktansa hizlanan metabolizma ve organlar icin fazla yer kalmamasi yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Daha doguma cok var yahu :)
Onlar hic dayak yemis mi?
Kime ne benim vajinamdan, karnimdan, rahmimden? Hamilelik suresince ozel alanima tecavuz ediliyormus hissinden kurtulamadim.
Nasıl doğum yapacagi anneyi ve doktorunu ilgilendirir. Babalarin bile söz hakkı olduğunu düşünmüyorum.
o zamannn hayirli olsun cnmm.Hosgeldin yagmur demekkk:) sağlıcakla..
Biz daha hastaneye götürürken erir o cikolatalar:) risk olmasın diye ben de simdi lokum siparişi verdim. Limonluymuş, gelsin de tadalım bakalım:)
oh gozun aydin cnm.Hanimlarr ben geldim . Up uzunnn ve gecmek bitmek bilmeyen bir aranin ardindan bugun cok sukur oglusumu gordumm.
İcim nasil rahatladi anlatamam. Cok şükür hersey yolundaymiss. Cok mutlu oldummrabbim nazarlardan korusunn hepimizin bebislerinii.
Bir daha ki randevuyu 17 temmuza verdii. Benim doktorum niye beni 2 haftada bir cagirmiyor yaa.
İliski kismini soracaktimm utandim esim yanimdaykenn. Doktorda hic birsey demedi
cok guzelllerrr cnm.Ve ve teyzeleri oglumun kapi susu yapılmış arkadaslar sağolsun yollamışlar bitmiş halino
densiz dengesiz xnm. enerji emici bunlar. duyma sen.şuan çok sinirliyim. insanlar neden bu kadar acımasız neden böyle lafın nereye gittiğini bilmeden konuşurlar. hayatta sevmediğim hoşlanmadığım kişilere bile öyle laflar söylemem. ve bunu yapan kuzenim kanım canım çok sevdiğim birisi. hamilelikten konuşuyorduk. inşlh normal gelirde bebiş normal doğururum dedim. şu normal doğumu ne sanıyorsunuz yazmış. bende herkesin istediği bir yöntem var kimi sezeryan kimi normal ister ve sen niye onu istiyorsun diyemezsin yazdım. altını kestikleri zaman oturamadığın zaman görürsün yazmış. hamile birine bu yazılacak denecek şey mi allah aşkına.
filli olani sevdim ben.Kızlar sizce hangi duvar kağıdı daha güzel ikisi arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum
Mavi yıldızlı cok güzelKızlar sizce hangi duvar kağıdı daha güzel ikisi arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Merak etme sen kendini sakin tutmaya çalış. ilaçlar vs işe yarayacaktır. Durdururlar eğer düzenli kasılma varsa. Dualarım seninle. İyi haberlerini bekliyoruzkizlar ayri ayri cevap veremedim kusura bakmayin 7-8 dakikada bir kasiliyorum su an. Ama ne yazik ki yoldayiz ve su an doktora ulasma sansim yok. Insallah nisan degildir. Daha cok erkwn cunku. Dun kontrolde sulari cok fazla erken gelecekler takip et dedi doktor. Bir zaman vermedi ama su an erken sanki
Ben soldakini beğendimKızlar sizce hangi duvar kağıdı daha güzel ikisi arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum
Ah canım dua ediyoruz sana merak etme durduracaklardır bebekleri korkma İyi haberlerini bekliyoruz tatlım dualarımız seninle ve bebişlerinlekizlar ayri ayri cevap veremedim kusura bakmayin 7-8 dakikada bir kasiliyorum su an. Ama ne yazik ki yoldayiz ve su an doktora ulasma sansim yok. Insallah nisan degildir. Daha cok erkwn cunku. Dun kontrolde sulari cok fazla erken gelecekler takip et dedi doktor. Bir zaman vermedi ama su an erken sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?