2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
nst yi baz aliyrdur cnm.

Çok iyi canım geçmiş olsun

Bugün asm de hemşire olan arkadaşımla konuştuk aşı eksiği vs olunca maaşlarında kesinti oluyormuş canım birazda sebebi o sıkıştırmalarının:)

Allah yardımcın olsn cnm büyük ihtimal değildir stres tetikler sakin olmaya çalış ağrında yok sanırım geçicidir insallah

Inş zamanını bekler bebisler güzel haberlerle gelirsin ins

Son düzenleme:
Patavatsız ! yazsaydın keske. Banada diyolar iyi gunlerin uyuyamican bidha gezemicen vs bende diyorm 5 sene gezdim uyudum çok şükür onun için hiç bisey umrumda değil çok uğraştık Rabbim mucize verdi bana resmen bide herkes bi şeyler yaşadı bizde normal yada sezeryan hiç farketmez sağlıkla gelsinde illa geçicek ve sonu güzel olucak Allahn izniyle

cok guzel olmjs cnm...

bana da millet bir sdaha hamile kalma demeye basladi. esimde diyor bir daha gebe kalma diye. haklisin tek basima yaptim dedim . eziyet ceken ben soz sahibi olan onlar.
Hosgeldin yagmur demekkk:) sağlıcakla..

Biz daha hastaneye götürürken erir o cikolatalar:) risk olmasın diye ben de simdi lokum siparişi verdim. Limonluymuş, gelsin de tadalım bakalım:)
o zamannn hayirli olsun cnmm.
oh gozun aydin cnm.
Ve ve teyzeleri oglumun kapi susu yapılmış arkadaslar sağolsun yollamışlar bitmiş halino
cok guzelllerrr cnm.
densiz dengesiz xnm. enerji emici bunlar. duyma sen.
Kızlar sizce hangi duvar kağıdı daha güzel ikisi arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum
filli olani sevdim ben.

Çok geçmiş olsun canım. Merak etme sen kendini sakin tutmaya çalış. ilaçlar vs işe yarayacaktır. Durdururlar eğer düzenli kasılma varsa. Dualarım seninle. İyi haberlerini bekliyoruz

Ah canım dua ediyoruz sana merak etme durduracaklardır bebekleri korkma İyi haberlerini bekliyoruz tatlım dualarımız seninle ve bebişlerinle

merhaba ben 16 aylık evliyim hiç korunmadık esimle ona ragmen olmadı cocugumuz tüm tetkikleri yaptrdık hiç bir sorun cıkmadı ne esimde ne bende 1 yılı gectiği için doktor klomen 50 mg baslattı 5 gün sabah aksam kullandım bunun sonucunda vaktinde 2 yumurtam olustu sol tarafmda ve biri 21mm biride 22mm 2 gün sonra gel dedi (gün asırı ilişkiyle )gittim iki yumurtam da catlamıstı cok merak ediyorum ne zaman öğrenebilirim en kısa zaman olarak doktor 12 gün sonra test yaptr dedi heyecanla ve merakla bekliyorum ve cok fazla akıntım ve sol kasık tarafm şiş gibi ve batma var klomenle hamile kalan var mı? Allah herkese istediğini hayırlı vakitte versin bizede versin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…