2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ve ve teyzeleri oglumun kapi susu yapılmış arkadaslar sağolsun yollamışlar bitmiş halino
harikaaa olmuş..
Kızlar sizce hangi duvar kağıdı daha güzel ikisi arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum
canım mobilyan dümdüz sade beyaz ise filli olan cok güzel durur. atsana mobilyanın fotosunu da.

Hayırlısı ile bir evlat sahibi olursunuz inşallah. Sorunuzun cevabına gelince beklediğiniz adet tarihinde ya da 1/2 gün önce kanda gebelik baktırırsanız net sonuç alırsınız. Gebelik düşünürken bu meseleye odaklanmamak çok işe yarıyor. Olursa olur olmazsa olmaz kafasında olursanız daha faydalı olur diye düşünüyorum. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla.

Ben klomen dgl de femera ile hamile kaldım catlatma iğnesi de oldum bnm de iki yumurta oluşmuştu ikiside tuttu şimdi ikizlerimi bekliyorum iğneden 13 gün sonra yani adet tarihimden 1 gün önceydi evde gebelik testiyle öğrenmiştim ins sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder ins

Kizlar nasilsiniz? Dun bebekleri hissedemedigim icin doktora gittim iyiler ama erken dogacaklar hazirlikli ol dediler. Bugun de sancilarim var. Kasilmalar azicik fazla az once tuvalette hafif kanli akinti da gordum. Tedirginim, dua edin.
İnşaallah bir kaç hafta daha beklerler. Çok geçmiş olsun. Bahsettiğin nişana benziyor ama nişan gelse de Doğumu haftalar sonra olanlar oluyormuş

Kızlar sizce hangi duvar kağıdı daha güzel ikisi arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum
Soldaki bebek odası, sağdaki çocuk odası da olur
Ama sen hangisini sevdiysen. Ben perde vs bakarken cektigim fotoyu odada açıp hayal ediyorum. Veya magazadayken odanin fotosunu açıp.
Hala almadim ama o benim pintiligimden

Lcw siparislerim geldi. Pijamalar ve gecelik ok. Pembe pijamanin ust gupur gibi olan kismi biraz sıkı ama begeni bol bile. Dogumdan sonra iyice ferahlar.
Gecelik de çok güzelmiş.
Mavi pijamanin üst etek altindaki beyaz islemeler dolayisiyla gobek cevremde dar oldu ama bu bebek elbet çıkacak
Hastaneye bu 3unu götürmeye karar verdim. Annemle aldigimiz yeşil pijamanin paçaları cok uzun oldu.
Ve tayta ayagim bile zor girdi, iade

Bu arada L aldığımı fark edenler olmuştur Harry Potter pijamasini da L alsam daha iyi olurmus. Ama ben bol giyinmeyi severim, daha iyi.

Süpersin ben xl aldım hep pijamaları. Bak bir de kendine kilolu dersin

Ba
Canımcığım sen nerene xl aldın? İçine eşinle mi girmeyi planladın pijamaların
Bana xxxxxxxl.diyen var forumda.o.kendini biliyor genis olsun salas ohhhh mis boy var ya biraz genis ssadece cok.siritmadi

İnşallah canım gönlüne göre olsun klomen kullanmadım ama ovulasyon testi yapmıştım ben yumurtlama tarihimden 9-10 gün sonra erken gebelik testinde görmüştüm inşllah biran önce beklediğin haberi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…