2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Süpersin ben xl aldım hep pijamaları. Bak bir de kendine kilolu dersin
Hamile pijamalarinda kalıp daha büyük sanırım.
I ikuayko hamile mi o beli nasil koyi.mavinin
O hamile kısmında değil, beli normal lastikli. Ama ben zaten bol giyinirim.
Ben olsa xxl alacaktım ama yoktu
Ben onu en başında yaptim ya xl ya xxl aldığım ilk pijama, uzun kollu emzirme detayli bisi

Vay bea kışın da hamileydik, yaz geldi hala hamileyiz. Ömür geçti bea!

Ay sorma ya 2018 den beridir hamileyiz resmen 2019 un yarısı bitti sanki sonsuza kadar hamile olacakmisim ve yillardir hamileymisim gibi geliyor

Katılıyorum. Mevsimler geldi geçti. Karlar yağdı fırtınalar seller oldu. Çiçekler açtı karpuz kabuğu deniz düştü biz hala gebeyiz. Benim 1000 yıl oldu sanırsam

Kızlar hastane çantası için küçük boy hurç almıştım. Birine bebeğin tüm kıyafetlerini battaniyesini müslinlerini ağız bezini ve kutu içine de emzik ve pişik kremi koydum. Bir hurca alt açma ıslak mendil ve bebek bezi kirli poşeti koyacağım. Bide kendime hurç içine geceliklerim iç çamaşırı sütyen çorap taç terlik depend ped ve kutu içinde göğüs kremi makyaj malzemesi vs koyacağım. Bir poşete seyahat boy şampuan duş jeli saç maşası tarak koyacağım. Eşimede bir tişört temiz iç çamaşırı çorap koyacağım. Başka aklıma gelmeyen birşey var mı?

Diş macunu, fırçası, havlu
Liste halinde yazmamissin ya, kafam tam calismadi okurken

Çanta hazırlanmaya başlanmış bile ya okadr azmi kaldi

Durmayacağım 36+0 ben doğuracağım. Kararlıyım. Azimliyim biliyorsunuz azim ve mermer arasındaki ilişki halkımız tarafından kalıplaştırılmıştır
yokkk 38 dolmadan asla... senden once doguracagim. dogumda dua edecegim ki 38den once dogurma diye

cikolatalar haci ariften. lezzeti super. paketlerken dikdortgen buz kaliplari vardir ya eczanenin verdigi. onunla paketlemisler. ben 100 madlenli bu ahsap kutuya 110 tl verdim toplam.
digeri ornek sus. daha devamini yapmam lazim ama suara maglum yasak.

Canım geri dönüp mesajını buldum sana soru sormak için :) 34 ü bitirdiğimiz gün, 34+0 olup 35.haftaya giriş yaptigimiz gün oluyor di mi?
Bugun kontrole gittim, sancılar azalmış ama devam ediyor, dinlenmeye ve ilaca devam dedi, arada bişey çıkmazsa haftaya salı tekrar kontrol ve ilacı haftaya kesip bakacağız dedi dr um..34 û bi görsek diye konuştu hep ama çıkınca kafam karıştı 34 u ne zaman dolduruyorum diye 31+6 dayım bugün, zilli kızım 1,5 hafta önde gidiyormuş, 2111 gr olmus

kizina masallah cnm. benim dr.da bi 34u gorsek diyip duruyor. cunku 34 te ciger gelisimi tamamlanmis oliyor. 34+0 i gormek istiyorlar. 34 bitsin derdindeler. benimde simdi 32+3...

kizina masallah cnm. benim dr.da bi 34u gorsek diyip duruyor. cunku 34 te ciger gelisimi tamamlanmis oliyor. 34+0 i gormek istiyorlar. 34 bitsin derdindeler. benimde simdi 32+3...

4 gün arkanda yakın takipteyim hepimiz için hayırlısı olsun, vakitli gelsin sabırsız zilliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…