İşte anlamayacakta niye oda yapıyoruz diye hala sorguluyor :)Çokkk beğendim sapsade tam benlik..huzurla uyusun bu odada inşallahben olsam bu odaya halı bile almazdım, beyaz küçük bir yolluk bitti gittiii:))
El kadar bebegin oda dekorasyonundan anlamasını mı bekliyormuş
Amman peahh yuzunede diyorum bitsin.paylas tabi tatlimKız odun deme bak ifşa olursan kulağına gider diyim ben sana :))) bende öyle daha tam bitmedi odamız bitince göstereceğim size de :)
GörümcekGörümcekvay gorumcek cakal sanane sen.neler yapıyorsun yada yapacaksin kimbilir icine sinmediyse degistir tatlim gule gule kullanin sonuçta almis sagolsunlar dusunmusler ama ovunmeleri
Amin canımAyyy çok sinir bozucu gerçekten, nasıl yüzleri tutuyor da fatura ödetiyor anlamıyorumDurumları olmaz o zaman destek bekliyorlar derim ama hem zenginmişler. Allah merhamet versin canm.
Ben avizeyi kendim yaptım keçeden. Ama bizimde yerine takılacak onunda eşim yapacak. Eşim nerede malesef ki bu ara çok yoğun çalışıyor. Neyse ki bir boşluk bulup alışverişi hallettik. Kalanı da bu hafta halledersek geriye bir şey kalmıyor :))Amman peahh yuzunede diyorum bitsin.paylas tabi tatlimbizim.hala meshur avizemiz masa.ustunde babamiz hamarat cokkk son halini.ne zaman alir bilinmez
Aaa ciddi misin bir ara paylassana hatunlarimiz masallah hamarat ellerine saglikBen avizeyi kendim yaptım keçeden. Ama bizimde yerine takılacak onunda eşim yapacak. Eşim nerede malesef ki bu ara çok yoğun çalışıyor. Neyse ki bir boşluk bulup alışverişi hallettik. Kalanı da bu hafta halledersek geriye bir şey kalmıyor :))
Aaa ciddi misin bir ara paylassana
Yerine asılınca paylaşırım canım. Buda camına yaptığım süs renkleri ışıktan tam belli değil ama genede göstereyim :)Aaa ciddi misin bir ara paylassana hatunlarimiz masallah hamarat ellerine saglik
Grubumuzun ilk annesi bebislerini sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah canımKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım bir anda çok arttı. Hastaneye geldiğimizde 8 cm açılma vardı, artık durduramayız dediler. 4 saat sonunda normal doğumla dünyaya geldiler. İkisi de küvözde, ama durumları iyi. 5-6 hafta misafir edeceğiz dediler.
Tüm mesajları henüz okuyamadım. Duanızı bekliyoruz teyzelerim. @Rzg14 den haber geldi gelecekti derken çocukları alıverdik kucağımıza. Hepiniz aklıma geldiniz doğum sırasında. Allah hepinize sağlıklı güzel vakitli doğum nasip etsin.
Guzele benziyor erkek renkleri ellerine saglikYerine asılınca paylaşırım canım. Buda camına yaptığım süs renkleri ışıktan tam belli değil ama genede göstereyim :)
Kızz boşver klasik falan olsun bin şükür bizimkiler plastik kelepçe bile takmaz ahahahahahBenimde çevremde 3 kişi var Ağustos ta Doğum yapacak. Hep düşündüm kızlardan biri olmasa diye. Tanıdık olsa ne olurdu ki,? Kaynanamı rahat çekiştiremezdim
Bu arada kaynana demişken, bana kelepçe bebeğe de künye yapmışlar. Doğumda vereceklermiş. Eşime atmışlar beğenir mi acaba diye. Eşimde bana attı düşünmeleri yeter, kelepçeyi daha spor alsalardı iyiydi baya klasik dedimAllah razı olsun
Yada Polis kelepçesi taktirirlarKıza boşver klasik falan olsun bin şükür bizimkiler plastik kelepçe bile takmaz ahahahahah
sagol tatlimm daha guzellerini sen evladinla kullan insallah!Oda cok guzel olmuscicileri de pek guzl gule gule kullansin ❤
hmmm kamufle diyosunn:))Sen dur artik yeter daaa havlu muslin uc cocuga yeter
degisiklik.olsun dedim biraZ değişim şart hem kamufle oluyum
insallah canim insallah bi dogsalar saglik sihhatle! pamuklara saricaz biz bunlari, hayirli evlat olsalar bariEvet hoş gözüküyor. Sade ve şık olmuş. En büyük eksiklik yavrucuğun oda sağlıkla gelince hiç bir eksik kalmayacak. Eşim diyor ki odayı sen kendi gözüne hoş gözüksün diye yapıyorsun. El kadar bebek ne anlar diyor. Doğru da diyor da işte heves ediyoruz güzel olsun istiyoruz :))
ya evet hic almasam mi diyede dusundum! solda buyuk bi kiyafet dolabimiz var (misafir odasiydi bu oda..) o yuzden oda hafif daraldi. yinede gayet genis sukur ben sikisikligi hic sevmem. bunu dusundum hali olarak nasil sence, koyu gri ve öndeki acik gri’nin boyunda:Çokkk beğendim sapsade tam benlik..huzurla uyusun bu odada inşallahben olsam bu odaya halı bile almazdım, beyaz küçük bir yolluk bitti gittiii:))
El kadar bebegin oda dekorasyonundan anlamasını mı bekliyormuş
ahaha hesapliyo bideelaide 500 x6,50 valla iyi para 3250 Allah razı olsun yani. Bir bilezik parası nerdeyse. Kelepçe Hiç tarzım değil ama Gönüller’i kırılmasın napalım.
Kuzuu 600 nedir yahu erkek değil mi senin kedi? Birde nerde oturuyordunYok değil şu masraflar arasında kısırlaştıramadık burada 600 istiyorlar malesef. Koku bırakma olayıda değil artık öyle olunca bir iki damla oluyordu. Bildiğin göl gibi hepsi
Aa oylemi acmaya calisayim canim saol
Ahahah ben onara şükrederdim herhalde o derece benim durum baya vahimYada Polis kelepçesi taktirirlar
Gri aaaaa cok ilginçsagol tatlimm daha guzellerini sen evladinla kullan insallah!
hmmm kamufle diyosunn:))
insallah canim insallah bi dogsalar saglik sihhatle! pamuklara saricaz biz bunlari, hayirli evlat olsalar bari
ya evet hic almasam mi diyede dusundum! solda buyuk bi kiyafet dolabimiz var (misafir odasiydi bu oda..) o yuzden oda hafif daraldi. yinede gayet genis sukur ben sikisikligi hic sevmem. bunu dusundum hali olarak nasil sence, koyu gri ve öndeki acik gri’nin boyunda:
Eki Görüntüle 2282529
lamba olarakta bunu:
Eki Görüntüle 2282530
uyarlar odaya gibime geldi, sadeligini bozmaz sanki?
ahaha hesapliyo bideevet guzel para. annem bebislerin koluna isimli bileklikte almak istedi, aldirmadim. fazla simartiyosun bu gelinleri du bakalim daha diyerek onlara aldigin onca altini kac kez taktilar birak anne yaa dedim. görümceyim evet
kizlari olursa birer minik burma alicam dedi, ona onay verdimgorumcek demis biri yukarda baskasinin gorumcesine, gucumuz coktur dikkatli olsunlar bence
Allah kimseye mahcup ve muhtac etmesin, tabi ki de herkesin gönlünden geçen biraz ilgi, biraz değer. Doğduktan sonrasına kısmet diyelimbir kez yedi iste bizimki o da bir an.gaza geldi.sanirim.park.yatakla yatağını aldi annemler.mobilyaya destek.atinca buda duyunca bir an.gaza geldi ama.bir an o.kadarsonra pisman.oldu demekki tek.cop almadi ormedi vb vb. Aman kalsinnn istemiyorum herseyi.cok.sukur var Allah kimseden umdurmasin eline baktirmasin bizim sitemimiz baska hepimizin aslinda ortak manevi sormalari.icinden.gelerek.almalari yapmalari vb vb.
Allah yardımcın olsun canım bu sıcakta cok zor vallahi tasınma filanBen daha hiçbirşey yapmadığım gibi bir de haftaya taşınacağım
Her şeyi taşınmadan sonraya erteliyorum.
Benim kız 40. haftada gelmişti bu da aşağı yukarı aynı haftalarda gelebilir demişti doktor.
Ona güveniyorum, (ama ilk hamileliğimde de bu haftalarımda hazırlanmıştım) erken gelirse de nasip, canım sağolsun
Lamba oksagol tatlimm daha guzellerini sen evladinla kullan insallah!
hmmm kamufle diyosunn:))
insallah canim insallah bi dogsalar saglik sihhatle! pamuklara saricaz biz bunlari, hayirli evlat olsalar bari
ya evet hic almasam mi diyede dusundum! solda buyuk bi kiyafet dolabimiz var (misafir odasiydi bu oda..) o yuzden oda hafif daraldi. yinede gayet genis sukur ben sikisikligi hic sevmem. bunu dusundum hali olarak nasil sence, koyu gri ve öndeki acik gri’nin boyunda:
Eki Görüntüle 2282529
lamba olarakta bunu:
Eki Görüntüle 2282530
uyarlar odaya gibime geldi, sadeligini bozmaz sanki?
ahaha hesapliyo bideevet guzel para. annem bebislerin koluna isimli bileklikte almak istedi, aldirmadim. fazla simartiyosun bu gelinleri du bakalim daha diyerek onlara aldigin onca altini kac kez taktilar birak anne yaa dedim. görümceyim evet
kizlari olursa birer minik burma alicam dedi, ona onay verdimgorumcek demis biri yukarda baskasinin gorumcesine, gucumuz coktur dikkatli olsunlar bence
3 montum var, hiçbiri deri değil
Seninki viscoyms tatlım baktım koymuşsun fotosunu benimkinden değilmişYaylımıymış buyaylıdan kastım döşek gibi kalın bebek yatakları oluyor fiyatları 600 900 civarı onlardan bahsetmiştim canım. Az kullanacağı için uygun olsun dedim yorumlarda iyi olunca aldım canım. 4 5 yaşa kadar kullanmak için kalın döşekler daha iyi oluyor diye biliyorum. Süngerimsi olanlar zamanla çökme yapıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?