2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çokkk beğendim sapsade tam benlik..huzurla uyusun bu odada inşallah ben olsam bu odaya halı bile almazdım, beyaz küçük bir yolluk bitti gittiii:))

El kadar bebegin oda dekorasyonundan anlamasını mı bekliyormuş
İşte anlamayacakta niye oda yapıyoruz diye hala sorguluyor :)

Kız odun deme bak ifşa olursan kulağına gider diyim ben sana :))) bende öyle daha tam bitmedi odamız bitince göstereceğim size de :)
Amman peahh yuzunede diyorum bitsin.paylas tabi tatlim bizim.hala meshur avizemiz masa.ustunde babamiz hamarat cokkk son halini.ne zaman alir bilinmez

Görümcek vay gorumcek cakal sanane sen.neler yapıyorsun yada yapacaksin kimbilir icine sinmediyse degistir tatlim gule gule kullanin sonuçta almis sagolsunlar dusunmusler ama ovunmeleri
Görümcek saol canm inşAllah. Normalde görümcem iyidir aslında ve yaşı benden oldukça küçük 92 doğumlu. Ara da ana babasını benim şirretimden korumak için övüyor onları sanırım

Amman peahh yuzunede diyorum bitsin.paylas tabi tatlim bizim.hala meshur avizemiz masa.ustunde babamiz hamarat cokkk son halini.ne zaman alir bilinmez
Ben avizeyi kendim yaptım keçeden. Ama bizimde yerine takılacak onunda eşim yapacak. Eşim nerede malesef ki bu ara çok yoğun çalışıyor. Neyse ki bir boşluk bulup alışverişi hallettik. Kalanı da bu hafta halledersek geriye bir şey kalmıyor :))

Aaa ciddi misin bir ara paylassana hatunlarimiz masallah hamarat ellerine saglik

Eklentiler

• IMG-20190625-WA0001.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 70
Grubumuzun ilk annesi bebislerini sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah canımdarısı bizlere olsun

Kızz boşver klasik falan olsun bin şükür bizimkiler plastik kelepçe bile takmaz ahahahahah

Oda cok guzel olmus cicileri de pek guzl gule gule kullansin ❤
sagol tatlimm daha guzellerini sen evladinla kullan insallah!

Sen dur artik yeter daaa havlu muslin uc cocuga yeter
degisiklik.olsun dedim biraZ değişim şart hem kamufle oluyum
hmmm kamufle diyosunn:))

insallah canim insallah bi dogsalar saglik sihhatle! pamuklara saricaz biz bunlari, hayirli evlat olsalar bari

Çokkk beğendim sapsade tam benlik..huzurla uyusun bu odada inşallah ben olsam bu odaya halı bile almazdım, beyaz küçük bir yolluk bitti gittiii:))

El kadar bebegin oda dekorasyonundan anlamasını mı bekliyormuş
ya evet hic almasam mi diyede dusundum! solda buyuk bi kiyafet dolabimiz var (misafir odasiydi bu oda..) o yuzden oda hafif daraldi. yinede gayet genis sukur ben sikisikligi hic sevmem. bunu dusundum hali olarak nasil sence, koyu gri ve öndeki acik gri’nin boyunda:

lamba olarakta bunu:

uyarlar odaya gibime geldi, sadeligini bozmaz sanki?

elaide 500 x6,50 valla iyi para 3250 Allah razı olsun yani. Bir bilezik parası nerdeyse. Kelepçe Hiç tarzım değil ama Gönüller’i kırılmasın napalım.
ahaha hesapliyo bide evet guzel para. annem bebislerin koluna isimli bileklikte almak istedi, aldirmadim. fazla simartiyosun bu gelinleri du bakalim daha diyerek onlara aldigin onca altini kac kez taktilar birak anne yaa dedim. görümceyim evet
kizlari olursa birer minik burma alicam dedi, ona onay verdim gorumcek demis biri yukarda baskasinin gorumcesine, gucumuz coktur dikkatli olsunlar bence

Yok değil şu masraflar arasında kısırlaştıramadık burada 600 istiyorlar malesef. Koku bırakma olayıda değil artık öyle olunca bir iki damla oluyordu. Bildiğin göl gibi hepsi
Kuzuu 600 nedir yahu erkek değil mi senin kedi? Birde nerde oturuyordun

Gri aaaaa cok ilginç

Allah kimseye mahcup ve muhtac etmesin, tabi ki de herkesin gönlünden geçen biraz ilgi, biraz değer. Doğduktan sonrasına kısmet diyelim
Allah yardımcın olsun canım bu sıcakta cok zor vallahi tasınma filan
Lamba okAçık gri halı da cok güzel ama parkeler koyu renk olduğundan ben olsam beyaz alırdım halıyı

3 montum var, hiçbiri deri değil motorcu deyince hepinizin aklında deri canlaniyor da öyle biri değilim yeterince ifsa oldum, yoksa foto da atardim

Ayol gordunuz mu elaide nin icinden görümce çıktı! A aaaa
Sen nerde oturuyordun? Hollanda sinirina yakindi dimi? Abim de oralarda konusu gecti komsuyuzdur bile belki dedi ondan sordum

Seninki viscoyms tatlım baktım koymuşsun fotosunu benimkinden değilmiş dedim kaziklandim miii yaa

Kizlar selamlar
Oncelikle L labfaresi dogumun hayurli ugurlu olsun cok mutlu oldum bebislerine kavustun tum pozitifliginle Allah ayaklarina tas degdirmesin insallah iyisindir.
Efelihayat canim benim ilgin icinnsagolasin kim oldugunu tahmin ettim direkt
Kizlar 3 4 gun evvel adet sancisi dedigim olay normal rahim kasilmasina donustu (nst de sanci cikti gece bolca) bu yuzden beni musahade altina aldilar ben ciktiktan sonra hafif balatayi siyirmistim psikolojimi biraz toplamak adina deyimi yerindeyse kendi kabuguma cekilmek istedim bikac gun anamin evinde kaldim Buddha ydi yogaydi biraz eski rituellerime donup kendimi toparlamak istedim... simdi gayet iyiyim ciger gelistiricileri de yedik Allah a sukur kasilma durdu sahalara dondum umarim herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…