2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Inşallah gelişir cnm gelişmezse 34 haftalık degilmisin bisey olmaz inşallah ya
Evt cnm çok şükür 33+2 olduk riskli haftaları atlattık ama işte insan endişeleniyor Gene de küçüğün kuveze girebilir ama diğeri iyi dedi bakalım cnm rabbim hayırlısını versin

Inş cnm ins herşey yolundayken birden problem çıkınca baya sarstı şaşırttı bizi olacak olana çare yok hayırlısı ne ise o olsun hepimiz içinde sen gidebildin mi doktora senin durumun nsl
oyle oluyor insan. kontrole diye gidip hastanede kalinca bi sok oluyor. ama ne kadar sakin ve pozitif olabilirsen sizler icin super cnm.
az sonra gidecegim ben de.

Yok cnm neden söylemedi olabiliyor desi sadece
Demekki ciddi bi problem yok o zaman ikiz olduğundan kaynaklıdır..ıkizler de genelde birisi daha düşük kilo ile doğuyor zaten..ikisi eşit olmuyor..sağlıkları yerinde olsunda çok çabuk toparlar lar allahın izniyle❤

Canım çok geçmiş olsun. Erken yada vaktinde yeterki sağlıklı olsunlar. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah dualarımız seninle

Evt cnm çok şükür 33+2 olduk riskli haftaları atlattık ama işte insan endişeleniyor Gene de küçüğün kuveze girebilir ama diğeri iyi dedi bakalım cnm rabbim hayırlısını versin
Canim dun gebe okulunda da ikiz annesi vardi her zaman ikizlerden biri dusuk kilolu oluyomus 35. Hafta dahi iyi iyi bi hafta ikizler icin falan demisti doktor onlem amacli demekki yine de seni orda tutacaklar ve ciger gelistiriciyi verecekler

ikicicek-birbocek geçmiş olsun canım en azindan hastanede gözetim altındasın inşallah bebis toparlar ama olurda erken doğum olursa artik cok büyüdüler küveze girse bile uzun sürmez sağlıklı olsunlar da ne zaman geleceklerini Allah biliyor
R Rzg14 sabah senin kontrolünü düşünerek uyandım uykum kacti bakim gitmis mi diye buraya girdim saat 12 30 daymis iyi haberlerini bekliyorum

Bu arada cümleten herkese günaydın

Inş cnm evet ikizlerde oluyormuş genelde doktor 35 i tamamlasak iyi dedi ama bakalım Allahtan ümit kesilmez hakkımız da hayirlisi belki de zamnında gelirler herşey düzelir de
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah gelişimi düzelir. İyi haberlerini almak için dua ediyorum. Allah sağlıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin

Yaa bu kadınları anlamıyorum gerçekten bazıları o kadar haset kıskanç ki dün beni görenler ayy maşallah heralde yeni hamilesin 4 5 aylık var mı dedi yok abla 1 ayım kaldı doğumuma dedim şoka girdiler bugün sevmediğim 2 kişi gördü ayyy ne kadar şişmişiinnnm ne kadar kilooo almışınnn dediler halbuki sıfır şiş yani gerçekten bazı insanların kalpleri çok kötü

Fesat insanlar iste cekemediklerinden öyle konuşuyorlar..Allah kem gözlerden korusun gözü kalanın gözü çıksın

Yaa benim gibi ufak bir çocuğu olanlar..benim.oglan büyümix de yatıyordu şimdi onu baza Ya geçiricem ama biraz çok donuyor..yataktan düşmesine karşı yatak bariyeri alayim diyorum ama çok çeşit var karar veremedim aranızda kullanan oldu mu bana fikir verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…