2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bizde kontrolden geldik akıntım çoğalmıştı ilişkide ağrı olduğunu söyledim ilişki yasak son aya girdik dedi travazol diye krem verdi bitane fitil verdi bebişin gelişimi gayet iyi dedi ama böbreklerindeki sıvı gene artmış 36 yada 37. Haftada alacaz sanırım böyle giderse dedi 2 hafta sonra ciğer geliştirici iğneyi tekrar yapacaz dedi nstye bakacaz dedi sonra doğum gününü belirleyelim dedi sezeryan kesinleşti gibi bişey oldu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Böbreklerden dolayı mi sezeryan dedi dr

Hayırlısı olsun tatlım 36 37 iyi haftalar endise etmene gerek yok insallah Allah yardimciniz olsun temmuz annesi.olcaksin

Sağlıklı olsun da arkadaşların da dediği gibi riskli haftalar geçti çok şükür.. en kötü zayıf doğar oda problem değil zaten..doğduklarında o kadar hızlı gelişiyorlar ki
Aynen canım kilosu iyi şuan doğuma kadar dahada alır inşallah küveze girmeden evimize geliriz yavrumla

Sana da günaydın rotoskolyoz. Ne zamandir aramizda yoktun. Dünkü yaya ve arabali gezmemin bedelini almaya mi geldin? Ne kadar da alacakli bir hastalik.

Belim agriyo..

Çok geçmiş olsun canım. Doğumdan sonra kaslara dikkat etmelisin kas çok lazım

Serin ankara gunaydinnnnn anneler günaydınnnn minik.civcivler
Kalcalarimi.birileri aldi soktu sanki.kalca.agrisi yatamiyorum cok.fena

Ay sorma geçmiş olsun canımcığım. Benim de kalçalar uyuşuyor sürekli gece.

R Rzg14 umarım iyi haberlerle dönersin❤
Zeytinliii canım kaç gündür çekiyorsun bu ağrıları bence de artık bir doktora görün. Belki de çok kolay bir ilacı çok basit bir nedeni var. Neden ihmal ediyorsun. Git bence canım. ❤
B bilgevisne canım nasılsın nerelerdesin umarım her şey yolundadır
peridrol84 ben de seni merak etmeye başlamıştım iyi olmana sevindim. Ben de çoğunlukla okuyorum ama yazacak zaman olana kadar sayfalar geçiyor konu değişiyor.
Bu arada hepinize günaydın. Benim yaz tatili başladı yaşasın. Bu arasa son haftalar çok çok yoruldum. Bi ara yorgunluktan doğururum zannettim yani

Bakayim yokluğumu kimler fark edip de yazacak diye gizli takibe geçtim sizi

Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla gelsin de bebişin sezeryanmış normalmiş fark etmez aslında. Yeter ki ikiniz de iyi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…