2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de merakla bekliyorum. Nasil bir bebek olacak? Kime benzeyecek? Iki kardes benzeyecekler mi? Bambaska mi olacaklar? En onemlisi de saglikli olacak mi?

Tsk ederim ins cnm

Geçmiş olsun canım, umarım hastanede toparlar ama değişiklik olmasa bile ikiz gebelik için iyi bir haftadasın.baksana bizim tek zilliler bile sıkıldı çıkmaya çalışıyorlar

C Can6 canım korkma 36,37.haftalar erken değil..küveze felan gerek kalmadan alırsın bebişini kucağına inşallah

R Rzg14 iyi haberlerini bekliyoruz

Zeytinliii I ikuayko size de geçmiş olsun kızlar

Alıntılamadan okudum sayfaları, atladiklarim affetsin, herkese güzel, ağrısız sancısız, bol dinlenmeli bir haftasonu diliyorum

K.bakma cnm görmemişim çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız için ins hepimizde sağlıkla atlatalım bu dönemleri

Kuzum aldık toptancıdan içinde nevresim cibinlik babynest le birlikte 600 tl verdik

ikicicek-birbocek gececek annesi. Simdi dogsa bile sorun olacagini düşünmüyorum. Kuvez de sana dinlenmek icin vakit kazandirir.

C Can6 o kadinlara hic takilma. Kadin gerçekten kadının düşmanı
Biri girmez kuveze iyi ama diğeri girebilir dedi en azından adaptasyon sürecin olur demi biriyle başlarım sonra ikinci :) sağlıklı sağ salim gelsinlerde önemli dgl kuveze girmeside dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…