Bolca ev yoğurdu yesen, soda ve kabak çekirdeği tüketsen belki faydası olur. Bir de sert zemine asla oturma.
Karı koca ela gözlü olduğu zaman çocuklarının her birinin göz rengi farklı oluyor. Benim akrabalarda var öyle. Yengemin 4çocuğu var. 1.nin yeşil, 2.nin mavi, 3.nün ela, 4.nün kahverengi gözleri
Benimki kahverengi, eşimin mavi, oğlumunki de mavi oldu, bakalım ikinci ne olucak.
Ben de merakla bekliyorum. Nasil bir bebek olacak? Kime benzeyecek? Iki kardes benzeyecekler mi? Bambaska mi olacaklar? En onemlisi de saglikli olacak mi?
ikicicek-birbocek
geçmiş olsun canım en azindan hastanede gözetim altındasın inşallah bebis toparlar ama olurda erken doğum olursa artik cok büyüdüler küveze girse bile uzun sürmez sağlıklı olsunlar da ne zaman geleceklerini Allah biliyor RRzg14
sabah senin kontrolünü düşünerek uyandım uykum kacti bakim gitmis mi diye buraya girdim saat 12 30 daymis iyi haberlerini bekliyorum
Kızlar bugün kontrol vardı geldim bebeklerin birinin gelişimi durmuş o yüzden yatış verdi ciğer geliştirici iğne için bugün hastanede kalıcam eğer gelişmezse aynı devam ederse erken doğum olacakmış
Geçmiş olsun canım, umarım hastanede toparlar ama değişiklik olmasa bile ikiz gebelik için iyi bir haftadasın.baksana bizim tek zilliler bile sıkıldı çıkmaya çalışıyorlar
CCan6
canım korkma 36,37.haftalar erken değil..küveze felan gerek kalmadan alırsın bebişini kucağına inşallah
Ulannn sabah sabah agrim.var insan moral.istiyor bakiyorum bir .oka benzemicek uZaylı alien dogurcaz yorumuuu gamze3587
bayildimmmm.minnos kizla.super.olcak @greyfurt_ hepsi buradada sepet besik 400 tldi tekstil.cibinlik dahil fiyat bak.herkes memnundu ben.park.yatak almasam onu alirdim
Biri girmez kuveze iyi ama diğeri girebilir dedi en azından adaptasyon sürecin olur demi biriyle başlarım sonra ikinci :) sağlıklı sağ salim gelsinlerde önemli dgl kuveze girmeside dediğin gibi