2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biri girmez kuveze iyi ama diğeri girebilir dedi en azından adaptasyon sürecin olur demi biriyle başlarım sonra ikinci :) sağlıklı sağ salim gelsinlerde önemli dgl kuveze girmeside dediğin gibi
İyi bari canim sevjndim korkulu haftalari atlattik zaten Allah in izniyle

Benim taraf komple öyle de babanın genleri ağır basarsa bilemicem :) gerçi ultrasyonda herkes babanın kopyası diyor ben her ne kadar benzetemesem de
Ah canım merak etme sana benzese dahi erkek tarafı “ayyynııı babasıııııııı” diyecek
Inş cnm evet ikizlerde oluyormuş genelde doktor 35 i tamamlasak iyi dedi ama bakalım Allahtan ümit kesilmez hakkımız da hayirlisi belki de zamnında gelirler herşey düzelir de
Cnm geçmiş olsun düzelecek tabi ki hayırlı haberlerini bekliyoruz
İçimde insan taşıdığım için olabilir mi deseydin

Allah korusun bebişleri inşallah canım Rabbime emanetler vakitlice sağlıkla gelsinler inşallah.. Stres yapma doğsalar da arrık tehlike yoktur allahın izniyle inşallah toparlanır hemen bebişler canım ya

Canim Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah bi sorun çıkmaz dua et

Sana noldu I ikuayko o yazdigin rahatsizlik ne
Rotoskolyoz onuriligin bir yana kaymasi ve kendi ekseninde donmesi demek. Skolyoz duymussundur, onda saga veya sola kayar bunda spiral de yapar.
Ama yüksek derece degil. Yüksek ihtimal kilo zorlayacak artık. O yüzden yatip dinlenmiyorum pek, kaslar çalışsın.

Ama iyiyim. Kadıköy' e gittik ablamla 2-3 saat gezdik (bol molali).

Evet skolyozu duymustum bu da fenaymis gecmis olsun ne iyi gelir tabii bilmiyorum insallah daha iyi olursun

haset ve fesat insanlar. sıkma guzel canini.
cnm ben almisti. ama benim sipa onun uzerinden atlayip yere ucuyrdu. ben de sonunda sandalye koymakta careyi bulmustum.
Çankırının dışı ankaranin başı diyelim gardas..ankaraya mesafe yarim saat 40 dak falan
ben ana baba tarafi dahil 7 kusak angaraliyim .. ondan anlastik demekki

Teşekkür ederim canım

haset ve fesat insanlar. sıkma guzel canini.
cnm ben almisti. ama benim sipa onun uzerinden atlayip yere ucuyrdu. ben de sonunda sandalye koymakta careyi bulmustum.

ben ana baba tarafi dahil 7 kusak angaraliyim .. ondan anlastik demekki
Aldigin markayı hatırlıyor musun bi bakayım modeline..
Bizi bırak 7 göbeği maymun gibi neslin kökeni oraya dayalı analı babalı..Anne baba komşu çocukları evler karşı karsiya

Kıskançlaarrrr

İşte neden kendime eziyet ediyorsam belki geçer diye diye haftayı bitirdim valla ya masaj da yaptırdım amma olacak gibi değil yarın acile gidiyim kocişko da evde anca o el atarsa giderim böyle

Ağustos anaları da dökülmeye başladı..geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…