Şarkıyı ac dinle oyna at gobecikleriniağrı macro kalmaz..yattığım yerde oynadim
Inş cnm kan akışı dopler fln normal çıktı ikizlerde oluyor genelde dedi önlem amaclı iğne yapilcam işte bakalım hakkımızda hayırlısı
Hay Allah im yine ertelemisAyy gitmedim daha valla benimki de dedi acile görüriyim diye masaj falan denedik olmadı yarın acile gidicem
Anaamm sen de mi kız.. Çok acıyor basamıyorum ben sağ bacağa..Topalliyorum ağrıdan artik kopuyor aci korkuyorum kalca cikigi gibi resmen
Hay Allah im yine ertelemis
Teşekkür ederim canımmGeçmiş olsun canım, umarım hastanede toparlar ama değişiklik olmasa bile ikiz gebelik için iyi bir haftadasın.baksana bizim tek zilliler bile sıkıldı çıkmaya çalışıyorlar
@Can66 canım korkma 36,37.haftalar erken değil..küveze felan gerek kalmadan alırsın bebişini kucağına inşallah
R Rzg14 iyi haberlerini bekliyoruz
Zeytinliii I ikuayko size de geçmiş olsun kızlar
Alıntılamadan okudum sayfaları, atladiklarim affetsin, herkese güzel, ağrısız sancısız, bol dinlenmeli bir haftasonu diliyorum
Hadi güle güle kullanın tatlı heyecanlar bunlarmobilyalar geldi kocam monte ediyor bense işteyimsaat 2 olsunda gideyim göreyim sileyim yarında yıkananları kardeşimle ütüleyip yerleştircez nasipse çok heyecanlı ya
Bende sol kalca çıkarıp taktilar sanki sagda kotu ama.sol felaket gecmis olsun canim Allah sifa versinAnaamm sen de mi kız.. Çok acıyor basamıyorum ben sağ bacağa..
Geçmiş olsun canım ya döküldü he resmenRotoskolyoz onuriligin bir yana kaymasi ve kendi ekseninde donmesi demek. Skolyoz duymussundur, onda saga veya sola kayar bunda spiral de yapar.
Ama yüksek derece degil. Yüksek ihtimal kilo zorlayacak artık. O yüzden yatip dinlenmiyorum pek, kaslar çalışsın.
Ama iyiyim. Kadıköy' e gittik ablamla 2-3 saat gezdik (bol molali).
Teşekkür ederim canımBende sol kalca çıkarıp taktilar sanki sagda kotu ama.sol felaket gecmis olsun canim Allah sifa versin
kuzum 36 bitince gerisini hic dert etme. bakarsin bu surede bobregi duzelirde kuzunun.Kızlar bizde kontrolden geldik akıntım çoğalmıştı ilişkide ağrı olduğunu söyledim ilişki yasak son aya girdik dedi travazol diye krem verdi bitane fitil verdi bebişin gelişimi gayet iyi dedi ama böbreklerindeki sıvı gene artmış 36 yada 37. Haftada alacaz sanırım böyle giderse dedi 2 hafta sonra ciğer geliştirici iğneyi tekrar yapacaz dedi nstye bakacaz dedi sonra doğum gününü belirleyelim dedi sezeryan kesinleşti gibi bişey oldu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
guzel gunlerde kullanin cnm.Kuzum aldık toptancıdan içinde nevresim cibinlik babynest le birlikte 600 tl verdik
ikea dandi cnmAldigin markayı hatırlıyor musun bi bakayım modeline..
Bizi bırak 7 göbeği maymun gibi neslin kökeni oraya dayalı analı babalı..Anne baba komşu çocukları evler karşı karsiya
aferin cnm. gitme senAyy gitmedim daha valla benimki de dedi acile görüriyim diye masaj falan denedik olmadı yarın acile gidicem
magnezyumunu duzenleyince gececek insallah cnm.Bende sol kalca çıkarıp taktilar sanki sagda kotu ama.sol felaket gecmis olsun canim Allah sifa versin
Allah korusun.. Ciddi bir durum olursa müdahale ederler, sık sık kontrollere gidin, olumlu düşünün.En doğrusunu yapiyosun yürümekle cnm benmde artk vakti geldide geçiyor yürümem lazm .
Kordon dolanması çoğu hamilelikte karşılaşabiliyoruz diyolar bazen bebek kendisi duzeltiyomus ama haftalar ilerledikçe düzelme olasılığı azaliyomus bebeğin yeri daraldığı için hareketi de azalırmış şimdilik yapcak bisey yok dedi bi riski varmı dedim olabilir düğüm atarsa ölümle sonuçlanır Allah korusun dedi oyuzden kesin bisey diyemiyoruz dedi
Ne güzel ayrılık olmuş. Bir yıl sonra dönünce de böyle güzel karşılayacaklardır sizi..slm kizlar sirkette son saatim
4 yil sonra ayrilmak biraz hüzünlü alismistim kendimi boslukta hissedecegim. sabah patronumla kahvalti yaptik sohbet ettik is ararsan gel dedi. Ben gidecegim diye pasta aldırmışis arkadaslarimda pasta almislar sagolsunlar . keyifle yedik ictik fotograflar cektik. Calistigim bir sigorta firmasi vardi onunla vedalasirken bile gozlerim doldu. ..işlerimi devrettim yeni elemanin beynini yaktim.
Geçmiş olsun.. Annenizle hemen kolaylarsınız..Herkese merhabaa 2 gündür bakamadım buraya eşim ameliyat olmuştu 10 gün önce. 2 gün önce de burnunda kanaması oldu baya şiddetli 8-9 saat durduramadık kanamayı. Onunla uğraştık baya. Bütün işlerimde aksadı hep bebeğin odası da boyanamadı kaldı öyle. Ahh olma şu ameliyatı tam doğum üstü dedim ama adam inat arkadaş dinletemedim. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Annem geldi bana yarın bebeğin kıyafetleri yıkayıp ütü işini halledicez Allah izin verirse.
2 gündür perişan oldum. Bu tempoya hala içeride duruyor ya bu çocuk valla Allaha bin şükür.
87 sayfa birikmiş okumaya çalıştım ama yok gitmiyor birde sürekli bişeyler yapmam gerekiyor bir vakit bulamadım okumaya :) herkes iyi mi hanımlar? Hasta olan varsa Rabbim şifa versin inşallah.
Ayy öyle işte sıcak bir yandan mahvediyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun ya.
6 kilo mu? Ne güzel.. Ben 10 kilo aldımGuzel anneler 32. Haftamdan selamlar.
Doktor 2kg 45cm dedi haftasıyla uyumlu dedi.
Doktora aklımdaki kız olma ihtimali var mı diye sorunca güldü yumurtaları torbaya inmiş bile dedi gösterdi
Doğum pozisyonuna girmiş dedi. 36. Haftada çatı muayenesi yapckms karnimdan baktı ultrsna.
Doğum için siz neyi uygn görürseniz dedim daha çok var aklından simdlk çıkar gez toz az meyve ye dedi 6 kilo çok almamssn dedi ama bundan sonra alablrsn dedi
Odalar deniz kenarında gezdim hastabakcilr öyle iyi davrandı ki ben ilglncm sizinle çok güzel olacak falan dedi
Bunu benim doktorum her seferinde yapıyor. İlk üç ay zaten sadece alttan muayene oldum. Ultrosonda bebeği daha sağlıklı gördükleri için bu yöntemle bakıyorlar.Tam konunun üstüne denk geldi
Çok güzel bir hediye. Ben de Kenya'yı ziyaret ettiğimde Kızılay'ın açtırdığı su kuyularından görmüştüm. Gerçekten büyük bir hizmet.Hollandadan abim ve ailesi geldi bu aksam. Trtde su savaşları progrminda görmüş su kuyusu actrmyi. Leon adına su kuyusu actircam Afrikada dedi bana en güzel hediye oldu bu aksamzaten 1 tanecik abişim var erkek dayiya benzer durumu yaşanırsa ve eşime de benzerse ooo yandimm
Evet bizde de aynı şeylerden bahsettiler. Şeker zaten çok zararlı. Bol bol salata ve su.. Dr. Öz inekler süt yapmak için helva yemiyor demişti bir tv programında. Çok gülmüştüm ama haklı :)Kizlar dun ozel hastanenin bu sefer gebe okulu vardi bu adet sancisi gbi agri oluyo ya hem rahim kendini hazirliyomus hem de idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmis... Bi tane prof geldi o da cocuk hastaliklari uzmaniymis yenidogan da goz temizligi islak gazli bezle yapilir pamukla degil dedi kulagi temizlerken icine kurcalamayin dedi... İlk 3 ay cocuk nebzaman isterse emzirij 3 aydan sonra siniri siz koymaya baslayin dedi ilk 3 ay gece gunduz ayrimi yokmus, kesinlikle yuzustu yatirmayin ani bebek olumlerine yol aciyo dedi... Diyetisyen geldi lohusalikta sekerli kompostonun sute etkisi yokmus kilo olarak doner dedi ilk 6 ay diyete girmeyi kesinlikle onermiyoruz dedi kendime gore onemli notlar bunlardi heee ebe geldi 2 tane gecelik sart dedi sanci gelince egzersiz falan gosterdi de onlar biraz hikaye kismi neyse
Bu gözlerin renk li olması yada yüzde gamze olması falan aslında vücuttaki bi eksiklikten kaynaklanan hormonal bir bozukluk biliyorsunuz dimi kızlar..benim.ela eşinin mavi oğlumun da bana benzedi alaya dönük haki rengi gibi..bakalım bu nasıl gelecek
O kisim beni asarBana kırbaç gerek
Wallahi ben cok mutlu oldum bi kere acilmannbile yokmus gayet iyimuayene iyi gecti. kizin suyu vs iyi. 30haftada donmus ve dogum pozisyonu almisti. simdi zibidik geri tepetaklak donmus. dr o kadar kasilman olunca gel birkac gun yatiririz serum veririz vs dedi. bu haftalarda bu agrilar normal degil. ama sizin durumunuza gore normal diyrz dedi. rahim kasilmayi birakmiyr ne yazik ki... nst de yine cikti sevgili sancilarim ama onu da artik benim kendimle kiyasliyor, en azindan stabiller dedi. vucudunuz kasilmaktan yorgun dustu farkindayim ama az daha sabir dedi. 2-3 haftaya daha ihtiyacim var dedi. erken dogacayi belli ama insallah tutmaya calisiyoruz dedi. disari cikmam hala yasakmis. sicak komplikasyonlari artirirmis.
rahim agzi acilmamis, rahim boyu kisalmamis sukur. minnos pazartesi 2000 g , 44cm di. bugun 2300 g , 45 cm olmus. artik haftada 2 gun kontrole gidecekmisim. kanama ya da su gelirse de acik sezeryana almasi gerekecekmis. biz de boyle.
saol cnm..com sukur kasiyor da acamiyor elemanWallahi ben cok mutlu oldum bi kere acilmannbile yokmus gayet iyi
Açılma, kısalma vs olmamasına çok sevindim canımmuayene iyi gecti. kizin suyu vs iyi. 30haftada donmus ve dogum pozisyonu almisti. simdi zibidik geri tepetaklak donmus. dr o kadar kasilman olunca gel birkac gun yatiririz serum veririz vs dedi. bu haftalarda bu agrilar normal degil. ama sizin durumunuza gore normal diyrz dedi. rahim kasilmayi birakmiyr ne yazik ki... nst de yine cikti sevgili sancilarim ama onu da artik benim kendimle kiyasliyor, en azindan stabiller dedi. vucudunuz kasilmaktan yorgun dustu farkindayim ama az daha sabir dedi. 2-3 haftaya daha ihtiyacim var dedi. erken dogacayi belli ama insallah tutmaya calisiyoruz dedi. disari cikmam hala yasakmis. sicak komplikasyonlari artirirmis.
rahim agzi acilmamis, rahim boyu kisalmamis sukur. minnos pazartesi 2000 g , 44cm di. bugun 2300 g , 45 cm olmus. artik haftada 2 gun kontrole gidecekmisim. kanama ya da su gelirse de acil sezeryana almasi gerekecekmis. biz de boyle.
İnat ettim dokulmiycem!Ağustos anaları da dökülmeye başladı..geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?