2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkür ederim canımm

Geçmiş olsun canım ya döküldü he resmen

Bende sol kalca çıkarıp taktilar sanki sagda kotu ama.sol felaket gecmis olsun canim Allah sifa versin
Teşekkür ederim canım sana da şifa versin rabbim inşallah her bi yeri ağrıyan tüm hamilelere ve hastalara inşallah oynadı bizim bi yerler yerinden ama hadi bakalım hayırlısıyla atlatırız inşallah

kuzum 36 bitince gerisini hic dert etme. bakarsin bu surede bobregi duzelirde kuzunun.
Kuzum aldık toptancıdan içinde nevresim cibinlik babynest le birlikte 600 tl verdik
guzel gunlerde kullanin cnm.

Aldigin markayı hatırlıyor musun bi bakayım modeline..
Bizi bırak 7 göbeği maymun gibi neslin kökeni oraya dayalı analı babalı..Anne baba komşu çocukları evler karşı karsiya
ikea dandi cnm

Ayy gitmedim daha valla benimki de dedi acile görüriyim diye masaj falan denedik olmadı yarın acile gidicem
aferin cnm. gitme sen

Allah korusun.. Ciddi bir durum olursa müdahale ederler, sık sık kontrollere gidin, olumlu düşünün.
Ne güzel ayrılık olmuş. Bir yıl sonra dönünce de böyle güzel karşılayacaklardır sizi..
Şimdi biraz dinlenme vakti :)Ğ
Geçmiş olsun.. Annenizle hemen kolaylarsınız..

6 kilo mu? Ne güzel.. Ben 10 kilo aldım
Tam konunun üstüne denk geldi

Bunu benim doktorum her seferinde yapıyor. İlk üç ay zaten sadece alttan muayene oldum. Ultrosonda bebeği daha sağlıklı gördükleri için bu yöntemle bakıyorlar.
Sonrasında da sürekli vajinal bölge mantar vs var mı diye bakıyorlar. Rahatsız edici olsa da jinokolojik muayene çok kısa sürüyor, endişe edilecek birşey yok.
Çok güzel bir hediye. Ben de Kenya'yı ziyaret ettiğimde Kızılay'ın açtırdığı su kuyularından görmüştüm. Gerçekten büyük bir hizmet.
Evet bizde de aynı şeylerden bahsettiler. Şeker zaten çok zararlı. Bol bol salata ve su.. Dr. Öz inekler süt yapmak için helva yemiyor demişti bir tv programında. Çok gülmüştüm ama haklı :)

evet ama mavi gözü, yanakta gamzeyi kim istemez :)
Ben de yeşil gözlü, sarışın, çekik gözlü bir bebek hayal ediyorum ama DNAsı güçlü olan eşim :)

Hastalara geçmiş olsun. gold-heart endişelenmeyin. Umarım herşey yolunda tamamlanır bu süreç ama kuvöz giren bebekler sağlıksız diye birşey yok. Eltim de yeni doğum yaptı, bebeği iki hafta kuvözde kaldı, çıktı evinde. Nasıl tatlı, üstelik gelişimi de çok iyi, minicik doğmasına rağmen şimdi kendi ayındakilerle aynı kiloda.

Diğer hastalara, kötü hissedenlere de çok geçmiş olsun dileklerimle.

muayene iyi gecti. kizin suyu vs iyi. 30haftada donmus ve dogum pozisyonu almisti. simdi zibidik geri tepetaklak donmus. dr o kadar kasilman olunca gel birkac gun yatiririz serum veririz vs dedi. bu haftalarda bu agrilar normal degil. ama sizin durumunuza gore normal diyrz dedi. rahim kasilmayi birakmiyr ne yazik ki ... nst de yine cikti sevgili sancilarim ama onu da artik benim kendimle kiyasliyor, en azindan stabiller dedi. vucudunuz kasilmaktan yorgun dustu farkindayim ama az daha sabir dedi. 2-3 haftaya daha ihtiyacim var dedi. erken dogacayi belli ama insallah tutmaya calisiyoruz dedi. disari cikmam hala yasakmis. sicak komplikasyonlari artirirmis.
rahim agzi acilmamis, rahim boyu kisalmamis sukur. minnos pazartesi 2000 g , 44cm di. bugun 2300 g , 45 cm olmus. artik haftada 2 gun kontrole gidecekmisim. kanama ya da su gelirse de acil sezeryana almasi gerekecekmis. biz de boyle.

Wallahi ben cok mutlu oldum bi kere acilmannbile yokmus gayet iyi

Açılma, kısalma vs olmamasına çok sevindim canım o kadar kasilmaya rağmen zillinin keyfi ,suyu yerinde demekki sen çok yoruldun, bunaldın ama biraz daha dayanacaksın güçlü anne kapılar kapalı, kaçamaz zilliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…